WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:54 - Formula 1

Oficial: Alonso a Ferrari 2010. Lobato!! ara pots dirho!!!!! (segur que diu que fa 3 anys ell ho sabia ja xDDDDDD)

08:29 - La Marina

Ahir pel matí al Lugano amb barca. I asseguren categòricament que caigut un poquiu de la muralla del castell de Dénia.

21:17 - Games

El creador del Counter Strike te preparat un nou joc Tactical Intervention. Ixirà per a PC a finals de any.

21:16 - Nota

De nou indagant per la red ;)

09:39 - General

Completament desconnectat de la red.

01:07 - Video

Falo prexubilau!, John Rambo a l'Asturiana.. donde estan todos Joselin?!!!

15:02 - Formula 1

Aquest matí s'ha produït una situació molt familiar en Singapore. Grosjean en la mateixa situació de Piquet fa un any en els lliures, i després en carrera. La mateixa curva. En Renault els pujava els colors. Crashgate2?...

11:30 - Formula 1

Mira l'ultim post del Lobato i als problemes d'accés al circuit de singapore!. Amb quines amenaces se les gasta al Lobato.

23:56 - Tecnologia

1993, AT&T fa un pronostic de les tecnologies del futur. En l'època dels disquets quadrats i el DOS la companyia ja no apostava per cotxes que volen i coses deixes, si no per un futur fàcil amb Wifi, GPS, pantalles tàctils, llibres digitals compartits amb anotacions etc...

23:40 - Reptes i Aventures

Jordi ahir proposava al seu blog, lo que podria ser un nou capítol de Natura i al Limit. Objectiu Castells de Castells.

23:13 - Video

Avuí en youtube s'ha estrenat Sactuario en HD. Cada dilluns els de "Sci Fi" publicaran un capitol nou fins a 8. en VOS amb subtitles.

22:47 - Video

Blai envia: Açò es Pulp o Calamar?!. Un doblatge que pareix que siga made in Suèca... algú sap qui son? (es pareix algo a Toni de l'hostal).

22:47 - TV

MiL envia: Troben sense vida al creador de Shin Chan en la montanya Arafume. Yoshito Usui va desapareixer el passat dia 11 mentre anava a pegar un passeig.

15:24 - La Marina

Ja circula per tots els mitjans de comunicació el video del Tornado del Austriaco de Xàbia. A lantena3 ixit al moret que es cambrer parlant xDDD.

15:47 - La Marina

Emilio envia: Amvit Radio 106.2 es la nova cara de Radio Beniarbeig. Aquest mes de setembre estrenaven format amb noves programacions i estroctures molt vinculades a la gent jove i la societat dinàmica. Estrenen nova web on es posen noticies, contingut i es posible sentir-la online. També hi ha que estar atents que organitzen concursos amb sopades gratis!

15:22 - TV

A hores d'ara busquen a el creador de Shin Chan. Es troba desaparegut en zona muntanyenca del Japó.

15:11 - Formula 1

Pat Symonds i Flavio Briatore abandonen Renault F1. El chairman i al director executiu en funcions decideixen eixir de l'escuderia inmediatament i ja no estaran en la pròxima carrera. Estos noms son molt grans en la F1. 20 anys en el mon de la F1 al més alt nivell. Ja es van vore involucrats amb el cotxe trampa del Benneton del 94 amb Schumacher on el seu auto era completament desqualificat en numeroses ocasions per alerons mòbils i després sumar la dudosa maniobra de Schumacher amb Hill en l'ultima carrera del 94 quan es jugaven el mundial que finalment va ser de Michael. Briatore sempre estat dins dels despatxos, un expert en politica de F1 que sempre ha eixit victoriós de qualsevol buit de reglament o penalització o apelació. Aquesta vegada, si es demostra, Briatore a jugat massa brut i Piquet la emulat jugant igual de brut. Espere que piquet no torne a la F1 (ni el voldran apartir de ara).. una marioneta que es deixa manipular i després arranca a crits perquè no aconseguit resultats.

