WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

14:16 - General

Aplega el final d'any, ja li queden poques hores. Et desitge feliç any nou 2009!

14:11 - MotoGP

Kawasaki diu adéu a MotoGP. Unaltra baixa més al món del motor de competició.. la mateixa excusa, la crisi.. en fi, Marco Melandri i John Hopkins es queden sense moto al 2009.

15:03 - Software

S'ha filtrat la beta del sistema operatiu de Microsoft i ja circula per la red. Windows 7 beta Build 6.1.7000.0 Plus Patch By Orbit30. Microsoft treballa estrepitosament amb aquesta versió per a vore si pot fer que tinga més exit que l'anterior Windows Vista.

10:20 - Flash

De la mà dels creadors de Guitar Hero aplega: Campanetes Hero Nadal version 2000 Turbo Chargued alpha 7 built 2921.

23:01 - Bricolatge

Ací un PDF de com fer un projector caser. Qui conseguisca materials i tot aixo que ho fasa saber.

16:17 - Dia

Estem a diumenge ya i ..Pos anit vaig atropellar un jabalí i ja vos podeu imaginar les conseqüencies :SSSS. Encara tinc lesglai damun, no vaig perdre la traçada en cap moment, la sort em va acompanyar.

03:19 - Video

Espectacular la producció de The imponderables.com. L'ultimàtum de Waldo. Un trailer brutal d'un suposat curt basat en un fugitiu que sinspira en Wally.

02:22 - Bricolatge

Atenció!!.. al Samuel envia: Antena Wifi amb un pot de Nesquik, ell la estat provant personalment i diu que li anat de meravella. Eu posaré en practica, la limitació es la longitud del cable wifi, per això obliga a posar el router molt aprop de l'antena.

13:25 - Dia

El pare Noel Actua... bons regals per a tu?. Es un bon tio, va vestit amb els colors de la propaganda viral de Coca Cola i es un tio modern i damunt porta molta felicitat i regals a tots els xiquets i a no tan xiquets!.

21:53 - Dia

Estan siguent divertides les festes aquestes eh?! xD

00:35 - Dia

Nit de nadal... sopat i encabant fet una proveta d'animació tipo south park.. xD No olvidaremos el valor de Victor Jara, dando la cara siempre a la represión. Le cortaron sus dedos i su lengua, i asta la muerte gritó.... Bon Nadal !

15:05 - Pedreguer

Primera imatge dels olocaives celebran al premi.. Primer plano del Miralles i al de Pinturas Seve..

14:16 - Dia

Avuí el dia del gordo.. i es confirma que a Pedreguer tocat un cinqué premi!!! al numero 56.430.. que diuen que lan comprat als olocaives i no se qui mes a l'administració de Pedreguer..wewewewe. (bueno ami no m'ha tocat, pero sabia que no anava a tocar-me...no jugat).

17:28 - Nota

Cap de setmana, dissabte... crec que ara vaig a pendre unes imatges del cel i al crespuscúlo... allà vaig. Pedreguer respira...senteixo.

21:00 - Motor

Avuí s'ha fet un comunicat amb larretirada de Subaru del WRC però!.. es curiós, tindrà algo que veure l'exhibició que va fer ahir Peter Solberg a Bolonya amb aquesta desició??!?!. Sols es un toc d'humor...sense Subaru ni Suzuki al WRC es queda en tant sols 2 marques, Citroën i Ford. Açò es una autèntica llastima.

20:39 - Software

Joan avuí anunciava en El vol de l'home ocell, la versió final del seu projecte ocultador de textos en imatges png anomenat Wodax 1.1. Llançament mundial d'aquest soft made in Pedreguer. Fins al moment sols està disponible per a GNU/Linux. Aquest serà el sistma que utilitzarem per a encriptar documents i dades en les nostres missions secretes!. EL codi font i tot lo demes al sistema subversion.

19:52 - Nota

Després dels problemes amb la base de dades, ja torna a funcionar el blog!

