WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:24 - Web

Diggi Daggi es pausa. renova la estroctura web en 1 post per pgina. Insertem coin

23:02 - Esport

Impresionant victoria del Bara :DDD !!!!!. Coets sobre Pedreguer.. la gent passa per ac la carretera pitant amb els cotxes.. estan locos!!

19:26 - Esport

Avu hi ha un partit de final dels campions amb lo Barcelona i al Manchester en Roma.

09:41 - Cincia

La primera imatge que va ixir de Mart, es va fer amb llapisos de color tipo Alpino com els que teniem en pre.escolar. Pixel per pixel.

22:20 - Imatge

Ahir al microsiervos publicaven la imatge de com la gent disfruta de la F1 en Monaco.

21:37 - Msica

ambientat als 90's finals dels 80.. Coolio amb el gangsta paradise. La vida del carrer per aquells anys quant la gent mirava per TV le tortugues ninja i songoku.

Una critica als pandilleros de la epoca que la seva unica vida era al vandalisme, violencia i a les lleis del carrer.La lletra ve a dir algo com.. que han estat sempre desgastant la seva vida en un paradis de pandilles i es pregunta per que son tan segos i es fan mal a ells mateixa, seguixen desgastant el seu futur en el paradis de pandilles. Es com al GTA San Andreas

20:14 - Video

Blai envia: Espectacular partit del campionat del PRO Sueca retrasmitit pels Maemeua de Tele Sueca. Jugadors locals juguen un partit i els Maemeua relaten com va desarrolant-se les coses. Recorda molt a la retransmissio de la misa de l'any passat.

20:25 - Software

Comena el judici en espanya contra Pablo Soto. Va ser acusat lany passat per companyies discografiques per ser el crador de una tecnologia P2P basada en GNUtella, MP2P. Ara les companyies volen 13 millons de euros i ell es defen argumentat que ell no te la culpa del suposat us dels usuaris i que companyies com Sony (una de les acusadores) tamb comercia amb productes caacitats per a fer cpies de contingut i no son delicuents... Per mi podrien llevar el canon.. perque vist per lo que servix...

22:02 - Motor

La d'avu sigut una carrera loca en el circuit urb de Pau (frana) amb la WTCC. Nombrosos accidents.. inclus al Safety car volia guerra.

15:26 - Actualitat

El dia de la internet. (Soraya penultima....LoL!!)

15:22 - La Marina

Al divendres una furgoneta blanca en flames en les rotondes de Denia va protagonitzar el mat de la jornada.

15:13 - MotorEusebi i Victor al Garcia Racing Team

21:31 - Video

Curiosa (a la volta trista) l'historia d'aquest home. Fill del president de la Canaca, el paren a un control de alcoholemia. Per ao no es lo fort... lo fort es que va tindre que protagonitzar unaltra volta una noticia en TV... i no de la millor forma. Es ironic.

21:18 - Imatge

hallo!, uffs..madorc

16:08 - Motor

[JuaN] envia: El moment final de la cermenia del podi en les carreres es ben congut per tots. Per no sempre te que ser igual, en aquest cas la Venjana del podi queda patent...

16:04 - Curiositat

[Gunman] intenta trobar tots els misteris al joc del Sudoku en el seu post amb id=666 del blog xD.. amb l'ajuda d'un codi propi on possiblement es trobe amb el problema del milio de dollars.

15:46 - Video

[Gunman] envia: Bitacora de policies. La policia li fa el alto en un control rutinari de la prova d'alcoholemia. Abuelo, sople sople... Impresionan el test.

21:00 - Msica

Qui s el de cara somrient
Atorgador de totes les fortunes
Seves mans estan preparades per rescatar a qualsevol de la por
Que est engalanat amb diversos ornaments de pedres precioses

....

Eres l'nic
En qui somiat tota la vida
En l'obscuritat eres la meva llum
No oblide qui es sempre el nostre guia
Es el xiquet que portem dins.

Enigma. The Child in Us [cant Snscrit].

15:39 - Pedreguer

Projecte de la Ronda Oest a Pedreguer en PDF.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021