WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

14:59 - Pedreguer

Al Andrew mos posa al youtube un Video-promo de la seva tenda de roba, Capritx. Imatges del making of del negoci i la seva inaguraci. Desde desembre que te oberta la tenda de roba de ltima moda al poble alli enfront del expert tien 21 a Pedreguer.

20:27 - Video

Ohhhhhhhhhhh!!! est apunt de aplegar el Zaskatronik!! Zaskkaaaaah!

20:22 - Video

En el mundo.es publiquen el trailer del reportatge 'Borrados del mapa', basat en el conflicte de Israel i Palestina mostra imatges impactants en primera persona i testimonis en atacs dels isrraelis a Gaza ... en viu. Images impresionants. Ac la pagina oficial.

19:33 - Formula 1

Avu s'ha presentat al public l'equip 100% americ per a la F1 any 2010. Sense cap dada tcnica, els liders del projecte 100% coneguts al mn de la F1, Ken Aderson (manager de l'equip Lieger F1 del 76) i Peter Windsor (ex Williams i Ferrari, l'acompanyat de Frank Williams el dia de l'accident amb cotxe) expliquen aixina molt per damun al canal SpeedTV lo que ser la seva filosofia en F1...100% bandera americana.

23:48 - MP3

Ms val tart que mai!!!.. senyores... nou single. El Reno Renardo - El Tamborilerdo, perdoneu la cutre intro... pero al videoclip est molt b xD atentos a la lletra i limatge.

21:50 - Animalaes

Una cosa ms a la llista de coses curioses...mmm. Estarqui es colleccionista d'escuts i vestimenta policial. Te una gran collecci de xapes i escuts, entre elles la Pedreguer.

20:26 - Animalaes

L'anomenaven "El saltador borratxo" i ara es el 1er del mon!. Aquest ruso de 22 anys fa 5 mesos va fer el major ridicul al acudir borratxo en un event esportiu de salt d'altura i ara es el 1er en raking mundial en bots!!.

18:10 - MotoGP

La FIM anuncia canvis al Mundial de Motoclisme 2009. El divendres es queda sols amb una sessi d'entrenaments, prohibici del control d'eixida, motors limitats durant les 8 ltimes carreres, tests privats limitats i sols per als pilots provadors, la suspensi electronica s illegal aix com varis components dels frenos i mecaqnismes hidraulics varios. I Gibernau no estar finalment en els test IRTA de QATAR despres de descubrir que tenia una lesio durant una revisi mdica que va fer desprs de sentir molsties al muscle.

20:30 - Flash

Crec que aquest joc tamb el tens repetit. Squares 2, trata d'agafar tots els cuadrets negrets que pilles per el mig per aconseguir punts. Ara mateixa fet 3159 you got 53 squares!. Em mola molt com es queda la musiqueta quant fas gameover... aixina de fondo, est currat.

14:47 - Video

Es diu Don Joaquin i t 71 anys.. i fa poc es va registrat al youtube i anat pujant canons cantades per ell al youtube. Es impresionan si contant la edad que te aquest home ja conseguit pujar 1090 video cantats per ell !!!!!!!!!!!!!!!...Impresionant. :O. La veritat no canta com les roses, per te molt de merit la manera de viure d'aquest home amb felicitat i ganes de fer coses 10 per a tu Joaquin.

14:50 - Societat

L'ehendakari Ibarretxe es pren amb humor que li diguen Capitan Spok!. Comenta al seu videoblog que no li molesta gens i ho acepta com una broma. I el que te ms valor es que acepta que primer que tot hi ha que aprendre riures de si mateix si pertoca.

14:44 - Web

L'equip de IRC-Hispano renova la seva web amb una estroctura nova que li dona ms facilitat de visi de contingut i informaci.

23:06 - Video

Can del dia: Eye of the tiger.

21:46 - Lectura

El que va ser mestre meu de literatura Toni Prats encara va pel mn. Est igual de jove (anserio). mmm buscant per la red vist que apart de ser mestre i escritor, tamb juga al futbol profesionalment!...eeeeee, Toni prats repetia moltes vegades la lletra "e".

21:36 - Flash

Ja posat alguna vegada al joc aquest. Ball Revamped II joc flash per a jugar amb la gravetat i al tacte amb la pilota i els nervis (fletxes direcci). En un passat em vaig passar la maquina. Ara aplegat al nivell 52 en el mon Gravity amb gravetat revertida. Fins a quin nivell aplega avu la teva pacincia ?.

21:17 - Dia

Al dia del Darwin. Curiosa aplicaci web...deselvolucionam! mostra com series fa "uns quants" anys arrere.