16:33 - Nota

Fa breus moments 'sha botat foc al bricoman caleta i toto aixo.. tot destruit :S

21:27 - Video

I avuí publique la primera part al video reportatge del viatge que vam fer a octubre del 2007 per Alacant... la Lewar Trophy 199!!. Ací baix pots vorel amb qualitat normaleta estilo youtube i ací està disponible en millor qualitat, asegurat que tens la opcio HD activada.

13:50 - Formula 1

Alonso avuí es posa al volant de renault per priemra vegada després de Brasil, i de quina forma a estrenat als slicks. S'ha pegat un ostion de campeonato. Ha danyat la part frontal del el r28.. aerodinamica, tren delanter i suspensions. Este accident a passat a primeres hores del matí, si arriba a ser Hamilton ja estaria en tots els titulars dels diaris i en les radios del nostre pais...de moment no sentit res. (Sols ho dic pe criticar a la premsa, es una llastima que Alonso vaja trencat el coche.. dificultarà molt el treball avuí :S). També nou aleró delanter per a Pedro de la Rosa (més estetic que el del BMW) i una millora del tapacubos.

10:54 - Nota

Hi ha problemes en la renovació de la base de dades de www.warningweblog.com i www.picabiela.com. Apartir d'ara i fins que es solucione, es podrien produir problemes de connexió en les webs.

18:54 - Nota

mmm demà intentaré publicar la primera part d'un video que fa molt de temps que el tenia aparcat i ara he decidit acabar...ta ta ta tannn ta tannn xDDD.

11:32 - Motor

Atenció a la foto del cap d'article, no te desperdici. Barack Obama ajudarà a l'industria del motor Americana a pesar de la seva filosofia desenfocada en construccions de cotxes bastos i tot americans.

11:26 - Formula 1

La F1 ja està en jerez fent els entrenaments privats per a la tempora 2009 i Kimi Raikkonen aparagut per allí amb lo monyo llarg. Al patillonso trobe que també està per allí.

08:47 - Web

Despres del pont de la constitució.. anyadisc el xat al menu de l'esquerra.

21:27 - Formula 1

No es el dia dels inocents ni ninguna broma pesada. Esperem siga un simple rumor de padock (no hi ha comunicat oficial)...Honda deixarà la F1 abans de Març 2009... Terriblement s'ha rebut la noticia, sorpres moltissim, la crisi econòmica a pogut amb el equip i no pot invertir més en F1. Que faran ara Ross Brawn, Button, Barrichello i Nick Fry?... pareix ser que el equip està en estat de venta virtual... i segons els especialistes de la matèria David Richars (Prodrive) podria adquirir el equip i la fabrica de Brackley amb tots els ingeniers (ja va treballar en aquesta escuderia en l'epoca de BAR com a jefe d'equip). Brackley no pot tancar les portes... la F1 la necessita.

16:01 - Música

Avuí anem amb una cançoneta d'un disco que em va recomanar al Jordi l'altre dia. Wasted del sr Tiesto. Inclosa en al "In Search Of Sunrise 7" d'Asia. Impresionant !!!. Wasted all this time, searching...Brought me to my knees. Tell me this is real, are you? What I really see...

22:22 - Animalaes

Ni putaaa ideaaa!!! jojojojojo. Jo tampoc les sabia totes.. la de Vitoria .. lol. com les cartes Fournier... Però lo que més vergonya fa es la manera que tenen de fugir..."mira no me va a pillar a mi ahora!, por que yo lo se" o discursos xorra que parexen trets per mi.. no d'una persona que requereix ser en estos carrecs xD.

15:45 - Motor

Confirmats 3 nous radars en la N332 entre Pedreguer i Gata i en les inmediacions de Xàbia al garrar el carril d'acceleració, encara que no apareixen a la web de la DGT s'han trobat senyals indicatives en el cas de Xàbia. L'anunci de la prèvi de la DGT es cumplix. Recorda també de passar la ITV a la teva motet ...es paga car.. 22€ si tagafen més la confiscació de la moto, inutilitat del segur etc...

15:37 - Pedreguer

A Pedreguer ja estamos preparidos per a lo que faja falta. La flota de protecció civil al seu servici.

11:17 - Motor

MLP comença un cicle de conducció deportiva al picabiela.com. En la primera entrega es tracta el comportament d'un cotxe tracció delantera amb motor delanter.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021