WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

18:51 - Formula 1

Renault F1 presenta el R30 R29. El nou monoplaça torna als colors tipics de la marca francesa, el groc i el negre com a protagonistes. EDIT: en realitat es un R29 que li han cambiat les pegatines, demà el Renault bó.

14:56 - Formula 1

Oficial: Vitaly Petrov a Renault. Aquest matí per sorpresa el pilot de Rússia ha aplegat al padock i entrat al motorhome de Renault.

14:40 - Formula 1

Primera imatge filtrada del nou Sauber amb Pere de La Rosa i Kobayashi com a pilots. El cotxe seguix amb la famosa rinyonera, colors de BMW. Motor Ferrari i un aspecte idèntic al de BrawnGP l'any passat, sense cap patrocinador.

13:42 - TV

MiL envia: Coneixiem l'intent de presència de Ximo Bayo, Carmeles i tota la pesca a Eurovision i que posteriorment ha sigut arretirada la seva participació. Però no es sabia tant de la canditatura de "el Angel Divino" de Teulada-Moraira. Aquest.. LoL!!! atenció al performance, la lletra i interpretació musical. Crec que esta al nivell de lo que eurovisio es mereix. Voteu a John Cobra (ja conegut per molts per els seus enfrontaments amb "el Batu") que està en tercera posició.

15:46 - Formula 1

Jaume envia: Finalment Nick Heidfeld pilot reserva de Mercedes GP. Tal volta tenia més que merescut lloc oficial en un bon equip, però finalment no han decantat per ell. "Quick Nick", un pilot amb experiència i poc propens a cometre errors (te el record de carreres sense abandonar, trob que 2 anys i pico) però tal volta li ha faltat material i el moment correcte per a conseguir una victòria.

14:15 - Formula 1

Aquest matí s'ha pogut veure el nou McLaren MP4-25. A simple vista es veu que te una diferencia entre eixos més gran que el ferrari. També hi ha que dir que en quant estètica, es prou més lleig que al Ferrari, amb eixos pontons quadrats i l'aleta de tauró que magnifica tant el gest... Però l'aspecte no es important, lo que val es el rendiment, i això està per vore.

14:11 - Motor

Epic Fail!. Es vea vindre. Mal inici per a Kimi Raikkonen al Artic Rally, accident en el 2n tramo cronometrat contra un arbre.

23:54 - Formula 1

Fotos espia del nou Williams FW32. Foto en teoria "il·legal" treta avui de Silverstone.

14:49 - Formula 1

Ja tenim el nou Ferrari F10 presentat.

22:47 - Video

Jaume envia: L'home de l'aparcament més estret del món!!. Atenció a la maniobra per a entrar el cotxe a la cotxera.

19:28 - Formula 1

Demà aplega Ferrari!. En directe per la web ferrari.com a les 10:30 del matí.

21:41 - Tecnologia

Els nostres enginyers locals ja tenen quasi apunt el "taronget!" de la UPV on pensen participar en la "European Shell Eco-marathon" a Alemanya i volen batre el record en quan a recorregut amb 1L de combustible.

01:36 - Formula 1

Com ja anaven diguet els rumors, es confirmen dos places més a l'agraella de sortida de la F1. Oficial: USF1 fitxa a "Pechito" López. I l'altre dia també van confirmar Alguersuari a Toro Rosso (Volia postejar els dos junts, però el de Pechito s'ha fer d'arrogar).

23:27 - Video

The death of Dracula. L'accent del Dracula es 100% original de l'est. xDDD.

03:46 - Flash

Both lions and tigers are only in Kenya!! Nova versió del video del Weebl's Stuff. Go on and see Kenya.

21:44 - Actualitat

Registren un domicili de Pedreguer per robo de cotxes d'alta gama.

23:10 - Formula 1

Les parades de F1 l'any que ve seran rapidísimes al no tindre que omplir combustible, sols es limitaran a cambiar neumàtics. El record del canvi de rodes més ràpid de l'historia el te l'escudería Benetton (amb base en Enstone, Oxfordshire. ex-Toleman i actual Renault F1) amb 3,2 Segons. En els últims entrenaments dels homes de Frank Williams, han parat el cronometre per baix dels 3 segons. En la fabrica de Grove es porta entrenant de principis de setmana segons el twitter de la seva responsable de premsa.

22:08 - Motor

Jorge envia: Hi ha coses que pareixen poc creïbles per la seva descomunalitat. Però el cas del Garaix del sultà de Brunei (Malaysia) és real i asusta. No te paraules, mireu mireu, brutal.

21:26 - Formula 1

Es filtren imatges del nou look de l'escuderia Ferrari sobre un F60 pilotat per Fernando Alonso en Paul Ricard. El ferrari es veu més blanc que mai, com aquell 312B del 70. La foto està presa en una jornada de rodatge del nou anunci de televisió del Santander.

16:06 - Esport

Pep Guardiola segueix amb el Barça un any més com entrenador.

14:59 - Actualitat

Aquest matí s'ha trobat un home mort en València al quedar atrapat en un contenidor de recollida de roba per països del tercer món.

