WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

15:59 - Imatge

Espectacular festot de la guardia civil al descampat principal de huelva xDDDD. Hi ha fotos oficials.

14:44 - Nota

Fa una boira impresionant.

16:09 - Bricolatge

NO sé si la posat ja una volta.. pero lo de Harry potter (no el de la peli no) es digne de vore. COnstrueix un PC a base de reles.. unicament reles.. ni transistors ni microchips ni vergues electroniques xDDDDDd.

20:58 - Ciència

L'altre dia vaig passar per aquesta maquina tan curiosa. Causa un poc de claustrofobia i paranoia estar dins deixe aparell futurista.

15:35 - Flash

Joc flash Paths 2. Hi ha que marcar el cami de la bola fins l'estrella i després apretar la tecla espai.

08:49 - Actualitat

Ahir la van flipar allí Denia. Van evacuar als jutjats de Denia per amenaça de bomba. Diuen que va rebre cridaes falses i l'edifici no te ni cameres de seguritat ni detector de metals. Bé al final aquestos van tindre un matí mogudet mig de festa i van poder anar a fer-se el cafenet mentre la polocia inspeccionava el local xDDDDDD.

15:59 - Formula 1

El torn per a BMW Sauber F1.09.

15:58 - Actualitat

Dintre de unes hores serà el moment de Obama...

10:24 - Formula 1

Primeres imatges del matí del Renault R29 desde Portimao. edit: més fotos.

10:24 - Formula 1

Ja està el Williams FW31 en Portimao.

15:31 - Formula 1

Ron Dennis ha anunciat la seva dimisió com a cap de McLaren F1 Team. El nou màxim responsable de l'escuderia es Martin Whitmarsh que abans era director principal. Desde 1981 que Ron estava en el màxim lloc de McLaren... un autèntic jefe veterà de la F1. Seguirà treballant en McLaren intensament i intentant asistir al maxim nombre de carreres posibles.

14:46 - Societat

POrque yo no soy tonto no?.. jajjajaja Ara entenc la cançó aquella que dia "--he visto muchos tontos en el Mediamarket.." Gent que espera de les 4 del matí per a comprar el producte estrella d'oferta a un preu d'orgasme... si.. un TV de 32" per 379€.. la que menos va fer una cola de 50 minuts en la tenda mentre els dependets anaven traguent palets i palets de TV's... tremendo. Però al eixir de la tendra, sorpresa el presentador del programa de TV descobreix que en la tenda del costat està el mateix producte, més barat i sense cues!!!..(no molt més barat, però ja es!.. i el temps perdut de la cua conta) quina cara de retonta se li queda a la xica... crec que l'orgasme li ha passat xDDDDDDDd. Si anem a comprar barat la principal cosas que tenim que tindre es paciencia i averiguar en tots els llocs el que ens ofereixen (qualitat etc...,) i per molt.

13:12 - Formula 1

Fa uns minuts s'ha presentat el McLaren MP4/24 per a la F1 2009. Més o menys tots els cotxes estan seguit la mateixa linia en lo que portem de presentacions, apart de detalls concrets soles cambien les pegatines per dir-ho dalguna forma. Comparacio de MP4-23 i al MP4-24.

15:07 - Motor

Noticies desde chile. Carlos Sainz abandona el Dakar 2009 després d'un accident on ha bolcat barranc avall i al seu copilot a sufrit una lesió al muscle (omoplat), per tant han decidit no continuar. Carlos era lider de la general amb una gran ventatja despres de 12 jornades de rally i a falta de 3 per acabar, tots li donaven la victoria d'aquest any. Els 2 corredors han arribat en helicopter al vivac.

15:04 - Formula 1

Toyota presenta el seu nou Formula 1 per al 2009. el Totoya F109.

14:40 - Flash

Avuí la cosa va de Toyota, ja voreu. Primer que tot, tens un Toyota que fa sorolls extranys?!?!... NO!... es música. David ens presenta la cançó del Toyota Corolla (el cotxe que va deixar tirat a Carlos Sainz a 300metres de meta allà als anys 90).

19:16 - General

Pareix ser que ja es prenen en serio en modificar les coses mal fetes de la carretera. Desde ondara, pedreguer fins gata N332 han posat una senyalització de Tramo de Concentración de Accidentes (dins dell poden hi haure punts negres i poden anar acompanyats de radar velocitat). Aseguren categoricament que aniran modificant totes les anomalies.

