WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:52 - Nota

Encara que no aplegue a ser plena, avuí es veu una lluna brutal.

15:01 - Web

Ja tinc activat el meu compte Google Wave. Que collons es Wave?!!...mmm puc crear waves, es l'ostia!. pareix un email perfeccionat.

03:36 - Video

Jaume envia: Asseguren categòricament que la galtada de Basescu ha sigut un muntatge... de totes formes està molt currat no?! Aquest video amb el president de Rumania com a protagonista ha sigut el tema del dia en el pais. Ostion de campionat.

20:53 - Motor

Tornen una altra vegada els mateixos rumors. Ara asseguren categòricament que Kimi Raikkonen anirà al WRC amb un C4 lany que ve. Està apunt de tancar un contrat en Redbull per a disputar la temporada completa junt amb Sebastien Loeb.

19:54 - Games

And remember... respect is everything!.

15:03 - Esport

Jaume envia: Al jugador de futbol Levi Foster li mostren la groga per tirar-se un pet a la cara del arbit!!. Encara que el reglament no especifique una sanció per tirar-se un pet, la federació anglesa de futbol està pensant seriament amb l'expulsió d'aquest jugador en 2 partits.

08:56 - Dia

Pareix ser que aquestos últims dies ja començat a baixar un poc les temperatures. La setmana que ve, segons les previsions ja notarem frescoreta.

22:16 - MotoGP

Una prestigiosa casa amb nombrosos exits (sobre tot en 125 i 250) com es Aprilia, renuncia a participar en Moto2 l'any que ve. La decisió de ultima hora a deixat plantat al "gran equip", el Aspar Team i amb ell al campió vigent dels 125 que es queden sense xàssis en la Moto2.

21:03 - Nota

Verga, avuí no se com m'ha posat la roba que estic tot el dia electro estatic xDDDd

14:27 - Formula 1

El manager de Kimi Raikkonen ahir tenia la sang calenta. Avuí confirmat que kimi Raikkonen està en fortes negociacions amb Mercedes GP per al 2010. Tornarem a vore Kimi aquesta temporada???. :D (un poc dificil).

14:37 - Software

Ja falta molt poc per a veure Google OS, el sistema operatiu que ens prepara Google.

08:27 - Pedreguer

Sempre pensat que va ser al punyito i no el canvi de la bicileta. Aquesta es la patent de Jaime Caselles.

13:59 - Formula 1

Daimler AG confirma que Mercedes compra l'escuderia Brawn GP. Es rumoreja que Daimler es farà amb un 45% i l'empresa associada dels emirates Aabar Investments amb un 30%, sols li quedaria un 25% a Ross Brawn. De moment no es saben detalls d'un canvi de nom del equip de Brackley.

13:46 - Nota

ups, acabe de rebre una vacuna per el braç ... no notat res. ara d'ací un ratet vorem...

23:37 - Formula 1



San Ganchao Montezemolo a les Finale Mondiale Ferrari 2009

21:31 - Imatge

Out of my way!! i have to save the internet!!!

21:30 - Nota

Fa unes horetes anava a tornar un cotxe i passat per la rotonda de la parà d'autobusos de Pedreguer (la del sequier) i hi havia un cotxe utilitari empotrat contra una farola. Molt impactant l'imatge... tant que no m'ha donat per recordar ni el model ni la marca del vehicle de color obscur (tipo corsa B, ford ka, fiat punto o algo aixina). Ha pujat per dalt la mitjana i a tallat la vegetació fins parar contra la farola.

20:48 - Imatge

Epic Fail Tetris!

16:00 - Actualitat

Jorge León AKA MLP habitual redactor de picabiela.com podria haver fitxat per hipertextual.com.

15:48 - Video

Jaume envia: Alonso coll de ferro. Trenca nous amb el coll.

14:55 - Pedreguer

Google Street view disponible a Pedreguer parcialment. Ja podem navegar per la ferramenta Street View de Google Maps per quasi tots els llocs d'Espanya.

20:02 - Software

Avuí es compleix 5 anys amb Firefox. Tal i com diu el video promocional, al 2004 la gent estava molt involucrada en internet, però algo hi hava mal!..sempre rodejats de poputs i vulnerables al malware d'una forma descarada. Firefox va ser un canvi.

16:02 - Esport

Jaume envia: Cosa més bruta jugant que l'Elizabeth Lambert trobe que no vorem. Brutal la violència aplicada en el joc del futbol per part d'aquesta jugadora, cosa que reconeix ella mateixa i accepta la seva suspensió.

15:25 - General

Juan envia: Black Hole, curiós i divertit curtmetratge. Tot comença un dia a l'oficina i...

22:51 - MotoGP

Jaume envia: Livio Suppo es passa a HRC per a portar l'assumpte del Marketing. Sembla molt impactant a primera vista com una de les cares reconegudes de ducati (característica veu del olivio) es passa Honda i més amb un anunci tant repentí!

14:36 - Reptes i Aventures



Garcia Racing Team a Villena "Chicharra Karts" (inclou ostión del Víctor casi en 3D)

10:50 - Formula 1

Unaltre "withdrawal" en la F1. Aquesta vegada, unaltre equip Japonés, Toyota abandona la F1. També els motius econòmics com a fundament de la decisió i Kobayashi queda fora d'un volant assegurat en aquestes 2 ultimes carreres. Açò explica el perquè de Williams en cambiar motorització a Cosworth. Recordar que la passada setmana Bridgestone també va anunciar que la pròxima temporada serà la última en F1.

00:19 - Animalaes

Amiiiiiigo Féeeeeeeeeliiix!!

15:03 - Formula 1

Jaume envia: Barrichello y Hülkemberg a Williams Cosworth. L'escuderia de Grove comptara amb pilots que contrasten en lo que es refereix a experiència en F1. Un any més per a rubens que es el pilot que més carreres ha disputat de lhistoria i amb Nico (Campió de la GP2). Ací els posibles moviments de pilots al 2010.

14:47 - Actualitat

Avuí ha mort José Luis López Vázquez. Era un tio divertit, un dia va dir que el seu treball no es sempre tan fàcil com pareix, ja que tenia que fer riure a la gent inclòs en els moments que ell no tenia gana de riure. em recorda al acudit de Rorschach.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021