WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:42 - Cine

Acabe de pujar un mirror del Trafficking Fennel e: un urinari per a no orinar en Vimeo.

15:32 - Reptes i Aventures

Que enganyats estaven alguns, a Luxemburg val la pena anar inclus sols si vas a vore el paissatge. La furgona Pedreguer-Herpt ho comprova i ho demostra.

11:14 - Reptes i Aventures

Tot va sobre rodes. Anit la furgoneta Pedreguer-Herpt 2009 aplegà a Luxemburg. Segons ens compten tot va de luxe al viatge i es un plaer fer-ho amb furgoneta. Estan quasi a Holanda després de la visita a Ginebra. Han conseguit entrat la furgona a Suissa.

19:21 - Formula 1

El retorn del Kaiser. Tal i com ha afirmat Michael Schumacher a la seva web oficial, serà l'encarregat de conduir el Ferrari numero 3 en València al Europe GP. Per unaltre costat l'actual subcampió Felipe Massa demà abandonarà la UCI i està quasi curat, ja camina per els corredors de l'hospital. Ànims Felipe i endavant Michael !

16:36 - Pedreguer

Després d'un any, ací teniu fragments de vídeo de la LAN Party DLP IX 2008 a Pedreguer.

10:58 - Formula 1

Després dels rumors d'anit, ja s'ha fet oficial. BMW abandonarà la Fórmula 1 al acabar aquesta temporada. Decisió de motius econòmics que acompanyen a les fetes per Honda fa menys de 8 mesos. Persones importants de BMW s'han reunit avuí a les 10 en Munich i han donat pas a l'anunci, justament en la setmana que els equips tenien que firmar el tracte de concòrdia amb la FOM i la FIA.

19:57 - Reptes i Aventures

La furgoneta del Pedreguer- Herpt 2009 a les 15:30 aplegava a Perpinyà i en aquestos moments estarà visitant Ginebra. De moment sense cap problema, avuí dormen a la furgona.

08:42 - Reptes i Aventures

Primera parada de l'expedició Pedreguer-Herpt 2009. Vora a les 8:27 del matí han passat per l'area de servici de la Ribera, sobre Oropesa del Mar.

21:55 - Reptes i Aventures

Demà (d'ací unes hores) arranca el viatge de Pedreguer fins a Herpt amb cinc persones, una furgoneta groga un any més vella que els seus ocupants, uns quinze dies de durada i un grapat de quilòmetres per recórrer!. S'ha creat una web on es penjaran fotos durant el viatge. A les 5 de la matinada la furgoneta VW Transporter T3 arrancarà de camí a Herpt. Les apostes estan fetes, WHF aposta que al menys la furgona aplega a Holanda en perfectes condicions.

19:23 - Formula 1

Felipe Massa entre la vida i la mort en Hungaroring. Un moll de suspensió d'un monoplaça impacta sobre el casc de Massa i li produeix ferides craneals en la zona de la visera. Els cascs de F1 estan preparats per a impactes de bala, tal volta això li ha salvat la vida. L'accident ha estat per a posar-se la pell de gallina. Al impactar el moll, Felipe pert el coneixement i es queda sense el control del vehicle amb els peus apoiats sobre l'accelerador i el fre.. sense menejar la direcció... impressionant el colp.

22:49 - Actualitat

Ara mateixa la font d'Aixa està en flames (fa un rato ja) el foc ataca de nou a Pedreguer.. ara sobre una zona de gran valor paisatgístic.

22:19 - Video



Sil van der Woerd torna després d'un any dinactivitat. Jo avoltes tinc somnis en crear coses com les d'aquest home i al seu grup... però sembla que es imposible.

21:24 - Dia

Brutal la temperatura aquesta vesprada sobre Pedreguer i comarca.... 40 graus a la sombra. No es podia ni caminar.

16:32 - Animalaes

Blai envia: El xiquet d'11 anys de Can Tunis. Aquesta personeta conta com es la vida al barri de Can Tunis, Barcelona. Tot es misèria i gitanos. El tio va conduint.

14:59 - Actualitat

El foc ja deu estar mig controlat. Fa 15 minuts que no sobrevolen les avionetes. D'ací puc veure sols una punta de muntanya cremada. Calcule que serà terme de pedreguer/beniarbeig/benidoleig.

11:15 - Actualitat

En estos moments la muntanya de denfron de la meva caseta està en flames. tenim Alerta "C" de prevenció per a evacuar. Els helicòpters passen per dalt de la meva cotxera. Açò es un autèntic infern.

02:11 - Pedreguer

Hi ha que seguir molt de prop la cobertura de les Festes 2009 de Pedreguer que mos fa [Gunman] al seu flickr personal.

02:30 - Pedreguer

Pedreguer esta de 100% ja en festes.

21:45 - Fotografia

Pareix increible, però asseguren categòricament que aquestes fotos de color estan preses entre els anys 30 i 40 per fotògrafs de l'United States Office of War Information. Es molt estrany veure escenes com esta amb color en una època on les fotos per norma eren en blanc i negre.

15:21 - Nota

falten hores per a les meves vacances :)

15:15 - Pedreguer

L'oratge durant les festes es pronostica més o menys estable en comparació amb els últims dies. Hi ha que esperar a pròxims informes.

08:33 - Dia

Queda 1 dia, 15h i uns quants minuts per al pregó de festes..

21:12 - Pedreguer

Jordi i Erades mos proposen una idea al bloc del racó de l'esport Fer el 1º Torneig de Ping Pong D'estiu DE LA PPPP (Profesional Pedreguer Ping Pong Players) a Pedreguer. Proposen fer varies rondes eliminatories tant en individual com en dobles amb un premi final de repartiment del ingres d'inscripció d'uns 1 o 2€. Ja es donarà més informació per apuntar-se.

22:12 - Animalaes

Com pot anar a parar una pitó dins del water¿?!. Qui està darrere d'açò??? es tracta d'una broma del follonero?... de publicitat subliminal de Vatergate (El curtmetratge del Javi Van Herpt, en cara per a fer).. simplement es tracta de la realitat?

20:16 - Software

Du molts anys entre nosaltres, però encara no teniem la seva versió final. Llancen la versió 1.0 del VideoLAN, el reproductor media Open Source. Son ja molts anys entre betes i histories.

20:12 - Pedreguer

El Quintos 2009 ja comencen a invadir tots els carrers de Pedreguer. Avuí els hem pogut veure per qualsevol part del poble repartint banderetes i tot lo demés a canvi d'una donació per part del veïnat. Ahhh la burra molt bonica enguany.

15:21 - Video

De nou torna Toni A. Martinez amb "Adicto a Viajar" la seva nova cançó i videoclip que publica a la red... com pot haver estat en tant curt període de temps, en tants llocs... assegura categoricament que no hi ha cap fake.

20:24 - Friki

[Gunman] envia: Ja està ací la cançó friki de l'estiu 2009, Tocame el Windous !. Atenció a l'actuació en directe. També han fet pàgina web i està preparant el videoclip oficial.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021