WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

07:41 - Dia

Dintre d'uns minuts, de camí a Villena. Xixarra Karts.

20:56 - Animalaes

Jo també vull una pantalla de login aixina.

21:40 - Animalaes

Vindrà un mostru i et menjarà.

11:32 - Actualitat

Sorpreseta aquesta matinada per a camps, forest Camps. un "hacker" crakeja de la web del PP de València explicant-li 4 cosetes firmat per Kr0no.

15:45 - MotoGP

Efectivament com diu [JuaN] als comentaris, Valentino Rossi 2009 MotoGP World Champion!!

15:42 - Animalaes

NSFW: Però que collons estan pensant quan promocionen les publicitats de TV com aquesta?!?!

08:04 - General

merda la carrera de motogp s'ha retrasat 20 minuts per la pluja. vera pogut dormir 20 minuts més!!. Avuí Valentino pot ser perfectament campió del món.

21:09 - Música

Siiiiii!!! There she is!. No et sona on ix la cançoneta aquesta? jejeje, es la del famós video de la conilleta i al seu gatet. Pensava que mai el trobaria de qui era aquesta cançó. Witches en directe. Joa!! Joa!! niga waseo joaa!.

20:47 - TV

El nou hospital de Denia escenari de Hospital central de Telecinco. Avuí s'ha confirmat que rodaran varis capítols en lhospital de denia. Per si no tenien prou faena ara fan pelis!

11:44 - Reptes i Aventures

L'actualització del 17 d'octubre en la galeria de fotos del Pedreguer-Herpt de Joan son espectaculars.

15:02 - Llocs

El Ferrari World de la Yas Island d'Abu Dhabi serà algo impressionant. un autèntic parc temàtic de la marca del cavallino... exposicións, karting, historia, oci, atraccions, museu... brutal. Lo que fan els petrodolars. Tot açò al costat del circuit de F1 Abu Dhabi en la Yas Island (a pocs kilometres de Dubai i Bahrain).

14:52 - Software

Ja està llançat oficialment Windows 7 i Microsoft gastat com a Marketing en espanya a un poblet anomenat Sietes. Son tots uns experts en controlar al wildows.

20:58 - Cine

Release d'una fanfilm de Metal Gear Solid: Philantropy feta per Hive Division (Max payne & rendemption). Ací podem veure el llarg amb subtitols en castellà. Encara que els noms i la trama estiga basada amb les creacions de Hideo Kojima en els videjocs, l'historia i la música son completament originals de Hive Division.

20:40 - Software

Windows 7 deixa a Harry Potter al nivell de les sabates!. Les reserves del sistema operatiu de Microsoft superen a les dels llibres de Harry Potter en el Regne Unit. ¿?!!!? tan bò és?!

00:15 - Filosofia

Sea dancers
Qui s'apunta a ballar damunt la mar?
Qui s'apunta a dormir i a somiar?

14:40 - La Marina

Ahir un Golf III es va encendre en flames mentre circulava per la zona de les marines de Dénia, barbacoa vw. Es va tallar el tràfic durant uns moments.

15:03 - Curiositat

Al Twitter està de moda... i tant que han tret les calces oficials del twitter!!. Bueno, per aquesta zona tiraria algo més referent al tuenti o algo aixina no?

17:14 - MotoGP

Jordi envia: Melandri es desfà de la gavina! +300km/h mà impregnada de sang, pobre animalet.

16:34 - Video

MiL envia: Llavat Xpress del teu cotxe. Directament d'Europa central està investigant-se nus mètodes de envestida al camió dels quintos en les carrosses.

07:32 - MotoGP

Com derrapa Stoner no? xDDD

17:44 - Tecnologia

Aprofitant que volen llevar com siga les bosses de plàstic dels supermercats, Rolser dona a vore el seu nou carret que es subjecta al carro de compra formant una perfecta combinació a l'hora d'anar als supermercats. Ixen representans de la mateixa Rolser Pedreguer fent les declaracions al canal 9.

14:39 - Actualitat

El nostre amic Franky, el pilot d'avions, ja sap el que li toca estos pròxims anys.

08:51 - Actualitat

Troben mort a Andres Montes en el seu domicili...

01:07 - Societat

Teniu, alguns vos fa falta.

22:05 - Actualitat

Estic mirant la TV.. i un platillo volante en primer pla. Al sheriff controla la situació amb un montó de polis americans amb ulleres de sol de policia americà perseguint al globus amb forma de ovni per tot el canyó del Colorado. Ostres!!! no és una peli!!! són les noticies!!! ahhh bueno.. si.. es america, es normal. Asseguraven que un xiquet de 6 anys anava dins del globus que a volat durant hores i pensaven que estava mort. El globus aplegat a terra, els polis s'han tirat damunt i el xiquet no estava. Tot açò en directe per tv.

22:24 - Formula 1

Aquest matí Felipe Massa a la carga de nou. Fet una prova amb un F2007 al circuit de Fiorano.

19:30 - Video

Crespo envia: Alguns videos de la furgoneta Pedreguer - Herpt 2009. 1|2|3|4|5. Alguns moments clau xDDDD.

02:05 - Nota

Just dropped in (to see what condition my condition was in) Crec que estic algo pols, necessite dormir. Fins demà.

02:04 - Animalaes

Coses més rares mos han de passar.Violència...

01:57 - General

Hallo hallo !!! xe que han trobat un zulo dispensa de explosiu d'ETA a Confrides (Prop de guadalest) i al Lluís Aguilé sha mort, que descanse en pau.

23:22 - Imatge

MiL envia: Algú s'ha preguntat mai quins experiments amb mosques fa l'Ascolà en Trafficking de Fenoll (2001) ??. Si es que sembre s'han fet invents de tebeo. Pròximament es posible que hi haja una bolta en bici, però no de tant de pes com aquest tipus (atenció a l'autobús escolar).

23:17 - Video

Xabeli envia: Titelles dels fils.. riguiton!... Titiritero Champetero (complicat nom). Atenció al performance i a la veu en live.

21:35 - Dia

Primer dia de "classes" no oficials per a la preparació del FP Superior. Ufffff desde el 2002 que no toque res referent a matèria convencional (angles, castellà matemàtiques etc..) 7 anys i pico quasi 8... bueno, algo recorde.. crec.

21:38 - Formula 1

Al passat gran premi del Japó en Suzuka.... Taxi Alonso en la drivers parade.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021