WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55


15:10 - Dia

Avui tocava secció estil "la guindilla" de Gonzalo Serrano dels diumenges per el matí, però no tinc ganes de escriure molt.. així que em limite a destacar la poca vergonya que te la gent de atrevir-se a anar tots aquest dies a buidar els supermercats i gasolineres amb vidons pack al maletero d'una forma massiva... però com si estiguerem locos!!! (locos de atar). Es aixina jo no necesite ara omplir la despensa fins als topes.. ni montarme un silo de combustible a macasa... però clar.. tot el món ho ha fet, jo també!!! (stupid borrego!)... que més dona omplir la gasolina que necessitem quant la necesitem??... o menjar el que gastem?!?.. es normal que no quede res, cregueu que algú tindria aquest stock tan gran per aquesta setmana sumant els problemes dels transports?!?!... sos superfluo ya.. pero fa pensar... Gent que fa welga nooo gent que obliga a fer welga... i prova a no obedir.. han botat foc a vehicles i persones.. punxat rodes.. matat persones etc... insults i retencions es lo que menys. Açó no es manifestarse... açó es sabotatge..... es una putada que ens fan els nostres amics...JO trobé bé que si no vols anar a treballar perque no estas dacord amb les condicions no vages.. no es obligat! però clar jo dic açó per que ami al taller meu regalen tot i mastic forran netamen!! totes les makines de diagnostic (obligatories per a reparar cotxes avuí en dia) que es fan obsoletes als 5 anys... axo ja wa amortiguat an 2 cotxes que han vingut!... pense que cada sector te uns problemes mes grans o més menuts (no hi ha res perfecte) i no es just que tots paguem lo de 1 soles no? Es que ni llegint les 10 claus per entendre la huelga.. es pot aplegar a botar foc a coses.. ni agredir a gent.. ni cremar-la... diuen que la policia està actuant, està clar que es cosa de 4 gats sobresaltats i no d'un sector en general. Ací el video de la retirada de camions on molts trasportistes demanen a la guardia civil que fagen algo. Espere que els transportistes solucionen tots els inconveninents del gastos de combustible i puguen seguir treballant com totes les persones.



20:49 - General

I sense a soul in search of answers!

Adria

22:52 - General

bla bla bla... Blublublu

19:50 - Imatge

The final stand, Diablo 2

Diablo 2

18:12 - Música

He conocido al piloto francés, que es muy bueno y muy cabrón a la vez. Sólo dos vueltas ya te van a doler, pero a ti porque sí te voy a dar tres. Va rápido, muy rápido.

Hay mucha gente que no quiere montar. Dicen que no, que lo pasan fatal. Pero yo no, yo lo tengo que probar. Así que arranca, pisa, no tengas piedad!

A la primera tengo la sensación de que mi cuerpo ya no tiene el control. Con cada curva vuelca mi corazón. Ahora entiendo el amor por la autodestrucción.

He tenido algún problema con mi globo ocular. Se me sale cuando frena ¿Cómo puede darme igual?
¡¡Rápido!!

21:29 - Games

Raphaël Ambrosius Costeau

Disco Elysium

21:16 - General

🎧 🎛 🎚 💿 Monfort MC



17:34 - Música

⚠ Major System Error



01:14 - Música

És tard, no sé quina hora és, però és fosc fa estona.

Corren pels carrers corren, paraules que no s'esborren, imatges que no se'n van.

20:34 - Cine

El respeto es la mejor de las monedas

Dalton Rusell

20:42 - Bricolatge

Marca ACME, el catàleg...

Catàleg ACME

20:35 - Cine

Señor LaPadite...

Christoph Waltz

20:08 - Cine

Inventari de la Marca Acme. (De quina peli és el frame?)

Acme

21:52 - TV

La Bola del Drac

La bola del Drac

21:05 - Cine

Making of #theshining, Stanley Kubrick 1980

Foc de llnya

22:24 - Música

Your pedals, your miles. You really blow my mind.

22:20 - Nota

Que oblidat que estava aquest "supermicroblog" (al pur estil twitter). Temps sense escriure. Hohoho.

22:10 - Dia

Fent foc per a sopar

Foc de llnya

23:45 - Video

Un grup de persones ha reanimat un capitol de la Bola del Drac. Cada artista s'ha encarregat d'un fragment i per tant amb un estil de dibuix i animació diferent.

23:30 - General

Ací estem, a la frescoreta. Avui fa bon estar al carrer per a vetllar 😉🌜.

16:37 - Dia

Avui, visita als molinets de #pedreguer



20:41 - Dia

#ImageEditor time. Caràtules per a DVD.

Imageeditor





Més entrades

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021