WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:42 - Cine

Acabe de pujar un mirror del Trafficking Fennel e: un urinari per a no orinar en Vimeo.

15:32 - Reptes i Aventures

Que enganyats estaven alguns, a Luxemburg val la pena anar inclus sols si vas a vore el paissatge. La furgona Pedreguer-Herpt ho comprova i ho demostra.

11:14 - Reptes i Aventures

Tot va sobre rodes. Anit la furgoneta Pedreguer-Herpt 2009 apleg a Luxemburg. Segons ens compten tot va de luxe al viatge i es un plaer fer-ho amb furgoneta. Estan quasi a Holanda desprs de la visita a Ginebra. Han conseguit entrat la furgona a Suissa.

19:21 - Formula 1

El retorn del Kaiser. Tal i com ha afirmat Michael Schumacher a la seva web oficial, ser l'encarregat de conduir el Ferrari numero 3 en Valncia al Europe GP. Per unaltre costat l'actual subcampi Felipe Massa dem abandonar la UCI i est quasi curat, ja camina per els corredors de l'hospital. nims Felipe i endavant Michael !

16:36 - Pedreguer

Desprs d'un any, ac teniu fragments de vdeo de la LAN Party DLP IX 2008 a Pedreguer.

10:58 - Formula 1

Desprs dels rumors d'anit, ja s'ha fet oficial. BMW abandonar la Frmula 1 al acabar aquesta temporada. Decisi de motius econmics que acompanyen a les fetes per Honda fa menys de 8 mesos. Persones importants de BMW s'han reunit avu a les 10 en Munich i han donat pas a l'anunci, justament en la setmana que els equips tenien que firmar el tracte de concrdia amb la FOM i la FIA.

19:57 - Reptes i Aventures

La furgoneta del Pedreguer- Herpt 2009 a les 15:30 aplegava a Perpiny i en aquestos moments estar visitant Ginebra. De moment sense cap problema, avu dormen a la furgona.

08:42 - Reptes i Aventures

Primera parada de l'expedici Pedreguer-Herpt 2009. Vora a les 8:27 del mat han passat per l'area de servici de la Ribera, sobre Oropesa del Mar.

21:55 - Reptes i Aventures

Dem (d'ac unes hores) arranca el viatge de Pedreguer fins a Herpt amb cinc persones, una furgoneta groga un any ms vella que els seus ocupants, uns quinze dies de durada i un grapat de quilmetres per recrrer!. S'ha creat una web on es penjaran fotos durant el viatge. A les 5 de la matinada la furgoneta VW Transporter T3 arrancar de cam a Herpt. Les apostes estan fetes, WHF aposta que al menys la furgona aplega a Holanda en perfectes condicions.

19:23 - Formula 1

Felipe Massa entre la vida i la mort en Hungaroring. Un moll de suspensi d'un monoplaa impacta sobre el casc de Massa i li produeix ferides craneals en la zona de la visera. Els cascs de F1 estan preparats per a impactes de bala, tal volta aix li ha salvat la vida. L'accident ha estat per a posar-se la pell de gallina. Al impactar el moll, Felipe pert el coneixement i es queda sense el control del vehicle amb els peus apoiats sobre l'accelerador i el fre.. sense menejar la direcci... impressionant el colp.

22:49 - Actualitat

Ara mateixa la font d'Aixa est en flames (fa un rato ja) el foc ataca de nou a Pedreguer.. ara sobre una zona de gran valor paisatgstic.

22:19 - VideoSil van der Woerd torna desprs d'un any dinactivitat. Jo avoltes tinc somnis en crear coses com les d'aquest home i al seu grup... per sembla que es imposible.

21:24 - Dia

Brutal la temperatura aquesta vesprada sobre Pedreguer i comarca.... 40 graus a la sombra. No es podia ni caminar.

16:32 - Animalaes

Blai envia: El xiquet d'11 anys de Can Tunis. Aquesta personeta conta com es la vida al barri de Can Tunis, Barcelona. Tot es misria i gitanos. El tio va conduint.

14:59 - Actualitat

El foc ja deu estar mig controlat. Fa 15 minuts que no sobrevolen les avionetes. D'ac puc veure sols una punta de muntanya cremada. Calcule que ser terme de pedreguer/beniarbeig/benidoleig.

11:15 - Actualitat

En estos moments la muntanya de denfron de la meva caseta est en flames. tenim Alerta "C" de prevenci per a evacuar. Els helicpters passen per dalt de la meva cotxera. A es un autntic infern.

02:11 - Pedreguer

Hi ha que seguir molt de prop la cobertura de les Festes 2009 de Pedreguer que mos fa [Gunman] al seu flickr personal.

02:30 - Pedreguer

Pedreguer esta de 100% ja en festes.

21:45 - Fotografia

Pareix increible, per asseguren categricament que aquestes fotos de color estan preses entre els anys 30 i 40 per fotgrafs de l'United States Office of War Information. Es molt estrany veure escenes com esta amb color en una poca on les fotos per norma eren en blanc i negre.

15:21 - Nota

falten hores per a les meves vacances :)

15:15 - Pedreguer

L'oratge durant les festes es pronostica ms o menys estable en comparaci amb els ltims dies. Hi ha que esperar a prxims informes.

08:33 - Dia

Queda 1 dia, 15h i uns quants minuts per al preg de festes..

21:12 - Pedreguer

Jordi i Erades mos proposen una idea al bloc del rac de l'esport Fer el 1 Torneig de Ping Pong D'estiu DE LA PPPP (Profesional Pedreguer Ping Pong Players) a Pedreguer. Proposen fer varies rondes eliminatories tant en individual com en dobles amb un premi final de repartiment del ingres d'inscripci d'uns 1 o 2. Ja es donar ms informaci per apuntar-se.

22:12 - Animalaes

Com pot anar a parar una pit dins del water?!. Qui est darrere d'a??? es tracta d'una broma del follonero?... de publicitat subliminal de Vatergate (El curtmetratge del Javi Van Herpt, en cara per a fer).. simplement es tracta de la realitat?

20:16 - Software

Du molts anys entre nosaltres, per encara no teniem la seva versi final. Llancen la versi 1.0 del VideoLAN, el reproductor media Open Source. Son ja molts anys entre betes i histories.

20:12 - Pedreguer

El Quintos 2009 ja comencen a invadir tots els carrers de Pedreguer. Avu els hem pogut veure per qualsevol part del poble repartint banderetes i tot lo dems a canvi d'una donaci per part del venat. Ahhh la burra molt bonica enguany.

15:21 - Video

De nou torna Toni A. Martinez amb "Adicto a Viajar" la seva nova can i videoclip que publica a la red... com pot haver estat en tant curt perode de temps, en tants llocs... assegura categoricament que no hi ha cap fake.

20:24 - Friki

[Gunman] envia: Ja est ac la can friki de l'estiu 2009, Tocame el Windous !. Atenci a l'actuaci en directe. Tamb han fet pgina web i est preparant el videoclip oficial.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021