WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

23:12 - Motor

A desembre es veuran les cares al Palau Sant Jordi. Amb el Indoor Karting All Stars de Barcelona. Apart dels caps de cartell com son Jorge Lorenzo i Jaume Alguersuari, hi participaran: Sebastien Buemi, Dani Sordo, Bruno Senna, Vitantonio Luzzi, Adrian Sutil, Paul Di Resta, Jerome D'Ambrossio i Oriol Servià.

20:56 - Formula 1

Kubica està més prop que mai de tornar a la F1. Es quasi segur estiga recuperat al 100% muscularment per al 2012. Robert es recupera de greus ferides de l'accident de Rally celebrat a principis d'any en Italia.

21:39 - Software

Ja està el Firefox 7.0. Clarament Mozilla ara segueix el mètode de numerat de versions al estil de Google Chrome. No hi ha un canvi radical de versió en versió. Xicotetes modificacions ja impliquen passar del 6.0 al 7.0.

23:06 - Formula 1

Felipe Massa "felicita" a Lewis Hamilton després del GP de Singapore durant una entrevista de premsa. Els dos pilots, que sortien de la graella ja picats entre ells per un enfrotament del dissabte, tenen un accident de carrera (res més d'això, baix la meva opinió) durant la carrera on l'aleró de Hamilton colpeja el neumàtic de darrere de Felipe. El McLaren acaba sense aleró i una penalització Drive/Trough, mentre que Felipe Massa sofreix una punxada que obliga a cambiar rodes prematurament. Al acabar Felipe felicita sarcàsticament a Lewis donant-li dos cops a l'esquena.

10:29 - Curiositat

Avui Google mos presenta un Doodle molt graciós, on controlem les titelles i tot. En motiu del "75 aniversari" de Jim Henson, creador dels Muppets de Barrio Sesamo. Com curiositat el seu últim treball va ser la creació del vestuari de la primera pel·lícula de les Tortugues Ninja (molt acertat i espectacular en el 1990).

00:30 - Ciència

Tracking del satèl·lit UARS. Es pot veure per on passa aquestos moments.

21:39 - Música


Squire Music - Organic Life

21:01 - Actualitat

Li Roben a Manolo Escobar mentre dormia. La cançó passa a la realitat! Ara, asseguren categòricament que el carro no el van aplegar a tocar per a res...

08:52 - Nota

I ara cap a València una vegada més. Espere tindre aquesta setmana accés a Internet des de la capital del Túria.

00:01 - MP3

De los Santos ja està a la xarxa amb els seus nous temes per a poder escoltar-los.

14:19 - Formula 1

Pintada vandàlica l'antic oval de l'Autodromo Nazionale di Monza. La part historica del circuit es considera un monument en el temple de la velocitat.

00:03 - Nota

També "demà" es el meu aniversari cavallers.

00:03 - Nota

Demà toca Paintball.

20:30 - TV

Buenafuente torna a TV3 per a fer un programa amb Eduard Punset. El projecte comptarà amb dos capítols i tractara sobre la vida i la ciència.

14:35 - Motor

Aquest matí no ha faltat la cita al circuit d'Oliva amb les tandes del Javier i al Victor.

14:20 - La Marina

Anit Xavi Castillo a La Xara a la plaça del Garrofer. Com sempre bromes i acudits desproporcionats al extrem on la ficció es enfondeix amb la realitat.

02:09 - Curiositat

Document extrany (gravat la setmana passada) on apareix Marc Gené amb F60 sobre al A1 Ring. El circuit d'Austria (en l'actualitat fora del mundial de F1) es un dels millor en quant a espectacle i quant a conducció pura (Segons molts pilots). Pense que aquest circuit tindria que tornar al calendari del campionat mundial, es un dels pocs circuits "Para hombres de pelo en pecho" que queden.

21:14 - Nota

Doncs aquest matí hem estat a València, i ací ja tenim el resultat de la negociació.

07:07 - Nota

Acabant d'enllestir l'equipatge de mà. En breus moments cap a València, pot ser tornem a casa amb algo!

00:09 - Formula 1

CEPSA nou patrocinador de Toro Rosso. Açò fortifica la posició de Jaume Alguersuari a l'escuderia de Faenza?

22:45 - Video

Bé, era de suposar que no tardarien en aplegar les bromes sobre el contratemps de Rafa Nadal en la roda de premsa de l'Open del Estats Units.
PD: Per a la versió explicita amb pels i senyals, veure el link del comentari del Jaume

12:47 - Motor

Primers pilots en confirmar a la llista de la Race Of Champions 2011. Andy Priaulx, Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Jenson Button y Mattias Ekström (tri-campió de la ROC). D'ací al 4 de Desembre aniran unint-se més campions mundials.

02:42 - MotoGP

Lo de Zarco és més estrany que jo confonent la bandera de Barcelona. Que volia fer? Saludar o algo?. Lo que fa el rebufo.

15:00 - Nota

Jaume envia: Com m'ha dit jaume, perdó per el OWNED anterior, però no havia caigut en el detall de la Bandera de Barcelona, que es clavadeta a la que porta David Coulthard en Montjuïc!.

12:19 - Formula 1

Curiosa aquesta foto on ix David Coulthard amb una bandera mig Senyera mig bandera Anglesa de Barcelona... lo mal es que David es Escocès! FAIL. Aquesta imatge està presa durant una exhibició en Montjuïc a l'any 1995 amb el Williams-Renault FW16 (com el que conduïa Senna en San Marino l'1 de Maig del 94).

01:05 - Motor

Segons comenta al seu twitter oficial, Rubens Barrichello participa en una lliga online amb un mod base rFactor. Aquesta passada carrera al circuit d'Interlagos, va fer la pole i va acabar 3er després d'una mala parada a box-

01:44 - Música


AT THE HOP!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021