WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:32 - Dia

Bon any 2012!
Bon Any 2012!

10:30 - TV

José Mota imita a Andres Pajares cantant com Camilo Sesto. Pensava que caricaturitzava un poc però, la veritat es que es com la cançò original xDDD. PD Es cert el que diuen que Camilo va festejar a Pedreguer?

09:54 - TV

No sé si açò serà una innocentada d'Antena 3 per al 28, però de totes formes NO! Azucar No!.

11:25 - Games

Ja sabia que els actuals creadors de Diablo 3 no era Blizzard North (autors de les anteriors entregues), sinó un nombrós grup de components de Blizzard. En realitat el xicotet grup creador de Diablo encapçalat pels germans Erich i Max Schaefer es feia anomenar Condor. Poc temps abans de llançament de Diablo 1, aquesta xicoteta companyia va ser adquirida per Blizzard i renombrada a Blizzard North. Diablo 2 i les seves expansions també van ser creades per ells amb molta ajuda de la casa mare, Blizzard. Despres van col·laborar en Warcraft III i amb els inicis de WoW i Diablo III. En principi Diablo III era un MMO i més tard va ser rebutjat (ja existia el projecte WoW com a MMO) i començat de nou el desenvolupament per Blizzard. En 2005 per problemes decideixen abandonar Blizzard i ara en l'actualitat el principal grup que formava Condor està en Runic Games, incloent als germans Schaefer i al mestre Matt Uelmen (autor de la BSO de D1 i D2, aixi com WoW) a excepció de David Brevik. Runic Games es tracta d'una xicoteta companyia de "baix pressupost" (sense recolzament de ningú dels grans) i al 2009 va llançar Torchlight, un clon de el Diablo original, que té el mateix métode de joc (millorat de D2) però no es còpia la seva estètica gòtica i obscura. Torchlight ocupa 400Mb, no compta en grans tecnologies d'ultima moda, es pot fer correr amb un PC normalillo i no te mode multijugador. Ara estan pensant en Torchlight 2 (un MMO). Per a mi, ni Blizzard ni Runic Games, estan creant jocs obscurs com D1 i D2.

16:09 - Animalaes

Gent subnormal al volant. Un camió grava un pique en la A2. Dos conductors face2face competeixen per a veure qui es més xulo i te més raó (mentre posen en perill les demés persones que circulen per la via).

23:40 - Dia

Mares quin soparet de Nadal ens acabem de marcar!. A la brasa session carn/botifarres més carxofes torrades (però com cal). I de postre uns bons pastissets de Nadal.

15:49 - Dia

Dia de loteria i a Carlos Fabra li torna a tocar, més o menys com ve siguen habitual ja.

13:01 - La red

kim Dotcom (Kimble) presenta la MegaSong de Megaupload!. Aparició estel·lar de Kim al minut 1:47.

13:01 - Animalaes

Maria envia: Bread fish. Tell me have you seeen!! the marvelous breadfishhh! (swiming in the ocean waters).

12:39 - Formula 1

Pilots es vesteixen de Pare Noel i de Reis Mags d'Orient.

00:58 - Música

RAP contra el racisme!. Amb Chojin, Lírico, Santo, El Langi, Kase O, Nach, Locus, Ose, Nervizzo,Maestro Sho Hai, Zatu, Gitano Antón, Titó i Xhelazz.

22:33 - Actualitat

Es confirma el fitxatge de Joan per Google. Treballarà al 2012 en Mountain View! Per això ha tingut que renunciar i donar fi a les entrevistes amb la companyia Facebook.

21:00 - Formula 1

Jaime Alguersuari es queda sense volant a Toro Rosso. Està sorprès i es que la veritat no pareix una decisió correcta objectivament parlant amb els resultats 2011 en mà, tot el contrari. Cal dir que tampoc estarà Sebastien Buemi (els han fotut tots dos fora), els seients son per a: Daniel Ricciardo i Jean-Eric Vergne.

00:48 - Música

Juan envia: I una Pelussa...es converteix en un "hit" valencià. Aquest tema musical està sonant en molta força. Cobrantdelparo amb Sigarrito Jou, Toni del Hostal entre altres.

22:34 - Motor

Sense cap dubte, ho estavem esperant! L'equip X-Raid es presenta per a al Dakar 2012 amb el patrocini oficial de Monster. Pilots com Stephane Peterhansel o Nani Roma, seran les estrelles del Argentina-Xile-Perú.

11:42 - Formula 1

Finalment Grosjean estarà a Lotus Renault com a companyer d'equip de Kimi Raikkonen. Per tant Vitaly Petrov i Bruno Senna queden al aire en el mercat de pilots de la F1 al 2012.

20:59 - Música


Algo en común - Arañando el rostro de la noche

18:36 - Motor

Ho estavem esperant tots. El príncep Qatarí, Nasser Al Attiyah participarà al Dakar 2012 amb un Hummer i amb Lucas Cruz com a copilot (ex acompanyant de Carlos Sainz). La participació del vencedor del Dakar de l'any passat, estava en dubte després no aplegar amb acord amb l'equip X-Raid.

11:26 - Nota

Dia festiu i jo per ací a la capital del Túria...

22:15 - Web

S'està coent alguna cosa: www.garciaracing.com

17:58 - Motor

Sébastien Ogier guanya la ROC al derrotar a Mr LeMans Tom Kristensen en una final d'infart!. El que serà pilot de VW al WRC l'any que ve s'ha emportat els honors del campió de campions sobre al Spirit Arena!!!

17:34 - Motor

Després de la victòria en la segona màniga, Jaime Alguersuari s'ha emportat la victòria global del Desafio das Estrelas. Un 2n i un 1er han servit al pilot de Barcelona per a guanyar en la cursa de Karts organitzada per Felipe Massa, on participen estrelles mundials del món del automobilisme.

17:20 - Motor

Sense dubte un dels punts a destacar de la jornada d'ahir de la Race of Champions va ser la exhibició que mos va brindar Norbert Haug amb un Mercedes SL500. Espectacular el director esportiu de Mercedes, cara coneguda en l'entorn de la F1 i totes les competicions on participa Mercedes... no m¡ho esperava.

02:20 - Motor

Finalment al Desafio de las Estrelas: 1º Bianchi 2º Alguersuari 3º Massa.

00:50 - Motor

Apunt de començar la primera manga del Desafio Internacional de las Estrelas. Carrera de karts on es reuneixen pilots de diferents categories. Amb Jaime Alguersuari sortint en 3ª posició.

21:57 - Motor

I per quinta vegada consecutiva la parella Schumacher/Vettel demostra per que son la millor combinació en la Nations cup de la Carrera de Campions!. Demà la ROC individual.

17:04 - Motor

I recordeu que aquest cap de setmana serà la Race Of Champions desde l'estadi de Düsseldorf.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021