WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:24 - Web

Diggi Daggi es pausa. renova la estroctura web en 1 post per pàgina. Insertem coin

23:02 - Esport

Impresionant victoria del Barça :DDD !!!!!. Coets sobre Pedreguer.. la gent passa per ací la carretera pitant amb els cotxes.. estan locos!!

19:26 - Esport

Avuí hi ha un partit de final dels campions amb lo Barcelona i al Manchester en Roma.

09:41 - Ciència

La primera imatge que va ixir de Mart, es va fer amb llapisos de color tipo Alpino com els que teniem en pre.escolar. Pixel per pixel.

22:20 - Imatge

Ahir al microsiervos publicaven la imatge de com la gent disfruta de la F1 en Monaco.

21:37 - Música

ambientat als 90's finals dels 80.. Coolio amb el gangsta paradise. La vida del carrer per aquells anys quant la gent mirava per TV le tortugues ninja i songoku.

Una critica als pandilleros de la epoca que la seva unica vida era al vandalisme, violencia i a les lleis del carrer.La lletra ve a dir algo com.. que han estat sempre desgastant la seva vida en un paradis de pandilles i es pregunta per que son tan segos i es fan mal a ells mateixa, seguixen desgastant el seu futur en el paradis de pandilles. Es com al GTA San Andreas

20:14 - Video

Blai envia: Espectacular partit del campionat del PRO Sueca retrasmitit pels Maemeua de Tele Sueca. Jugadors locals juguen un partit i els Maemeua relaten com va desarrolant-se les coses. Recorda molt a la retransmissio de la misa de l'any passat.

20:25 - Software

Comença el judici en espanya contra Pablo Soto. Va ser acusat lany passat per companyies discografiques per ser el crador de una tecnologia P2P basada en GNUtella, MP2P. Ara les companyies volen 13 millons de euros i ell es defen argumentat que ell no te la culpa del suposat us dels usuaris i que companyies com Sony (una de les acusadores) també comercia amb productes caacitats per a fer còpies de contingut i no son delicuents... Per mi podrien llevar el canon.. perque vist per lo que servix...

22:02 - Motor

La d'avuí sigut una carrera loca en el circuit urbà de Pau (frança) amb la WTCC. Nombrosos accidents.. inclus al Safety car volia guerra.

15:26 - Actualitat

El dia de la internet. (Soraya penultima....LoL!!)

15:22 - La Marina

Al divendres una furgoneta blanca en flames en les rotondes de Denia va protagonitzar el matí de la jornada.

15:13 - Motor



Eusebi i Victor al Garcia Racing Team

21:31 - Video

Curiosa (a la volta trista) l'historia d'aquest home. Fill del president de la Canaca, el paren a un control de alcoholemia. Però aço no es lo fort... lo fort es que va tindre que protagonitzar unaltra volta una noticia en TV... i no de la millor forma. Es ironic.

21:18 - Imatge

hallo!, uffs..madorc

16:08 - Motor

[JuaN] envia: El moment final de la cermenia del podi en les carreres es ben congut per tots. Però no sempre te que ser igual, en aquest cas la Venjança del podi queda patent...

16:04 - Curiositat

[Gunman] intenta trobar tots els misteris al joc del Sudoku en el seu post amb id=666 del blog xD.. amb l'ajuda d'un codi propi on possiblement es trobe amb el problema del milio de dollars.

15:46 - Video

[Gunman] envia: Bitacora de policies. La policia li fa el alto en un control rutinari de la prova d'alcoholemia. Abuelo, sople sople... Impresionan el test.

21:00 - Música

Qui és el de cara somrient
Atorgador de totes les fortunes
Seves mans estan preparades per rescatar a qualsevol de la por
Que està engalanat amb diversos ornaments de pedres precioses

....

Eres l'únic
En qui somiat tota la vida
En l'obscuritat eres la meva llum
No oblide qui es sempre el nostre guia
Es el xiquet que portem dins.

Enigma. The Child in Us [cant Sànscrit].

15:39 - Pedreguer

Projecte de la Ronda Oest a Pedreguer en PDF.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021