WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:13 - Tecnologia

A l'Universitat Miguel Hernandex d'Elx volen conseguir fer 1000km amb lo prototipo anomenat "datil", sols gastant 1 litre de combustible. Es a dir, un zas en toda la boca als diesel eixos que consumixen tan poquet (xDDDD). Ara... no passar dels 30km/h.

21:57 - Animalaes

Luis, no oyes un ruidito? xD. Avore, els neumatics runflat per molt resistens que siguen, no son per anar a 200 amb la roda punx. Lo fort es que al final de tot al paquete del conductor va i se la pega entrant a una cotxera del poble...LoL.

20:58 - Animalaes

Ui SGAE no me quieras tanto!. Est clar que el seu objectiu es fer negoci i lucrar-se d'all on siga posible; canon, operadores, denuncies a bodes... que no quede rama verda!.

14:41 - Actualitat

Resident evil a lo porc. El cas d'Almansa est confirmat, es tracta del primer cas en europa. En les fotos de l'article de "elmundo.es" apareixen les descomunals mesures de seguretat de l'hospital la Fe de Valncia. Alonso tamb va tindre que ser socorrit, posible cas de grip de porc?.

00:38 - Actualitat

Localitzaci de persones amb infecci del virus del porc H1N1. Confirmades fins el moment en lila, i posibles en rosa.

02:21 - General

Pose aquest video soles perque es mitic:RickRoll'D
+ de 20 millons i mig de visualitzacions al youtube

01:06 - Lectura

Entre ahir i avui Vinz via Diggi daggi ens complau amb 3 noves histories made in de la casa. Sempre amb l'estil mig somni mig critica social i cincia ficci.

23:30 - Video

Mha'echo un esguince!!, mira... ahhhhhhh!

13:45 - Formula 1

En aquest article Fernando Alonso elogia al seu equip i diu que gracies al seu gran treball han conseguit resultats. Es raro vore un titular aixina xDDDD. "Estoy contento con el rendimiento que hemos tenido hoy, y eso se debe al gran esfuerzo del equipo". Quina alegria s'ha endut Briatore i Renault. Realment s'han publicat els pesos dels cotxes i Alonso es el que va ms buit seguit de Vettel.

13:22 - Pedreguer

Volen tancar a la presor l'amo del puti Venus de Pedreguer per asaassinat a lany 2007. Barbaritats impresionants.. va ser detignut laltre dia per estampar-li la cadira a la cara a la novia i trencar-li el nas.. va fugir en cotxes robats a punta de ganivet en gasolineres, drogues i narcotrafic i tenien el puticlub amb llicncia de Pub/hamburgueseria. Una mafia de por.

13:04 - Curiositat

[ErAdEs] envia: A l'any 1937 bombarders italians del Savoia-Marchetti SM.79 tiren bombes sobre el port de Gandia per tal de acabar amb l'exportaci de la taronja. Un any ms tart les bombes cauen sobre el port de Denia causant 36 morts i 54 ferits en 78 bombardejos. PD: un comunicat tipo call of duty.

01:19 - VideoUn home de negocis a l'oest.

00:19 - Cincia

Ac la meva relaci de colors amb cada dia de la setmana:
Relacio colors amb dies de la setmana

00:03 - Dia

Dem ser per a mi la tornada al 100% a la rutina. Acaben les vacances de pasqua d'enguany a la espera del dia de San Vicent que ens deixar un domenge ms ampli i relaxat. Ho he passat b aquestes vacances.

23:48 - Web

[Gunman] envia: Els anys passen, i depressa.. per avegades internet memoritza records com el d'aqueta web de Radio Pedreguer en la que collaboraven al Blai, Javier i Joan (vore apartat qui som)... setempre del 2003 impresionan.

08:12 - La Marina

Es vol crear un himne comarcal de la Marina Alta. 33 Alcaldes de la comarca donen soport a seleccionar un himne oficial de la Marina Alta. Est baix concurs, lhimne guanyador ser representat a la plaa de bous d'Ondara el prxim 3 de juny. Gorres i sombreros fora sona l'himne!

21:43 - Animalaes

Lewis Hamilton fitxa per BrawnGP. Aprils fool al padock de Sepang xDD.

00:28 - Video

Un home arma un escandalo al voler passar per mitat d'una zona de rally conometrada, la qual estava tallada al trafic exterior. Per a participar al rally hi ha que cumplir unes normes i passar verificacions.. i el HANS?? no porta hans.. la ford connect no pot passar!!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021