WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

15:49 - Animalaes

Google amb lo Streetview dels Maps mos fa avore coses més clarament. Ací una imatge de Barcelona, no se.. pareix algo.

00:17 - Pedreguer

The Best envia: My dream is to fly over de raibow so higt. Al dissabte passat festa 20 aniversari de l'Euforia i Miralia.tv va estar allí. Ací teniu al reportatge, atenció a les declaracions del Ramon i al David xDDDDD. Blai jo teu vaig dir.. mira als de miralia.. i garra i no ixim :'(. (verà sigut una nit molt més freak).

09:03 - Imatge

Recordes Tudons 1024m?!...penaguila??...l'aitana i tota la zona aquella on vam tindre l'aventura d'octubre del 2007?. Doncs mira com estava ahir al port de Tudons i Penaguila.. impresionant si haverem anat ara.

00:20 - Video

Mira... diferents reaccions davant d'un videojoc. LoL! quina inmersió.

09:08 - Video

UIs!... pareix ser que youtube.com està disponible amb 16:9. :O I aumenta encara un poc més la qualitat fins a 720p si anyadim "&fmt=22" darrere del id del video en la seva direcció (sempre que el video original que han pujat siga deixa resolució).

23:02 - Video

The best envia: Rocky VI ja existia fa temps!!!. Jim Carrey is Rocky Balboa.

22:51 - Games

Comença la NRD GT 2008. 4 Carreres Online de doble manga per abans de nadal. Anem en un Ferrari 288 GTO del 85.. 2.8l 400cv 1100kg.

21:44 - La red

Vaig a seguir el mem que m'ha enviat Joan des de El vol de l'home ocell com li va enviar també Blai desde Hic et nunc i com també li va enviar etc...

Sis coses que majuden a ser un poc més feliç:

· Els amics i la meva família
· Seguir la F1 i el món del motor
· Anar a pegar una bolta a un lloc "desconegut" sense motiu
· Conduir tot allò que es pose per davant
· El temps lliure (al poc que hi ha) i després que encara quede algo per a internet
· Trobar una averia i arreglar-la (es com salvar una vida o algo per lestil xDDD)

Supose que passaran completament del tema, pero seguisc el protocolo i done el relleu del mem a Jordi, Jorge, Juan, Xabeli

21:27 - Motor

A falta de 3 setmanes per a la Race of Champions.

17:13 - Flash

Blai envia: Zombie Baseball, això mateixa.. Hey! Come on, come on!!

12:07 - Formula 1

Fa uns momets Mark Webber acaba de tindre un accident de bicicleta i s'ha trencat una cama i multiples ferides graves. Al tio participava en un acte benèfic anant en bicicleta quant un 4x4 li arrea i l'atropella... Mark no estarà segurament en esta pretemporada de F1 preparant el cotxe per al 2009, una dada no molt bona pensat en la quantitat de canvis que sufrirà el cotxe. Vinga Mark que et recuperes promte.

17:53 - Pedreguer

Sempre es la mateixa noticia...ja han fet 60.000 reunions. Pareix que la caseta del Franky te un exit tremendo, ix a la premsa totes les setmanes.

13:16 - Esport

Avuí comença ja la final de la Davis. Esta vesprada a les 16h juga David Ferrer de Xàbia contra l'argentí David Nalbandian.

11:38 - Formula 1

Ahir Valentino Rossi va tornar a provar un F1 en Mugello (avuí també ho farà). En aquesta ocasió s'ha posat al volant d'un Ferrari F2008, el cotxe campió del 2008. La prova era un premi de pura diversió al seu campionat de MotoGP d'aquest any (tipo sebastien Loeb l'altre dia), però mai es lliura de comparacions.... van publicar els seus temps i s'ha quedat a 1,5 segons del temps marcat per Kimi Raikkonen i ell mateixa asegura que te potencial i si ho haguera intentat seria pilot de F1. El pilot italià va treballar de forma molt vocativa amb els ingeniers de Ferrari amb el numero 46 al cotxe, ací fotos del event.

11:22 - General

Jo abans tenia una cabanya de l'abre aixina a un taronger, però sense pareds ni teulada... sols una barandilla xD ahh i tenia una escalera per a pujar feta de madera també!!. mmm quins records... un dia va vindre la pala i la va arrancar amb lo taronger i tot :(.

21:23 - Web

EtherPad permet edició de text cooperativament. Es pot crear de forma online i sense registre previ un text on el poden editar totes les persones que es connecten a la URL que es proporciona. Simplement perfecte quant es vol pensar o fer algun projecte, guió.. o simplement un comunicat de forma que es puga interactuar i comprovar en temps real el que es fa.

20:30 - General

A estes hores GMail soporta skins.

09:06 - Video

Quins records el d'aquest videoclip. Apareixia fa 10 anys en la demo 51 de la PlayStation (PSX, la grisss). Afrika Shox!!. puja el volum dels altaveus i presta atenció.

