WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

12:09 - Video

Ací el videoclip de Mutter de Rammstein.

05:27 - Video

Ací un video del terratremol de Chile des de el punt de vista d'un tio que gravava en la seva casa. El soroll del moviment de la terra es impressionant. Unaltre video d'uns tios que anaven en cotxe i es pensen que punxen la roda (aquestos es troben a distancia important del desastre). One more video.

05:03 - Actualitat

La veritat es que hi havia avis d'un Tsunami sobre l'oest del mapa del món després del terratremol de Chile. Per aquesta zona no s'ha notat res, però en el nord d'Espanya han aplegat a rafagues de vent de 228km/h de punta.

13:50 - Video

Algo pequeñito es la cançó que catarà Daniel Diges en Eurovision. Al tio no te un aire a Heath Ledger amb lo monyo del M Simoncelli?

23:08 - Video

Blai envia: Los punsetes - Tus amigos. Es tracta del videoclip del nou single d'aquest grup que combina la musica independent/pop amb l'humor àcid.

20:41 - Motor

Crec que s'ha fet justícia, molta contaminació en les grans ciutats. Madrid no pensa comprar ja més cotxes diesel AKA petroleros, aposten per un futur més net i per a la salud humana amb tecnologia moderna. (sorry als prodiesel si seu prenen a mal).

20:08 - La Marina

Oficial: La ITV d'Ondara obri demà al públic. Després de falsos avisos, que daten de novembre de l'any passat, decideixen traslladar la ITV de Dénia a Ondara amb les noves instal·lacions. Segueix siguent obligat agarrar turno prèviament.

01:08 - Video

Gràcies a forocoches.com tenim ací el video de John Cobra en la gala d'Eurovision. On al final de lactuació rep crits de Fuera fuera. Al final es caga en tot i diu Viva forocoches!! viva forocoches!!. LoL!

00:41 - Imatge

Blai actualitza el seu compte Flickr amb les fotos del viatge a Herpt, Holanda.

00:16 - Nota

Al final han portat al John Cobra a la gala d'eurovisión... no meu podia creure quan l'han presentat. Com conviden a un personatge com eixe a la gala??. No podia acabar bé. l'ha armat bona.

22:08 - Video

Alpinistes Samurais, coses més rares mos han de passar. Mira que va passar ahir a la Nascar amb el mecànic de McMurray.

23:55 - Hardware

Jorge envia: Ací l'ultima tendència en ratolins per al nostre PC. Aplega el G.Point Mouse, amb scroll exclusiu i boto G especial amb funció personalitzada.

21:23 - Video

Jorge envia: Ho estavem esperant. Mario Vs. Goku.

15:07 - Games

Amb la aplegada del Command & Conquer 4, ja es pot baixar gratuïtament al Tiberian Sun + Firestorm.

21:48 - Esport

Avuí Google cambiava el seu logo per el dels Jocs Olimpics d'hivern de Vancouver 2010. I en aquesta jornada també el pilot de trineu Nodar Kumaritashvili ha sufrit un accident mortal en la pista de descens més ràpida del món, mentre anava a uns 145 hm/h i ha impactat contra un pilar. Es una llàstima que tinga que apareixer aquest esport amb aquest tipus de titulars...imatges molt cruels.

20:02 - Formula 1

Presenten el Lotus T127 per a la temporada 2010 de F1. Jarno Trulli i Kovalainen seran els pilots del equip de Malaysia (encara que conserve noms i colors del equip anglès).

22:06 - Video

Ací el video on es veu com l'alero del Virgin Racing es trenca. Moments abans de la desintegració es pot observar que es debilita i els extrems arrastren per terra. Una posible conseqüència de no testejar el cotxe en tunel de vent ni condicions reals per a la seva construcció. primer FAIL per a Virgin amb el seu CFD.

15:27 - Formula 1

Pensava que era broma quan ahir alguns enviats especials a Jerez asseguraven categòricament que el monopalaça de Virgin perdia peces per el pitlane. Avuí s'ha confirmat!!! Aquest matí Timo Glock a vist com perdia l'aleró delanter del Virgin Racing en mitat recta, així perquè si...s'ha trencat. Ahir no volien rodar en banyat per temor a provocar danys al cotxe, ja que no tenen recanvis. Pareix ser que el primer F1 creat 100% integralment amb ordinador CFD, no començat en bon peu ni donat bons resultats. De moment abandonen els test a l'espera de que aplegue un aleró nou i les peces perdudes.

15:14 - Video

I d'Argentina aplega l'heroi del tren!. Baixa de la moto per a salvar un matrimoni que anava en furgoneta i estava apunt de ser atropellat pel tren.

14:58 - Web

Suposava que no tardaria molt en aplegar, perquè es tractava d'un FAIL total per part de Google. Proposen un filtre per a evitar que els missatges Buzz apareguen en l'apartat Inbox (safata d'entrada) de Gmail.com.

14:50 - Formula 1

Jaume envia: Cada vegada són més estrafalaris els rumors al voltant de Campos Meta. Ara asseguren categòricament que Adrián està completament apartat del projecte i el futur de l'equip Meta recau sobre VolksWagen. Segons as.com eixes serien les declaracions de Carabante, principal inversor de l'equip. Aplegue a punt que amb tant de rumor, comence a dudar si aquest equip estarà finalment d'ací un mes en Bahrain.

08:55 - Formula 1

Presentat fa pocs minuts el nou RedBull F1 RB6, l'última obra de Adrian Newey.

23:08 - Formula 1

Primera imatge del Lotus F1 en una foto espia de autosport.com en el circuit de Silverstone.

22:09 - Web

Avuí al entrar a revisar el correu, et trobes que Google llança un nou complement, Buzz. Crec que els homes de google mentres estaven fent Wave s'han adonat compte que algo no estava bé. Buzz uneix totes les reds socials ja existents (no crea una nova) amb els teus contactes Gmail.

15:20 - Formula 1

Jaume envia: Campos Meta podria desaparèixer avuí. L'escudería de l'Adrian Campos de un deute amb el constructor Dallara. Si no paga els italians cediran els drets del xàssis a un altre interessat.

15:07 - Software

Autodesk llança un AutoCAD online anomenat Project Butterfly. Es pot provar gratuïtament i funciona en prou navegadors, ja que està basat amb la tecnologia Flash d'Adobe.

11:46 - Formula 1

Virgin Racing va rodar al Silverstone. Es tracta del primer monoplaça últimament creat sols utilitzant càlculs amb ordinador fent servir la CFD (dinàmica de fluids per ordinador) per a el seu disseny, res de tunel de vent (es una incògnita el seu rendiment).

11:43 - Nota

Es pot dir que les partides de Poker són la última tendència.

21:23 - Nota

Durant tot el dia un individu al costat d'un 4x4 aparcat al descampaet de l'stop d'eixida a Gata de la rotonda de després del cementeri. Més avant baix del pont de l'autopista de l'avinguda de Pedreguer unaltre individu amb un Walkie Talkie. Actualment encara es troben allí. WTF !?¿!

16:04 - Hardware

Jorge envia: El ratolí del nostre PC, data dels anys 80. Estan pensant en fer com Minority Report.

08:14 - Curiositat

Xabeli envia: En algun lloc del planeta.. es troba Wally!. Googlemaps per a comprovar-ho.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021