WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

13:53 - Formula 1

Quan algú diu: "carrera de F1", pensa amb el Gran Premi de Mònaco. El circuit que va inventar Anthonny Noghès es tracta del més icònic del mundial. La sensació de velocitat es multiplica per 3. Cada curva te nom: Santa devota, la curva de la casino, la zona de piscina, rascasse, el tunel, loews etc... Diuen que es al GP amb més glamur amb els seus megavaixells, però no te caixó de podi.

01:07 - La Marina

Ací el vídeo per si te ho has perdut: El poble del costat - Pedreguer VS Ondara.

00:30 - Cine

Un nou curtmetratge: Apocalipsis Montgó, el "Resident Evil" de la Marina. Mal Roïn ha treballat amb aquest curt.

11:38 - La Marina

Andrés envia: Avui Pedreguer VS Ondara en el poble del costat de Canal 9 a les 22h.

12:39 - Motor

Avui a partir de les 15h: Comencen les 24h de Nurburgring. Live streaming. Ací està el PDF amb el llistat de participants d'aquest any.

20:31 - MotoGP

Anava a dir que José Mota fitxa per Telecinco pero... Impactant la noticia, sorprèn que Casey Stoner haja dit al Le Mans que aquesta serà la seva última temporada al MotoGP. Diu que ja no sent satisfacció en el seu treball i que per motius familiars decideix deixar-ho després de 6 anys en la categoria.

17:05 - Games

El senyor del terror ja està ací! . Oblidava penjar la foto del dia.

16:07 - Formula 1

Fantàstica victòria de Maldonado!!. Williams de nou guanyant un GP!. I abans parlant del rei de roma, baix del podi estava Damon Hill. Frank estarà molt content avui :D. Festa en el box i en Grove aquesta nit!. Mundial prou bé amb 5 guanyadors diferents, 5 pilots i 5 equips diferents!

14:09 - Formula 1

Que millor que tornar a veure un Williams eixint de pole en un GP, damunt coincidint amb la celebració del 70 aniversari de Frank Williams. La decoració d'enguany em recorda al Williams Renault dels anys 90 amb Senna, Hill, Coulthard, Villeneuve, Fretzen... molt fan de l'escuderia de Frank, sempre esperava la seva victòria contra McLaren, Benneton i Ferrari (preferia que guanyara Hill per aquells temps, encara que no era un superpilot).

21:02 - Formula 1

El video de Jacques Villeneuve amb el Ferrari F1 del seu pare Gilles. Homenatge especial de la marca de Maranello en el circuit de Fiorano.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021