15:25 - Formula 1

Tal i com diu el titular, "¡Qué feo es este monoplaza!". I esque els canvis de reglament en el mundial de F1 2009 estan produint molts canvis visuals en els monoplaces. Moltes escuderies estan provant aquesta setmana en Montmeló amb especificacions hibridres dels cotxes del 2008 adaptades a la normativa 2009. No sols es el canvi aerodinamic, també entren en joc els neumatics slick... i ara gràcies al KERS es un poc més perillos tocar el cotxe, per tant hi ha que pedre medides de seguretat.

17:44 - Nota

S'han instalat radars de velocitat en la carretera laxara (cv-724) a la pre-recta de despres de ixir de la xicanne de despres de la sella (60km/h)... i tambe a la carretera de ondara/denia (cv-725) entre la depuradora i lentrà a la xara (al costat d'un cartell en un bancal) fa un poc de curva (90km/h). Ambos sentits.

23:40 - Video

The best envia: John Cobra aka "Valencia es mia" en quien sabe donde buscando a tu padre. Antenció al tema.

18:45 - Formula 1

Mostren a la llum el primer monoplaça F1 amb especificació aerodinàmica 2009 (Sols els alerons delanter i traser... aletins i part central i xassis es del 2008). Williams a sigut fotografiat a l'aerodrom de Mallorca durant una prova privada.

15:57 - Actualitat

Açò es al GTA San Andreas ya... an bici BMX i la metralleta.

11:04 - Música

Blai envia: Excepcional actuació de Les Mâdêus amb les tortugues mutans i ninja... simplement brutal!!

11:00 - Web

Google està incorporant progresivament Xat d'audio i video al Gmail. Sols necessitem instalar un plugin.

11:29 - General

Sanganchao sanganchao!! al fang. Made in Pedreguer .Ese coche està clavado.. està clavado!! ..- Pedro le pueden empujar??? - No, no le pueden empujar està clavado.

08:31 - Animalaes

Maeemeuaaa.. Blai envia: Ser Suecà... frases sobre el poble de Sueca. Es podrien aplicar perfectament amb Pedreguer no?.

23:52 - Tecnologia

Ara es pot anar per ahi amb l'iphone al estil Zelda. Atenció a aquesta aplicació que convertix l'iphone en una Ocarina. Es sensible al bufar sobre el microfon i als nostres dits i moviments :O. Ací una demostració.

23:10 - Formula 1

Avuí s'ha confirmat el fitxatge de Lobato a la Sexta, cadena que te els drets de retransmissio de Formula 1 fins al 2013.

15:39 - Flash

COm avuí hem començat amb Newton i la llei de la gravetat pos ací tenim un Tetris 2.0 amb gravetat realistica 2D.

11:27 - Societat

Llegint un bloc anomenat "Ahorro diario" (el titol ja diu la tematica que te) vist que sempre hi ha qui vol ser un poc massa llest i es passa tres camins. El comentari que fet trobe que representa la meva opinió personal.

08:25 - Video

Remember: Visente l'ansoldaor profesional. es todo profesionalidad.

20:59 - Nota

Ahhh.. no pensava, avuí estreno de domini web: www.warningweblog.com xD

20:56 - Video

Blai envia: Qui no ha sentit mai parlar de "los montanyeros Vascos de MacGyver" ...kno?? mira mira...

20:49 - Video

Finalment Telecinco guanya la demanda a la Sexta per el presunte mal tracte de les imatges de t5 que s'ha fet en Se lo que hicisteis... Pilar Rubio asalta a Vasile en ple carrer xDDDD. Al Vasile no li falta humor xD.

20:40 - Pedreguer

Filtracions al forum de festesdepedreguer.com diuen que està preparant-se una festa Mexicana a Pedreguer organitzada per la comissió de festes 2009, els mateixos que van organitzar la passada setmana la festa de halloween al rockodrom a lo Dracula Yeye (si, al que canta es al Pajares). Andele andele!

22:30 - Formula 1

Bé, doncs finalment Hamilton sigut capió del món de F1 aquest any front a Massa en l'ultima frenada del mundial. No es pot dir que un s'ho mereixia més que l'altre, però personalment trobe que Massa tenía més mèrit perque les seves actuacions aquest any han estat molt millor que les del angles desde el meu punt de vista... i s'ha vist impedit fins el final.. primer averies al motor com quant anava guanyat en el GP de Hungria.. o la manguera de Singapur.. Amb més victories que Hamilton.. conduccio contundent però justa.. i una ultima carrera incontestable.. perfecta.. tant de Ferrari com Massa.. llastima de la desil·lusió final de l'equip ferrari, després de passar per alt l'adelantament de Hamilton a Glock..que per a res a estat fet aposta per part de lalemà (els neumatics de sec eren ingovernables), tot el contrari el no entrar a box a cambiar neumatics anava en benifici a afavorir a Massa.. finalment fallit el intento enla última frenada. Es ironic que els tremendos i numerosos errors de Ferrari aquest any encara vagen proporcionat el campionat de constructors! Felicitats a Hamilton i Ferrari! Molt bon espectacle aquest any i l'ultima carrera NINGUN director de Holliwood havera superat aquest guió de lluita agònica fins el final.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021