WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

16:29 - Games

Y los cielos temblarn... 15-05-12. Ja est ac.. tornarem al infern a matar a Diablo i al exercit de les tenebres. Encara que no siga un joc creat per Blizzard North, de segur que promet.

21:39 - Msica

Vaig ha escriure algunes lletres de Tierra Santa, on es conten contes, mites i histories piques. Ac el primer on conta com David va vncer al seu verdader enemic: la por.

David y el Gigante (Tierra Santa)

"Esta es la historia de un rey que fue pastor antes de gobernar. Con su onda y su fe mat a un gigante llamado Goliat. Y a su pueblo salv del sufrimiento y la muerte, super con valor el miedo que tuvo al luchar.

Cuando su fama creci, lleno de envidia su rey lo expuls. Y en el exilio luch, a mercenario su vida cambi. Pero un da volvi a reclamar su destino, como rey gobern bajo su espada y su ley. Aquel pastor se convirti en el dueo de otro rebao.

Venciendo al miedo, el pastor a su enemigo busco en su interior. Al enfrentarse con l, pudo ganar a su propio terror. Por que el reto no esta en poder ganar al gigante, sino en poder superar el miedo a enfrentarse con l.
"

22:15 - Curiositat

Tots sabem que Sam Lake no est involucrat en la tercera entrega del joc (Ni la companyia Remedy tampoc). Per pareix ser que Sam Lake torna de nou amb el Cmic de Max Payne junt amb Marvel i Rockstar.

16:57 - Msica

Dem Critikl DJ posa msica a Tollos, ac el cartell Flyer oficial.

14:52 - Animalaes

Alex McClure envia: Fer al "troll" en Arizona ser un delicte. Trollejar per els frums i comunitats online te un alt preu en l'estat Americ.

09:56 - Dia

A tot el mn li funciona el BrowserQuest.mozillas.org menys a mi! Es congela quan diu el missatge Connecting to Server. I comencem al divendres Sant, a veure si millora un poc el temps i podem eixir a pegar un passeig.

21:58 - Motor

Avui banderes a mitja asta en Stuttgart. Ha mort Ferdinand Porsche, net del fundador de la marca i principal responsable del disseny del 911. Als 76 anys ens deixa un dels importants de l'industria del autombil. Tamb va ser responsable del Porsche 904 AKA Carrera GTS.

09:54 - Dia

Avui hi ha que anar en compte amb el que es llig per la xarxa. Avui s l'April Fool's day!. Igual ens trobem coses com el Mapa de 8 bit de Google disponible en cartutxos de SNES modificats.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021