21:33 - Dia

Crec que hi ha alguns problemes en les carreteres de la perifèria de Pedreguer. En el pont de la carretera de Pedreguer - La Xara estava tallat per una valla i els guardia civils de incognit amb lo Lancia Lybra estaven amb les llums enceses posant més valles i controlant la situació. Aplegat a casa fa breus moments, la veritat es que no mos atreviem a agarrar el cotxe i conduir amb les condicions de fa uns minuts. A ondara era monumental l'aigua.. i de segur supera els 100 litres caiguts a la zona del Patronato de Pedreguer.

23:00 - Esport

Jaume envia: Atenció, mira l'actuació d'ahir en el partit Federer contra Djokovic de l'obert dels USA.

20:22 - TV

Marina Alta Televisión AKA Canal 37 obri la seva web sense avirsar-nos. Encara de no disposar de cobertura TDT, els que no tenim TV analògica podem vorela online.

08:39 - Video

Mira aquest video del 1990 on apareix Steve Jobs en una conferència de NeXT (empresa que va fundar després de ser expulsat de Apple) on presenta les novetats de la temporada (atenció a les característiques tècniques). Aquestos homes si vegueren un PC d'avuí en dia en eixe moment es tirarien les mans al cap, encara que lo que es presenta es tecnologia punta d'alta gama de l'època.

08:28 - Cine

Crec que es hora de tornar a veure E.T. Quan era menut la veia 1 i altra volta (bueno, açò em passava en tots els VHS que tenia, segons la temporà). La veritat no recorde molt clarament com era la peli. Se que vaig aplegar a plorar i tot per la situació del extraterrestre (xDDDDDDD).

21:33 - Games

A partir de demà hi ha que estar atents a www.monopolycitystreets.com el monopoli que utilitzarà a Google Maps com a engine. Podrem jugar al monopoli sobre Pedreguer?.

22:57 - Música

Blai envia: Atenció al superhit del Fary "La Mandanga" elogiant a Marihuana. Un poco de lejia que cojo la nave como ellos cameles con mandanga.

21:35 - Video

Ací, la primera entrega de Natura i al Límit. Aquesta vegada pujarem els poets en bici fins a la Ponderosa

20:14 - Nota

Hi hagut un poc de retràs amb el llançament del primer capítol de Natura i al Límit. D'ací una hora estarà disponible.

15:36 - Cine

Ja que eixit el tema dels escacs amb lo nostre amic Tkachiev. Anit vaig veure una peli (famosa en el món del cine) anomenada El Septimo Sello. Trata sobre un cavaller creuat que se li apareix la mort i esta li diu que es el moment final. Ell li reta a la mort a una partida d'escacs, sols si es capaç a guanyar-lo doncs podrà eixir-se amb la seva i acabar amb ell. La peli gira al voltant de la fe, l'amor, la vida, i sobre tot la mort i tot eixes coses que fan preocupar al ser humà. Es tracta d'un llargmetratge del 1957, hi ha que tindre en compte. està clar que no son com les pelis d'avuí amb lestalone i al cloney de fondo atracant un casino a metrallaes metre vacilen al personal anant de pro xDDD.

15:03 - Video

Sobre el dissabte per la vesprada "release" d'un reportatge gravat aquest passat mes.

14:45 - Animalaes

Vladislav Tkachiev Go Home!!!. Detestable.

16:28 - Formula 1

Fisichella conduirà un Ferrari en l'autodrom nacional de Monza, el temple de la velocitat. A Domenicalli i Montezemolo no li ha agradat el rendiment en carrera de BADoer.

22:01 - Actualitat

Alerta amb els suïcides... ja no pots anar tranquil per el carrer.

21:30 - Games

Espectacular el mode multijugador del Modern Warfare 2, el nou Call of Duty de infinityware. Lasguiteral de sang a la càmera es dur.

21:04 - Friki

Frikis russos de StarWars es casen. Eres tan friki per a fer la teva boda així?

20:27 - Dia

Ja s'han acabat les mini "vacances" d'Agost!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021