14:51 - TV

Al video que viatja ja per tot el pais... Will Smith cantant el torito bravo del fari en el Hormiguero de Cuatro dirigit per Pablo per a promoure la peli Siete Almas. Va fer una entrevista on es veu molt la part humoristica de Will Smith i es igual que a la serie el Principe del Bel air... Un tio que fa al show amb no res, molt bon rollo!. (Al tio intenta parlar en tot el moment el castellà, però hi ha moments que es veu limitat, "me faltan palabras") xDD.

14:44 - Formula 1

Perdó, el nou Ferrari de Formula 1 es diu F60. ací la seva web oficial. 60 correspon a les seves participacions mundials. Felipe Massa ja rodat en pista amb ell a Mugello.

09:12 - Formula 1

Primera imatge del Ferrari F2009 F1. 1|2|3|

14:50 - Societat

España flaqueja i cau davant la neu. Tots els mitjans de comunicació alerten del perill, lapolalipsis!!!... a ultima hora inclus diuen que no ixim de casa, ni utilitzem els nostres vehicles!!. Per l'amor de deu!... "que es açò, un pais tercermundiste?!" ha dit un convidat a un programa matinal d'una cadena de televisió. Assegura haver anat a alemanya i estar nevant inclus a més força que ací i la gent fa vida normal inclos ellà mateixa circulava per tot el pais amb el seu cotxe i ningú tirava alarmes. Es obvi que aquest pais no està tant preparat ni neva tant com alemanya... però, està exagerant-se ja molt desde octubre de les putes nevades en tots els mitjans de comunicació. No es parla de res més!!! i la gent no es pot aclarir per a llevar la neu que a sorpres avuí a Madrid xDDD.. senyores asta el cotxe de més baixa gama de avuí en dia està preparat per a resistir el temporal sempre que es tinga un mínim de coneixement al volant, (vos asegure que te unes prestacions descomunals al costat dels 600 de l'època xD) i es circule per un lloc adecuat sense plaques de gel i amb les mesures de seguritat, neumatics de neu o cadenes.

14:42 - Motor

Mor Pascal Terry al Dakar 2009 Argentina - Chile. Es trobava en estat desconegut desde fa uns dies, despres de rebre un últim avís amb problemes de gasolina de la seva moto... Anit el trobaren en mig del norres.. entre uns matorrals a 15m de la moto.. amb menjar al costat, va morir fa dies. S'ha obert una investigació a la seva mort.

08:57 - General

Llista de espanyols amb més influencia a la red d'aquest any... mmm Weblogs SL... Meneame.. Tuenti...Google..

01:10 - Video

Cruz y raya ja no actuen, però si ho fa un dels seus components, José Mota. I seguix demostrant que es un tio bo amb açò de l'espectacle i l'humor. Ací una parodia del Bush basada en una escena de la peli de Chaplin, el gran dictador.

19:54 - Software

Més noticies de Wodax (el programa que ocultava textos en PNG's fet per al Joan) amb la publicació del PDF traduït al castellà. Es propaga per la red cada volta més, un article ocupa la portada de Kriptopolis i apareix al meneame.

21:09 - Motor

Primers 733 km del Dakar 2009, 371 dells de tramo especial (etapa superllarga).Coma aplegat asoles avuí ala Pampa de Santa Rosa argentina amb la KTM... i amb una ventatja de més de 20 minuts sobre el 2n.. 40minuts del seu principal rival frances Despres. BMW quasi fa doblet en cotxes... però tal volta Chicherit a sigut massa optimista i aspenyat al seu X3 quant anava primer, Finalment guanyat Al Attiyah (aka natilla) amb lo X3 i dexa a 3 minuts a Carlos Sainz amb VolksWagen. Isidre Esteve que torna a la competició del Dakar, però esta vegada amb un SsangYong tunejat (habilitat) entrat en 82 posicio. En camions molt apretat amb diferencies de 2 segons entre els 2 primers Van Vliet i De Roy marca GINAF i 20 segons amb el tercer.

11:17 - Motor

Avuí comença el Dakar, un Dakar sense Llac Rosa... es dispuda a l'America del sud. El primer dia es un dia amb molt de kilometratge d'enllaç acompanyat d'una etapa especial també molt dura on aniran desde Buenos Aires a Santa Rosa.. igual siga l'etapa més llarga del "Dakar".

12:41 - General

Blai envia: Impresionant les histories del habitants de la Marina a l'America. Un reportatge de gent de Murla que viva o viu a America part2. Les declaracions del policia Americà Armando Palacio son brutals.

19:42 - Dia

2009!!!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021