WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:50 - Video

Jaume envia: Avoltes els reporters fan preguntes tontes.. i per això aplega aquest home Sin animo de lucro per a posar ordre.

14:56 - Societat

Punset contesta a Sinde (ex treballadora i ProSGAE amb carrec de govern).

06:53 - Nota

Comprovat, a les 7 del matí ja fa claror. xDDDD.

14:08 - Nota

Ara que aplega el cap de setmana, agarre un poc de costipat. si es que...

19:56 - MotoGP

Per primera vegada, aplega el MotoGP en HD. Encara que, en anteriors anys, les imatges ja havien sigut capturades amb càmeres HD, no havien estat disponibles al public (es retallava la qualitat de l'imatge de cara a l'espectador). En general tots menys Italia i Espanya dispondran de les imatges HD...asta Al-jazeera emitirà en HD (es irònic ja que aquestos 2 països són els que tenen "més" afició al motociclisme xDDD).

15:59 - Pedreguer

Possibles grups a Festes 2010 Pedreguer.

14:56 - Animalaes

40 kilometres kamikazes wrong-way! Gent insana.

16:08 - Actualitat

Els efectes de la nova peli de Harry Potter igual seran un poc massa realistes. El castell de Hogwarts s'ha botat foc durant el rodatge d'una escena on l'escenari en teoria es destruït, però de broma. Es sospita que als responsables dels efectes especials han sigut massa optimistes i han perdut el control.

15:42 - Flash

L'equip de Microsiervos mos fa saber d'aquest joc. That Gravity game!. em molen els jocs flash relacionats amb la gravetat i la fricció.

17:46 - Flash

Prova el teu temps de reacció... quan estiga el punt groc, fes click!

17:06 - Música

Quake 2 duel music. Rage.

21:34 - Pedreguer

MiL envia: A Pedreguer es fabricaven "Isocarros" i ara en venen un a 2.000€. Sols es van fabricar 44 unitats en tot el món, es tracta d'una peça de colleccionista.

21:30 - Música

MiL envia: Rock de la Paella, aquesta vegada es al tio Fredo al que mos canta amb bon ritmet, donant-nos els passos per a fer una paella valenciana. Al tio te un grup al facebook.

11:29 - Flash

LMS envia: Que no s'ha creat en aplicacions flash?! Ací un organo virtual que ens ajudarà a crear melodies senzilles directament del navegador.

13:54 - Formula 1

La F1 ja està en Sakhir preparant-se per a disputar aquest cap de setmana el GP de Bahrain, el primer d'aquesta temporada. Alonso, un dels pocs pilots que ha fet aparició pública aquest matí, ha preferit pegar una volta en bici per el circuit.

11:38 - Motor

La veritat es que Kimi intenta donar tot lo possible d'ell en cada ronda del mundial WRC. Però en aquest Stage de Mèxico, tampoc a tingut sort i s'ha vist involucrat en un accident on Kimi Raikkonen pega 6 voltes de campana després de rebotar i desquadrar-se en una curva que la fa massa tancada.

21:44 - Formula 1

Oficial: La FIA treu la llista d'inscrits al mundial F1 2010. Sorpresa que trobem totalment eliminat i fora de ella a l'equip americà USGP. Per un altre costat la confirmació del canvi de nom del Campos Meta per "HRT F1 Team" (Hispania Racing Team Formula One Team). Sisi "team" "team" "team" 30 voltes (pareixen subnormalets). L'equip Sauber figura com a "BMW Sauber Team" encara...

23:49 - Bricolatge

MiL envia: Ací un retallable del cotxe M2 de la Policia Municipal de Pedreguer que ha montat al MiL. En la web oficial de la policia, està disponible el PDF amb la plantilla.

21:40 - Formula 1

Així va "l'espionatge" a Ferrari. Hi ha que vore com es diverteixen els mecànics entre ells, gastant-se xicotetes bromes com aquesta en Montmeló.

21:33 - Video

MiL envia: De la mà de Josep Constantí aplega: Concert baix l'olivera. Una armonies melòdiques en plena natura.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021