WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

16:29 - Games

Y los cielos temblarán... 15-05-12. Ja està ací.. tornarem al infern a matar a Diablo i al exercit de les tenebres. Encara que no siga un joc creat per Blizzard North, de segur que promet.

21:39 - Música

Vaig ha escriure algunes lletres de Tierra Santa, on es conten contes, mites i histories èpiques. Ací el primer on conta com David va vèncer al seu verdader enemic: la por.

David y el Gigante (Tierra Santa)

"Esta es la historia de un rey que fue pastor antes de gobernar. Con su onda y su fe mató a un gigante llamado Goliat. Y a su pueblo salvó del sufrimiento y la muerte, superó con valor el miedo que tuvo al luchar.

Cuando su fama creció, lleno de envidia su rey lo expulsó. Y en el exilio luchó, a mercenario su vida cambió. Pero un día volvió a reclamar su destino, como rey gobernó bajo su espada y su ley. Aquel pastor se convirtió en el dueño de otro rebaño.

Venciendo al miedo, el pastor a su enemigo busco en su interior. Al enfrentarse con él, pudo ganar a su propio terror. Por que el reto no esta en poder ganar al gigante, sino en poder superar el miedo a enfrentarse con él.
"

22:15 - Curiositat

Tots sabem que Sam Lake no està involucrat en la tercera entrega del joc (Ni la companyia Remedy tampoc). Però pareix ser que Sam Lake torna de nou amb el Còmic de Max Payne junt amb Marvel i Rockstar.

16:57 - Música

Demà Critikl DJ posa música a Tollos, ací el cartell Flyer oficial.

14:52 - Animalaes

Alex McClure envia: Fer al "troll" en Arizona serà un delicte. Trollejar per els fòrums i comunitats online te un alt preu en l'estat Americà.

09:56 - Dia

A tot el món li funciona el BrowserQuest.mozillas.org menys a mi! Es congela quan diu el missatge Connecting to Server. I comencem al divendres Sant, a veure si millora un poc el temps i podem eixir a pegar un passeig.

21:58 - Motor

Avui banderes a mitja asta en Stuttgart. Ha mort Ferdinand Porsche, net del fundador de la marca i principal responsable del disseny del 911. Als 76 anys ens deixa un dels importants de l'industria del automòbil. També va ser responsable del Porsche 904 AKA Carrera GTS.

09:54 - Dia

Avui hi ha que anar en compte amb el que es llig per la xarxa. Avui és l'April Fool's day!. Igual ens trobem coses com el Mapa de 8 bit de Google disponible en cartutxos de SNES modificats.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021