WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

15:49 - Animalaes

Google amb lo Streetview dels Maps mos fa avore coses ms clarament. Ac una imatge de Barcelona, no se.. pareix algo.

00:17 - Pedreguer

The Best envia: My dream is to fly over de raibow so higt. Al dissabte passat festa 20 aniversari de l'Euforia i Miralia.tv va estar all. Ac teniu al reportatge, atenci a les declaracions del Ramon i al David xDDDDD. Blai jo teu vaig dir.. mira als de miralia.. i garra i no ixim :'(. (ver sigut una nit molt ms freak).

09:03 - Imatge

Recordes Tudons 1024m?!...penaguila??...l'aitana i tota la zona aquella on vam tindre l'aventura d'octubre del 2007?. Doncs mira com estava ahir al port de Tudons i Penaguila.. impresionant si haverem anat ara.

00:20 - Video

Mira... diferents reaccions davant d'un videojoc. LoL! quina inmersi.

09:08 - Video

UIs!... pareix ser que youtube.com est disponible amb 16:9. :O I aumenta encara un poc ms la qualitat fins a 720p si anyadim "&fmt=22" darrere del id del video en la seva direcci (sempre que el video original que han pujat siga deixa resoluci).

23:02 - Video

The best envia: Rocky VI ja existia fa temps!!!. Jim Carrey is Rocky Balboa.

22:51 - Games

Comena la NRD GT 2008. 4 Carreres Online de doble manga per abans de nadal. Anem en un Ferrari 288 GTO del 85.. 2.8l 400cv 1100kg.

21:44 - La red

Vaig a seguir el mem que m'ha enviat Joan des de El vol de l'home ocell com li va enviar tamb Blai desde Hic et nunc i com tamb li va enviar etc...

Sis coses que majuden a ser un poc ms feli:

Els amics i la meva famlia
Seguir la F1 i el mn del motor
Anar a pegar una bolta a un lloc "desconegut" sense motiu
Conduir tot all que es pose per davant
El temps lliure (al poc que hi ha) i desprs que encara quede algo per a internet
Trobar una averia i arreglar-la (es com salvar una vida o algo per lestil xDDD)

Supose que passaran completament del tema, pero seguisc el protocolo i done el relleu del mem a Jordi, Jorge, Juan, Xabeli

21:27 - Motor

A falta de 3 setmanes per a la Race of Champions.

17:13 - Flash

Blai envia: Zombie Baseball, aix mateixa.. Hey! Come on, come on!!

12:07 - Formula 1

Fa uns momets Mark Webber acaba de tindre un accident de bicicleta i s'ha trencat una cama i multiples ferides graves. Al tio participava en un acte benfic anant en bicicleta quant un 4x4 li arrea i l'atropella... Mark no estar segurament en esta pretemporada de F1 preparant el cotxe per al 2009, una dada no molt bona pensat en la quantitat de canvis que sufrir el cotxe. Vinga Mark que et recuperes promte.

17:53 - Pedreguer

Sempre es la mateixa noticia...ja han fet 60.000 reunions. Pareix que la caseta del Franky te un exit tremendo, ix a la premsa totes les setmanes.

13:16 - Esport

Avu comena ja la final de la Davis. Esta vesprada a les 16h juga David Ferrer de Xbia contra l'argent David Nalbandian.

11:38 - Formula 1

Ahir Valentino Rossi va tornar a provar un F1 en Mugello (avu tamb ho far). En aquesta ocasi s'ha posat al volant d'un Ferrari F2008, el cotxe campi del 2008. La prova era un premi de pura diversi al seu campionat de MotoGP d'aquest any (tipo sebastien Loeb l'altre dia), per mai es lliura de comparacions.... van publicar els seus temps i s'ha quedat a 1,5 segons del temps marcat per Kimi Raikkonen i ell mateixa asegura que te potencial i si ho haguera intentat seria pilot de F1. El pilot itali va treballar de forma molt vocativa amb els ingeniers de Ferrari amb el numero 46 al cotxe, ac fotos del event.

11:22 - General

Jo abans tenia una cabanya de l'abre aixina a un taronger, per sense pareds ni teulada... sols una barandilla xD ahh i tenia una escalera per a pujar feta de madera tamb!!. mmm quins records... un dia va vindre la pala i la va arrancar amb lo taronger i tot :(.

21:23 - Web

EtherPad permet edici de text cooperativament. Es pot crear de forma online i sense registre previ un text on el poden editar totes les persones que es connecten a la URL que es proporciona. Simplement perfecte quant es vol pensar o fer algun projecte, gui.. o simplement un comunicat de forma que es puga interactuar i comprovar en temps real el que es fa.

20:30 - General

A estes hores GMail soporta skins.

09:06 - Video

Quins records el d'aquest videoclip. Apareixia fa 10 anys en la demo 51 de la PlayStation (PSX, la grisss). Afrika Shox!!. puja el volum dels altaveus i presta atenci.