14:52 - Motor

Bon matí Valentino Rossi pujava dalt del Ferrari F2008 en Montmeló. "il dottore" disfruta d'un dia de proves de F1 com a premi de la seva victòria mundial en MotoGP al 2009.

23:21 - Tecnologia

The Best envia: La tecnologia avança a un ritme brutalment trepidant, tal volta massa!! que els PC's ja no tindran teclat ni pantalla.. i seran Biodegradables?!!.

21:56 - Pedreguer

MiL envia: Poc es sap d'aquest grup. Es diu gato atropellao i canta al costa del diposit de Pedreguer, a l'avinguda Maria López. La cançó no sona mal del tot.

21:19 - Formula 1

Jaume envia: Campos apunt de vendre part del seu equip d'F1. Darrere de molts rumors que ho indicaven, primer deien que vendria el 100% de l'equip, i després ha estat desmentit per el mateix Campos, la veritat es que les coses estan algo apretadetes en quant a recursos econòmics. Asseguren categòricament que estaran (d'una forma o altra) en Març a Bahrain.

14:54 - La Marina

Com al dijous es dia de tocar ous i no va ningú, pos el centre comercial La Marina fa una promoció de sopar + bolos+ cine per 13€. Sols els dijous.

11:50 - Motor

Avuí al Kaiser està a Jerez provant un GP2. Pre.entrenament per a Michael Schumacher abans de començar la pretemporada de F1. Està provant un nou sistema d'embrague que utilitzaran els GP2 l'any que ve.

21:33 - Motor

Per primera volta Alonso apareix en public amb la roba de la Scuderia Ferrari. La cita anual en Madonna do Campiglio on els pilots de Ducati de Motogp i Ferrari de F1 es troben amb la premsa junt a la neu.

21:29 - Animalaes

MiL envia: Perquè mai es el moment per a interrompre la partida quant estas en el moment clau i més si no es pot guardar xDDDD. Després de hores i hores jugant tornes al món real, ixes al carrer i intentes garrar el cotxe per a comprar pipes però...

17:27 - Imatge

Joan ens publica algunes fotos del viatge de Herpt en el seu compte Flickr. En aquesta segona entrega, més imatges impressionants de gran bellesa com la panoràmica del camp de cereals.

13:26 - Nota

Y Radio Tirana transmite música balcánica
mientras bailarines búlgaros
descalzos sobre braseros ardientes.

12:42 - La Marina

Ja está disponible de forma gratuïta el servici de cronometratge per a ciclistes al Coll de Rates. Podem demanar que ens cronometren anant a la caseta que hi ha a l'eixida de Parcent, el servici està disponible durant les 24h del dia. Els resultats es poden veure en aquesta web.

14:59 - La Marina

Tal i com assegurava categòricament Jordi aquest matí. La muntanya de Bèrnia i el Montgó està nevat. En la capital de València tmb ha nevat prou.

13:33 - TV

L'acord TV3/C9 cada vegada més aprop gràcies a que es vol legalitzar l'emissió de canals més allà de les fronteres limitades per comunitats on es comparteix una llengua i cultura.

13:30 - Actualitat

Estava previst que no fora tant dramàtic, a pesar de les exageracions de la TV, però torna a nevar en la zona i aquesta vegada no sols l'interior de la Marina com fa poc, si no que també tenim la cresta del Montgó nevada. Foto en breu. Canal 9 recopila fotos de la gent que va enviant per a compartir amb els demés, com per exemple la de Fageca.

20:46 - Cine

Jaume envia: Per impossible que parega, a Sylvester Stallone li han "partit" al coll. Durant el rodatge d'una escena de la seva pròxima pel·lícula (The expandables), Stone Cold li pega una patà voladora i li fa un fractura menor al coll.

22:15 - Motor

Tercer dia al Dakar, l'objectiu Atakama. Han passat moltes coses, primer abandona Jordi Viladoms i per tant Coma es queda sense escuder. Més tard aquest sofreix problemes amb el motor i es veu obligat a fer moltes parades. Roma torna a caure per un barranc. Finalment guanyen Cyril Despres en motos, Stephane Peterhansel en cotxes, Vladimir en camions i Halpern en quads.

14:39 - Curiositat

Pareix que hi ha certes dudes en la pronunciació i nomenclatura de l'any 2010 en anglès i s'ha produït una disputa general amb la confusió de la passada dècada 00's.

14:33 - Ciència

Ja estan pensant en impressores 3D capaç de fabricar o reparar teixits humans, una bio impresora o biomaquinadecosir. On aplegara aquesta idea?..

08:59 - Curiositat

Curiosa l'imatge en honor a l'aniversari de Isaac Newton en Google. De les poques vegades que vist el logo de la portada de Google en "moviment".

21:40 - Motor

Segon dia al Dakar: Objetiu Atakama. Plogut un poc i alguns han tingut accidents com Nani Roma i Terranova que han fet varies voltes de campana degut a la dificultat del terreny. Penalització per a Coma per superar velocitat permitida. Lideren Casteu en motos, Al-Attiyah en cotxes, Carominas en quads i Vladimir i els seus amics russos amb els KAMAZ en camions.

15:15 - Motor

El Dakar Atakama 2010 en directe en Radio Rivadavia.

05:36 - Dia

Feliç 2010!!!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021