WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:43 - Pedreguer

A principis de vesprada tenia un mal de cap considerable. Fa molta calor, a les 18:50 32,5 graus a l'ombra sobre Pedreguer. Diuen que estem un poc en alerta.

14:37 - Pedreguer

Ja està ací la programació de festes 2009 de Pedreguer.

21:32 - Formula 1

Pau el F1. Finalment la FIA tingut que cedir amb les peticions de la FOTA i sols un campionat al 2010. FIA Formula One. Max Mosley ja ha pogut publicar la llista oficial confirmada de l'any que ve i no es presenta a la pròxima elecció de president FIA.

21:20 - Pedreguer

Les empreses col·laboradores de les festes de Pedreguer 2009 ja tenen el llibre de festes. La pàgina web oficial publica de moment la portada del llibre, amb un disseny perfecte. En breus moments el programa...

08:57 - Pedreguer

Troben un cadaver d'una dona als Poets. Pareix ser que la dona de 70 anys resident de Xabia, anava a vore un bancal della i va caure. Foto de Alex McLure.

17:33 - Motor

The Stig revela la seva identitat. El superpilot anònim de cronometratges del programaTOP-Gear es lleva el cas en public... perque ho fan?!

13:29 - Animalaes

Xabeli envia: La tele bolivia PAT asegura tindre imatges del Air Bus accidentat l'altre dia. Els informatius de la cadena asseguren categoricament que les imatges mostrades se les han trobades en una targeta SD, mentre que en realitat son de un capitol de la serie LOST.

15:29 - Games

Ira mare, sense mirar!. Aquesta xica es passa el Mario sense mirar. Uhmm un moment... no tindrà cap espill veritat?!!. Anem a pensar que es guiam amb lo temps/sonido.

09:29 - Formula 1

La FOTA anuncia oficialment que no estara en F1 el 2010 i crearan un campionat alternatiu. Ara la FIA (Max Mosley) i la FOM (Bernie Ecclestone) tenen fins les 19h per a contestar a la FOTA (BMW, Brawn, Ferrari, McLaren, Redbull, Renault, Toro Rosso i Toyota) i donar un ultimatum sobretot per part de eclestone que li faria molt de mal pedre a tanta gent, patrocinadors, pilots.. diners.

22:36 - Curiositat

[ErAdEs] envia: La nanotecnologia en plena natura, has vist mai al Lotus Effect?¿!. Impresionants capacitats impermeables d'aquesta fulla de planta.

00:55 - Animalaes

Blai envia: Si que tenia fam el desgraciat!. Al pelicano agarra i es traga lo primer que veu, un puto colom que te por, que trata de fugir...

21:05 - Actualitat

La guerra d'Afganistan en primer pla. No a la guerra!... a bueno aixo no sastila xDDD.

20:15 - Música

Venen d'actuar d'Italia, Lluis al Sifoner acopanyat de Toni de l'Hostal actuaran aquest dissabte a Pego. Tenes com Pedreguer a la Xara, tinc un manec de 3 pams i 1/2, les vocals o teresa la catalana sonaran més fort que mai.

00:01 - Ciència

Juan envia: Un equipo de investigadores del Laboratorio Nacional Lawrence Berkeley y la Universidad de California en Berkeley, dirigido por Xiang Zhang, de la División de Ciencias de los Materiales del Laboratorio de Berkeley y director del Centro de Ciencia e Ingeniería Nanométricas de dicha universidad, ha diseñado una "alfombra de invisibilidad" mmm o tal volta la Manta elfica??

20:35 - Actualitat

Senyores i senyors, ja estem en Pandemia Nivell màxim per a la grip lletra A.

16:26 - Pedreguer

l'aument de temperatura avuí sigut brutal, fins a quasi 34ºC a la sombra i sols un 20% d'humitat (molt poca). Es nota que hem superat el 40 de Mayo.

22:46 - Actualitat

Les propostes de CiU tenien sentit i les han aprovades. Les noves modificacions de tràfic lleven un poc l'imatge "persecutoria i d'acabar amb tu" que tenien eixes normes fins ara. Més facilitat en quant a papers i administració, on es dona de profit a les noves tecnologies automatitzen protocols com el comprovar la legalitat de la documentació i els diners de multes aniran a la financiació de la seguritat vial!! (menos mal).

21:05 - Video

Juan envia: Servisa fria amigos? Es tracta de Pakito el Latero, cançó pegadissa i marxosa del venedor ambulant. Presta atenció a Paco al Letero, frecuenta tots els llocs venent els seu refrescos amb la nevereta.

20:53 - Pedreguer

Blai envia: Malroïn a la red. El grup diabòlic de Pedreguer invocat i reunit per al senyor de las sobras te informació al MySpace. Atenció a l'historia de Malroïn.

20:27 - Música

Entre jo a l'habitació, i la meva germana estava escoltant Lady Gaga - Poker Face ... i em quede amb un xicotet detall (apart de la performance de la tia i el muntatge visual amb eixa cara de poker). El "ma ma mah!!" de Lady Gaga no es a cas el de Ma Baker de Boney M ???

21:32 - Video

Buscant per la red info relacionada amb el 25e aniversari del Tetris, mha trobat amb una peculiar cançó del tetris amb lletra.

22:00 - Música


Dance Russia!

20:44 - TV

Disney xD ????

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021