15:25 - Formula 1

Tal i com diu el titular, "Qu feo es este monoplaza!". I esque els canvis de reglament en el mundial de F1 2009 estan produint molts canvis visuals en els monoplaces. Moltes escuderies estan provant aquesta setmana en Montmel amb especificacions hibridres dels cotxes del 2008 adaptades a la normativa 2009. No sols es el canvi aerodinamic, tamb entren en joc els neumatics slick... i ara grcies al KERS es un poc ms perillos tocar el cotxe, per tant hi ha que pedre medides de seguretat.

17:44 - Nota

S'han instalat radars de velocitat en la carretera laxara (cv-724) a la pre-recta de despres de ixir de la xicanne de despres de la sella (60km/h)... i tambe a la carretera de ondara/denia (cv-725) entre la depuradora i lentr a la xara (al costat d'un cartell en un bancal) fa un poc de curva (90km/h). Ambos sentits.

23:40 - Video

The best envia: John Cobra aka "Valencia es mia" en quien sabe donde buscando a tu padre. Antenci al tema.

18:45 - Formula 1

Mostren a la llum el primer monoplaa F1 amb especificaci aerodinmica 2009 (Sols els alerons delanter i traser... aletins i part central i xassis es del 2008). Williams a sigut fotografiat a l'aerodrom de Mallorca durant una prova privada.

15:57 - Actualitat

A es al GTA San Andreas ya... an bici BMX i la metralleta.

11:04 - Msica

Blai envia: Excepcional actuaci de Les Mdus amb les tortugues mutans i ninja... simplement brutal!!

11:00 - Web

Google est incorporant progresivament Xat d'audio i video al Gmail. Sols necessitem instalar un plugin.

11:29 - General

Sanganchao sanganchao!! al fang. Made in Pedreguer .Ese coche est clavado.. est clavado!! ..- Pedro le pueden empujar??? - No, no le pueden empujar est clavado.

08:31 - Animalaes

Maeemeuaaa.. Blai envia: Ser Suec... frases sobre el poble de Sueca. Es podrien aplicar perfectament amb Pedreguer no?.

23:52 - Tecnologia

Ara es pot anar per ahi amb l'iphone al estil Zelda. Atenci a aquesta aplicaci que convertix l'iphone en una Ocarina. Es sensible al bufar sobre el microfon i als nostres dits i moviments :O. Ac una demostraci.

23:10 - Formula 1

Avu s'ha confirmat el fitxatge de Lobato a la Sexta, cadena que te els drets de retransmissio de Formula 1 fins al 2013.

15:39 - Flash

COm avu hem comenat amb Newton i la llei de la gravetat pos ac tenim un Tetris 2.0 amb gravetat realistica 2D.

11:27 - Societat

Llegint un bloc anomenat "Ahorro diario" (el titol ja diu la tematica que te) vist que sempre hi ha qui vol ser un poc massa llest i es passa tres camins. El comentari que fet trobe que representa la meva opini personal.

08:25 - Video

Remember: Visente l'ansoldaor profesional. es todo profesionalidad.

20:59 - Nota

Ahhh.. no pensava, avu estreno de domini web: www.warningweblog.com xD

20:56 - Video

Blai envia: Qui no ha sentit mai parlar de "los montanyeros Vascos de MacGyver" ...kno?? mira mira...

20:49 - Video

Finalment Telecinco guanya la demanda a la Sexta per el presunte mal tracte de les imatges de t5 que s'ha fet en Se lo que hicisteis... Pilar Rubio asalta a Vasile en ple carrer xDDDD. Al Vasile no li falta humor xD.

20:40 - Pedreguer

Filtracions al forum de festesdepedreguer.com diuen que est preparant-se una festa Mexicana a Pedreguer organitzada per la comissi de festes 2009, els mateixos que van organitzar la passada setmana la festa de halloween al rockodrom a lo Dracula Yeye (si, al que canta es al Pajares). Andele andele!

22:30 - Formula 1

B, doncs finalment Hamilton sigut capi del mn de F1 aquest any front a Massa en l'ultima frenada del mundial. No es pot dir que un s'ho mereixia ms que l'altre, per personalment trobe que Massa tena ms mrit perque les seves actuacions aquest any han estat molt millor que les del angles desde el meu punt de vista... i s'ha vist impedit fins el final.. primer averies al motor com quant anava guanyat en el GP de Hungria.. o la manguera de Singapur.. Amb ms victories que Hamilton.. conduccio contundent per justa.. i una ultima carrera incontestable.. perfecta.. tant de Ferrari com Massa.. llastima de la desillusi final de l'equip ferrari, desprs de passar per alt l'adelantament de Hamilton a Glock..que per a res a estat fet aposta per part de lalem (els neumatics de sec eren ingovernables), tot el contrari el no entrar a box a cambiar neumatics anava en benifici a afavorir a Massa.. finalment fallit el intento enla ltima frenada. Es ironic que els tremendos i numerosos errors de Ferrari aquest any encara vagen proporcionat el campionat de constructors! Felicitats a Hamilton i Ferrari! Molt bon espectacle aquest any i l'ultima carrera NINGUN director de Holliwood havera superat aquest gui de lluita agnica fins el final.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021