WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:33 - Música


Esto és Halloween!!

22:29 - Nota

Mentre "tots" estan de pont, jo per ací a la capital del Túria. Demà festa.

21:51 - Curiositat

La F1 està a la India i els enginyers i pilots ens mostren imatges curioses del país, per a que anem coneixent-lo millor. Aquesta es una foto que pren al Xavi Pujolar (enginyer de Maldonado en l'equip Williams) Així es va en moto a la Índia, Nova Delhi.. Ja no hi ha prou anar sense casc i amb passager..

13:42 - La Marina

Ja falta menys per a que estiga disponible la narració de com l'equip de Natura i al Límit va aconseguir visitar l'Avenc del Taberner. Amb el capitol numero 5 del serial de divulgació de l'aventura amb l'exploració dels limits naturals que ens evolten es tractarà la visita a Segària de La cova del Bolumini i l'avenc del Taberner.

23:57 - Formula 1

I ja tenim per al 2013 un nou circuit a Nova Jersey dissenyat per Herman Tilke (com no). La cita america amb Manhatan de fons acollirà la F1 per al campionat mundial. Un nou negoci de Ecclestone.

13:12 - Formula 1

Al pitlane de la Índia a hores d'ara l'activitat es frenètica.

15:13 - MotoGP

Locurrit avui al circuit de Malaysia, no és res bonic de contar. RIP Marco.

10:47 - Motor

Espectacular la Gymkhana 0.2 de baix pressupost amb un Ford Fiesta del 86. Emulant a Ken Block!.

23:19 - Motor

Curiós vídeo sobre el campió del món de F1 Jenson Button. En el vídeo, Button (plorant) apareix junt a Dan Wheldon (pilot que va morir a l'accident la IndyCar del diumenge) i Anthony Davidson. Button guanya la carrera sobre Dan i Davidson, però es descalificat per conducció perillosa (Actualment es dels pilots més nets de la F1), per tant comença a plorar i el seu pare (John Button) intenta calmar-lo i apela la penalització.

00:13 - Motor

Es confirma el pitjor dels pressentiments sobre l'accident de l'IndyCar. Dan Wheldon ha mort. RIP.

23:41 - Motor

Asseguren categòricament que encara no s'ha rellançat la carrera de la IndyCar. Els pilots estan plorant al pitlane de Las Vegas 300. Dan Wheldon, pilot més greu de l'accident, si guanyava avui, s'aportava 5 milions de dòlars. El Britànic es el guanyador de les 500 Milles d'Indianapolis del 2011 (prestigiosa prova comparable a LeMans, GPMonaco i Rally Montecarlo).

23:14 - MotoGP

I finalment es veia vindre, Casey Stoner campió del món de MotoGP. Pot ser tinguera un míssil de moto, però no sols es suficient això per a poder guanyar en la categoria reina del motociclisme. Casey es l'home del dia al MotoGP!. Victòria a la "Casey's Island" Australia en el dia del seu aniversari. També campions mundials de constructors: Honda HRC en MotoGP i RedBull Racing en F1. Com diu la cançó "I was built to be the best, number one and nothing less" Stand Up for the Champions!.

23:02 - Motor

Imatges impactants. Avui s'ha produït un desastrós accident de la IndyCar Americana al oval Las Vegas 300. Múltiples implicats, però el més greu és el Britànic Dan Wheldon. Un altra perspectiva de l'accident.

13:56 - Games

Els de ISI publiquen el nou trailer del rFactor 2 inspirat en la pel·lícula de F1 Grand Prix del 1966, acompanyada d'una excel·lent banda sonora de Lamb.

13:14 - Curiositat

El passat de BMW també relacionat amb el Nazis. Antepassats de la família fundadora eren afins al 3er Reich. També era proveïdor de material automotriu al exercit Nazi (Motors avió, motos etc..)

12:44 - Música

Estudié Baseball, està ja disponible el disc complet de Delossantos. El divendres de la setmana que ve, en directe a l'espai cultural de Pedreguer a les 20h.

21:16 - Games

MiL envia: El nou joc de Magnum en busca del plaer. Controla al personatge a través de tota la red. El Tomb Raider de la web (WebRaider Magnum).

00:09 - TV

On havia estat clavat tot aquest temps?. Pareix ser que la setmana passada va tornar Rockefeller!. Toma morenooo.

15:05 - Formula 1

Finalment Sebastian Vettel és el campió del món de F1 del 2011. Per un altre costat Jenson Button ha fet tot el que ha pogut en defensa i atac aconseguint la victòria del GP del Japó. Atenció a la publicitat viral d'aquest weblog que ha fet Jenson Button en la celebració de la seva victòria.

21:17 - Pedreguer

La Musical estrena web!. I recorda que durant el més d'octubre entre setmana, es celebra l'Oktober Fest! amb cervesa al millor preu.

12:19 - Formula 1

Bernie Ecclestone regala 3000 entrades de F1 a families afectades per terratrèmol. Després donarà el diners trets de la venda de la seva titella que tant està triomfant pel padock. Pareix ser que Bernie comparteix part del cànon astronòmic que cobra per fer cada GP.

13:22 - Esport

Lewis Hamilton es troba amb Rafa Nadal al Japó. Han fet un bon encontre els dos esportistes d'èlit.

09:51 - Actualitat

Mor Steve Jobs. El d'Apple portava temps lluitant contra el càncer. RIP.

12:48 - Animalaes

WTF!!?!. Curiosa baralla a la Puerta del Sol de Madrid.

18:01 - Motor

A partir d'ara i durant les pròximes 10h: Al Petit Le Mans 2011. Duelo Peugeot/Audio en LMP1 i Ferrari/BMW a la categoria GT!. Ací per a seguir en directe.

03:09 - Música


Oh Marie!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021