WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

14:59 - Pedreguer

Al Andrew mos posa al youtube un Video-promo de la seva tenda de roba, Capritx. Imatges del making of del negoci i la seva inaguració. Desde desembre que te oberta la tenda de roba de última moda al poble alli enfront del expert tien 21 a Pedreguer.

20:27 - Video

Ohhhhhhhhhhh!!! està apunt de aplegar el Zaskatronik!! Zaskkaaaaah!

20:22 - Video

En el mundo.es publiquen el trailer del reportatge 'Borrados del mapa', basat en el conflicte de Israel i Palestina mostra imatges impactants en primera persona i testimonis en atacs dels isrraelis a Gaza ... en viu. Images impresionants. Ací la pagina oficial.

19:33 - Formula 1

Avuí s'ha presentat al public l'equip 100% americà per a la F1 any 2010. Sense cap dada tècnica, els liders del projecte 100% coneguts al món de la F1, Ken Aderson (manager de l'equip Lieger F1 del 76) i Peter Windsor (ex Williams i Ferrari, l'acompanyat de Frank Williams el dia de l'accident amb cotxe) expliquen aixina molt per damun al canal SpeedTV lo que serà la seva filosofia en F1...100% bandera americana.

23:48 - MP3

Més val tart que mai!!!.. senyores... nou single. El Reno Renardo - El Tamborilerdo, perdoneu la cutre intro... pero al videoclip està molt bé xD atentos a la lletra i limatge.

21:50 - Animalaes

Una cosa més a la llista de coses curioses...mmm. Estarqui es col·leccionista d'escuts i vestimenta policial. Te una gran col·lecció de xapes i escuts, entre elles la Pedreguer.

20:26 - Animalaes

L'anomenaven "El saltador borratxo" i ara es el 1er del mon!. Aquest ruso de 22 anys fa 5 mesos va fer el major ridicul al acudir borratxo en un event esportiu de salt d'altura i ara es el 1er en raking mundial en bots!!.

18:10 - MotoGP

La FIM anuncia canvis al Mundial de Motoclisme 2009. El divendres es queda sols amb una sessió d'entrenaments, prohibició del control d'eixida, motors limitats durant les 8 últimes carreres, tests privats limitats i sols per als pilots provadors, la suspensió electronica és il·legal així com varis components dels frenos i mecaqnismes hidraulics varios. I Gibernau no estarà finalment en els test IRTA de QATAR despres de descubrir que tenia una lesio durant una revisió médica que va fer després de sentir molèsties al muscle.

20:30 - Flash

Crec que aquest joc també el tens repetit. Squares 2, trata d'agafar tots els cuadrets negrets que pilles per el mig per aconseguir punts. Ara mateixa fet 3159 you got 53 squares!. Em mola molt com es queda la musiqueta quant fas gameover... aixina de fondo, està currat.

14:47 - Video

Es diu Don Joaquin i té 71 anys.. i fa poc es va registrat al youtube i anat pujant cançons cantades per ell al youtube. Es impresionan si contant la edad que te aquest home ja conseguit pujar 1090 video cantats per ell !!!!!!!!!!!!!!!...Impresionant. :O. La veritat no canta com les roses, però te molt de merit la manera de viure d'aquest home amb felicitat i ganes de fer coses 10 per a tu Joaquin.

14:50 - Societat

L'ehendakari Ibarretxe es pren amb humor que li diguen Capitan Spok!. Comenta al seu videoblog que no li molesta gens i ho acepta com una broma. I el que te més valor es que acepta que primer que tot hi ha que aprendre riures de si mateix si pertoca.

14:44 - Web

L'equip de IRC-Hispano renova la seva web amb una estroctura nova que li dona més facilitat de visió de contingut i informació.

23:06 - Video

Cançó del dia: Eye of the tiger.

21:46 - Lectura

El que va ser mestre meu de literatura Toni Prats encara va pel món. Està igual de jove (anserio). mmm buscant per la red vist que apart de ser mestre i escritor, també juga al futbol profesionalment!...eeeeee, Toni prats repetia moltes vegades la lletra "e".

21:36 - Flash

Ja posat alguna vegada al joc aquest. Ball Revamped II joc flash per a jugar amb la gravetat i al tacte amb la pilota i els nervis (fletxes direcció). En un passat em vaig passar la maquina. Ara aplegat al nivell 52 en el mon Gravity amb gravetat revertida. Fins a quin nivell aplega avuí la teva paciència ?.

21:17 - Dia

Al dia del Darwin. Curiosa aplicació web...deselvolucionam! mostra com series fa "uns quants" anys arrere.