21:30 - Nota

S'ha posat un sistema de antiSPAM (atacs molt forts ultimament). No se si aniran finets als comentaris. Si hi ha algun problema tonimengual@gmail.com.

20:55 - Formula 1

Atenci al subtitular!. Aseguren categoricament ver vist a kimi Raikkonen prenent un refresc sense alcohol en un bar de Helsinki. Es que la premsa es passa 3 camins. Per unaltre costat la caiguda d'avu de Michael Schumacher a provocat un esguince cervical i lan portat a lhospital de Cartagena. L'alem estava en uns test privats de Superbikes a Murcia amb una Honda CBR 1000.

20:18 - La Marina

Nova informaci sobre l'accident al Tres Mall, aquesta volta arrepleguem un cometario que deixa al "Saleta" (ell treballa als Arcos k tamb es de la red del Pedro al mege com al Tres Mall) al 20minutos:

"vengo de ver lo q a pasado en persona.... ya q konozco el restaurante, por ser de la misma empresa q el q trabajo yo.. y tmb e visto al herido... i no fue para tanto.. jaajja. Se han quedado flipando cuando les dije que la noticia estaba ya por internet. El nitrogeno se refieren al gas que utilizan las camaras de los restaurantes. Maana a kurrar de nuevo el xiko este, eso es la putada.. segun el jajajja

10.02.2009 - 17:06h - Dice ser Narananaro - #14
"

20:06 - La Marina

Explosi en una nevera frigorifica del Tres Mall en Dnia mentre es feia una reparaci. El tcnic ve de Pedreguer resultat ferit al pegar-li el compresor al cap mentres manipulaven les bombones de nitrogen (al compresor ixit bolat i fet un forat al sostre).

20:51 - Video

Documental sobre "bitxos raros", no sers un dells no?

01:58 - Web

Nou projecte amb firma BL4CKSuN, Diggi daggi.

22:20 - Bricolatge

... Has pedut pixels en pantalla??.. veus ralles sospitoses sobre el teu TFT??... Aquest xic ens ensenya com arregla la seva plasma. Ferramentes: Un bat de beisbol, una gorra de baseball i una paret.

22:14 - Motor

Unaltre constructor dels grans cau. Mitsubishi deixa el Dakar. La crisi economica acaba amb una marca que ha protagonitzat 26 participacions al Dakar guanyant en 12. Aquest any 2009 sigut l'ultim... molt amarc... amb un motor diesel que nomes li portat que problemes. A no es una bona despedida, ni la millor forma de fer-ho. Un dato, de moment la llista de abandonos te sabor Japons 100%.

21:10 - TV

Avore no s si que em faig major... o cada volta les coses estan pijors. L'espectacle que s'ha vist aquestos ultims dies amb el cas de la becaria de Wyoming es quant menys vergonyos... tant per part de Intereconomia com per part de la Sexta. A que s?? un joc de politica entre cadenes?!?!..a es contingut de qualitat?.

Primer, una persona envia un video per email a intereconomia, on aparex Wyoming insultant de manera greu a una treballadora del programa..sense ninguna gracia (si aix es humor que meu expliquen). El missatge amb el video adjunt evidencia el comportament dels que diu son "progresistes i amics de ZP".

Desprs, el canal intereconomia respon al email i dona les "moltes grcies per el video i no tenim paraules!". En cap moment el canal Intereconomia que fantasmeja de credibilitat (segons diuen), contrasta el contingut.. ni comprova que el video enviat puga ser sols un fragment d'un sketx del programa de Wyoming (com passat realment). En cap moment es veu si es un video complet... o un fragment o si pertany o no a una escena del programa.. La gran gana de acabar amb la sexta i acusar-la com forme siga dona lloc a unes acusasions sense fundament contra la sexta i el programa l'intermedio. Al final diuen que es un engany...no ser que s'han enganyat a ells mateixa?!?

Es a dir, no trobe b ninguna de les 2 actuacions.. les vec tipiques de punyalada trapera... anar a fotre. Una falta de serietat tant per part de la sexta com intereconomia... tant per anar a provocar, com per buscar motius sols per acusar...sense fundament. Simplement desde el meu punt de vista Wyoming no te gracia amb eixa secuencia que va fer... i intereconomia simplement savera tingut que limitar a vore la poca gracia que tenia eixa escena... res de fer acusacions com si tot all que apareixia era real... p k on diu que s real?!?!. Si els canals tenen diferencies politiques als espectadors com jo no els importa.

08:16 - General

De cam a villena amb lo Garcia Racing, fins desprs.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021