WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

12:09 - Video

Ac el videoclip de Mutter de Rammstein.

05:27 - Video

Ac un video del terratremol de Chile des de el punt de vista d'un tio que gravava en la seva casa. El soroll del moviment de la terra es impressionant. Unaltre video d'uns tios que anaven en cotxe i es pensen que punxen la roda (aquestos es troben a distancia important del desastre). One more video.

05:03 - Actualitat

La veritat es que hi havia avis d'un Tsunami sobre l'oest del mapa del mn desprs del terratremol de Chile. Per aquesta zona no s'ha notat res, per en el nord d'Espanya han aplegat a rafagues de vent de 228km/h de punta.

13:50 - Video

Algo pequeito es la can que catar Daniel Diges en Eurovision. Al tio no te un aire a Heath Ledger amb lo monyo del M Simoncelli?

23:08 - Video

Blai envia: Los punsetes - Tus amigos. Es tracta del videoclip del nou single d'aquest grup que combina la musica independent/pop amb l'humor cid.

20:41 - Motor

Crec que s'ha fet justcia, molta contaminaci en les grans ciutats. Madrid no pensa comprar ja ms cotxes diesel AKA petroleros, aposten per un futur ms net i per a la salud humana amb tecnologia moderna. (sorry als prodiesel si seu prenen a mal).

20:08 - La Marina

Oficial: La ITV d'Ondara obri dem al pblic. Desprs de falsos avisos, que daten de novembre de l'any passat, decideixen traslladar la ITV de Dnia a Ondara amb les noves installacions. Segueix siguent obligat agarrar turno prviament.

01:08 - Video

Grcies a forocoches.com tenim ac el video de John Cobra en la gala d'Eurovision. On al final de lactuaci rep crits de Fuera fuera. Al final es caga en tot i diu Viva forocoches!! viva forocoches!!. LoL!

00:41 - Imatge

Blai actualitza el seu compte Flickr amb les fotos del viatge a Herpt, Holanda.

00:16 - Nota

Al final han portat al John Cobra a la gala d'eurovisin... no meu podia creure quan l'han presentat. Com conviden a un personatge com eixe a la gala??. No podia acabar b. l'ha armat bona.

22:08 - Video

Alpinistes Samurais, coses ms rares mos han de passar. Mira que va passar ahir a la Nascar amb el mecnic de McMurray.

23:55 - Hardware

Jorge envia: Ac l'ultima tendncia en ratolins per al nostre PC. Aplega el G.Point Mouse, amb scroll exclusiu i boto G especial amb funci personalitzada.

21:23 - Video

Jorge envia: Ho estavem esperant. Mario Vs. Goku.

15:07 - Games

Amb la aplegada del Command & Conquer 4, ja es pot baixar gratutament al Tiberian Sun + Firestorm.

21:48 - Esport

Avu Google cambiava el seu logo per el dels Jocs Olimpics d'hivern de Vancouver 2010. I en aquesta jornada tamb el pilot de trineu Nodar Kumaritashvili ha sufrit un accident mortal en la pista de descens ms rpida del mn, mentre anava a uns 145 hm/h i ha impactat contra un pilar. Es una llstima que tinga que apareixer aquest esport amb aquest tipus de titulars...imatges molt cruels.

20:02 - Formula 1

Presenten el Lotus T127 per a la temporada 2010 de F1. Jarno Trulli i Kovalainen seran els pilots del equip de Malaysia (encara que conserve noms i colors del equip angls).

22:06 - Video

Ac el video on es veu com l'alero del Virgin Racing es trenca. Moments abans de la desintegraci es pot observar que es debilita i els extrems arrastren per terra. Una posible conseqncia de no testejar el cotxe en tunel de vent ni condicions reals per a la seva construcci. primer FAIL per a Virgin amb el seu CFD.

15:27 - Formula 1

Pensava que era broma quan ahir alguns enviats especials a Jerez asseguraven categricament que el monopalaa de Virgin perdia peces per el pitlane. Avu s'ha confirmat!!! Aquest mat Timo Glock a vist com perdia l'aler delanter del Virgin Racing en mitat recta, aix perqu si...s'ha trencat. Ahir no volien rodar en banyat per temor a provocar danys al cotxe, ja que no tenen recanvis. Pareix ser que el primer F1 creat 100% integralment amb ordinador CFD, no comenat en bon peu ni donat bons resultats. De moment abandonen els test a l'espera de que aplegue un aler nou i les peces perdudes.

15:14 - Video

I d'Argentina aplega l'heroi del tren!. Baixa de la moto per a salvar un matrimoni que anava en furgoneta i estava apunt de ser atropellat pel tren.

14:58 - Web

Suposava que no tardaria molt en aplegar, perqu es tractava d'un FAIL total per part de Google. Proposen un filtre per a evitar que els missatges Buzz apareguen en l'apartat Inbox (safata d'entrada) de Gmail.com.

14:50 - Formula 1

Jaume envia: Cada vegada sn ms estrafalaris els rumors al voltant de Campos Meta. Ara asseguren categricament que Adrin est completament apartat del projecte i el futur de l'equip Meta recau sobre VolksWagen. Segons as.com eixes serien les declaracions de Carabante, principal inversor de l'equip. Aplegue a punt que amb tant de rumor, comence a dudar si aquest equip estar finalment d'ac un mes en Bahrain.

08:55 - Formula 1

Presentat fa pocs minuts el nou RedBull F1 RB6, l'ltima obra de Adrian Newey.

23:08 - Formula 1

Primera imatge del Lotus F1 en una foto espia de autosport.com en el circuit de Silverstone.

22:09 - Web

Avu al entrar a revisar el correu, et trobes que Google llana un nou complement, Buzz. Crec que els homes de google mentres estaven fent Wave s'han adonat compte que algo no estava b. Buzz uneix totes les reds socials ja existents (no crea una nova) amb els teus contactes Gmail.

15:20 - Formula 1

Jaume envia: Campos Meta podria desaparixer avu. L'escudera de l'Adrian Campos de un deute amb el constructor Dallara. Si no paga els italians cediran els drets del xssis a un altre interessat.

15:07 - Software

Autodesk llana un AutoCAD online anomenat Project Butterfly. Es pot provar gratutament i funciona en prou navegadors, ja que est basat amb la tecnologia Flash d'Adobe.

11:46 - Formula 1

Virgin Racing va rodar al Silverstone. Es tracta del primer monoplaa ltimament creat sols utilitzant clculs amb ordinador fent servir la CFD (dinmica de fluids per ordinador) per a el seu disseny, res de tunel de vent (es una incgnita el seu rendiment).

11:43 - Nota

Es pot dir que les partides de Poker sn la ltima tendncia.

21:23 - Nota

Durant tot el dia un individu al costat d'un 4x4 aparcat al descampaet de l'stop d'eixida a Gata de la rotonda de desprs del cementeri. Ms avant baix del pont de l'autopista de l'avinguda de Pedreguer unaltre individu amb un Walkie Talkie. Actualment encara es troben all. WTF !?!

16:04 - Hardware

Jorge envia: El ratol del nostre PC, data dels anys 80. Estan pensant en fer com Minority Report.

08:14 - Curiositat

Xabeli envia: En algun lloc del planeta.. es troba Wally!. Googlemaps per a comprovar-ho.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021