21:30 - Nota

S'ha posat un sistema de antiSPAM (atacs molt forts ultimament). No se si aniran finets als comentaris. Si hi ha algun problema tonimengual@gmail.com.

20:55 - Formula 1

Atenció al subtitular!. Aseguren categoricament ver vist a kimi Raikkonen prenent un refresc sense alcohol en un bar de Helsinki. Es que la premsa es passa 3 camins. Per unaltre costat la caiguda d'avuí de Michael Schumacher a provocat un esguince cervical i lan portat a lhospital de Cartagena. L'alemà estava en uns test privats de Superbikes a Murcia amb una Honda CBR 1000.

20:18 - La Marina

Nova informació sobre l'accident al Tres Mall, aquesta volta arrepleguem un cometario que deixa al "Saleta" (ell treballa als Arcos k també es de la red del Pedro al mege com al Tres Mall) al 20minutos:

"vengo de ver lo q a pasado en persona.... ya q konozco el restaurante, por ser de la misma empresa q el q trabajo yo.. y tmb e visto al herido... i no fue para tanto.. jaajja. Se han quedado flipando cuando les dije que la noticia estaba ya por internet. El nitrogeno se refieren al gas que utilizan las camaras de los restaurantes. Mañana a kurrar de nuevo el xiko este, eso es la putada.. segun el jajajja

10.02.2009 - 17:06h - Dice ser Narananaro - #14
"

20:06 - La Marina

Explosió en una nevera frigorifica del Tres Mall en Dénia mentre es feia una reparació. El tècnic veï de Pedreguer resultat ferit al pegar-li el compresor al cap mentres manipulaven les bombones de nitrogen (al compresor ixit bolat i fet un forat al sostre).

20:51 - Video

Documental sobre "bitxos raros", no seràs un dells no?

01:58 - Web

Nou projecte amb firma BL4CKSuN, Diggi daggi.

22:20 - Bricolatge

... Has pedut pixels en pantalla??.. veus ralles sospitoses sobre el teu TFT??... Aquest xic ens ensenya com arregla la seva plasma. Ferramentes: Un bat de beisbol, una gorra de baseball i una paret.

22:14 - Motor

Unaltre constructor dels grans cau. Mitsubishi deixa el Dakar. La crisi economica acaba amb una marca que ha protagonitzat 26 participacions al Dakar guanyant en 12. Aquest any 2009 sigut l'ultim... molt amarc... amb un motor diesel que nomes li portat que problemes. Açó no es una bona despedida, ni la millor forma de fer-ho. Un dato, de moment la llista de abandonos te sabor Japonés 100%.

21:10 - TV

Avore no sé si que em faig major... o cada volta les coses estan pijors. L'espectacle que s'ha vist aquestos ultims dies amb el cas de la becaria de Wyoming es quant menys vergonyos... tant per part de Intereconomia com per part de la Sexta. Açò que és?? un joc de politica entre cadenes?!?!..açò es contingut de qualitat?.

Primer, una persona envia un video per email a intereconomia, on aparex Wyoming insultant de manera greu a una treballadora del programa..sense ninguna gracia (si això es humor que meu expliquen). El missatge amb el video adjunt evidencia el comportament dels que diu son "progresistes i amics de ZP".

Després, el canal intereconomia respon al email i dona les "moltes gràcies per el video i no tenim paraules!". En cap moment el canal Intereconomia que fantasmeja de credibilitat (segons diuen), contrasta el contingut.. ni comprova que el video enviat puga ser sols un fragment d'un sketx del programa de Wyoming (com passat realment). En cap moment es veu si es un video complet... o un fragment o si pertany o no a una escena del programa.. La gran gana de acabar amb la sexta i acusar-la com forme siga dona lloc a unes acusasions sense fundament contra la sexta i el programa l'intermedio. Al final diuen que es un engany...no serà que s'han enganyat a ells mateixa?!?

Es a dir, no trobe bé ninguna de les 2 actuacions.. les vec tipiques de punyalada trapera... anar a fotre. Una falta de serietat tant per part de la sexta com intereconomia... tant per anar a provocar, com per buscar motius sols per acusar...sense fundament. Simplement desde el meu punt de vista Wyoming no te gracia amb eixa secuencia que va fer... i intereconomia simplement savera tingut que limitar a vore la poca gracia que tenia eixa escena... res de fer acusacions com si tot allò que apareixia era real... p k on diu que és real?!?!. Si els canals tenen diferencies politiques als espectadors com jo no els importa.

08:16 - General

De camí a villena amb lo Garcia Racing, fins després.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021