WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:02 - Software

Ací com evitar que s'execute al googleupdate.exe en windows automaticament de fondo. Els productes de google porten este proces per a revisar les actualitzacions.. constantment gasta ample de banda a internet sense demanar permis ni posibilitat de anular. Jo tenia 3 procesos aixina ja... damun no saben aprofitar el mateix xDDD.

14:25 - Nota

Està ploguent molt bé per ací, sense burrera ni res. Quant plou be també hi ha que dir-ho. Em mola molt el soroll de l'aigual al ploure aixina de fondo.

14:06 - La Marina

Ahir van trobar restes humanes dins d'una bolsa a les Deveses, Dénia. La bolsa la arrastrada la mar i en el interior hi ha un cap, braç i cama i de moment es criatura (no es sap si es home o dona)

11:24 - Formula 1

El ex cap de Jordan F1, el llunatic Eddie Jordan ja pensa mal sobre les coses que passaran al Brasil aquest cap de setmana en F1.

11:14 - General

Si el nivell del mar pujaria 7m, passaria aço¿?!.. !!!! :\

13:45 - Nota

En honor a que la pròxima setmana será el dia de Tots Sants cambiem un poc el disseny de la web!

23:08 - General

Com ja és quasi l'hora de fer el canvi horari, estava navegant i m'ha trobat amb aquesta pàgina: Denominacions Militars de les zones horaries. Apart de ser un grup musical, segur que et sona això de "21:30 Hora Zulu" en les pel·lis... es com li diuen militarment parlant a la granja horaria UTC/GMT.. ací a Pedreguer seria "Hora Alpha" xD.

14:36 - Video

Toni A. Martinez torna amb un miniclip sobre una cançò dell el Sabutamol. "Mi amigo es un adicto al broncodilatador! A pesar de que el asma ya se le pasó.
Aspira y retiene y se siente mejor.
" I amb aquest video aprofita per dir-nos que avuí al llarg del dia estrenarà videoclip nou!!!!.. esterem atentos.

22:09 - Dia

Sacosta plutja per ací. Diuen que podria ser algo brutal la baixada temperatures.

20:53 - Flash

Avuí en microsiervos.com recorden el famós i realistic simulador d'internet Kill de popup kil the popuuuup kill the pooooopuuup!!. En l'última jugà fet 84 poputs tancats sense pretar en cap.. m'ha cansat de jugar.

15:08 - Video

Xop xop xop! The Best envia: El cangurs son cosa d'Australia, aixina sadapten ací... bota bota bota.

15:03 - Nota

Al Pancrasio comunica que apartir d'aquesta nit a les 00:00h Ona Radio Beniarbeig estarà al dial 106.2 de la FM. Després de varis problemes amb interferecies amb Mi Radio FM Valencia, s'ha decidit cambiar la sintonia.

21:08 - Animalaes

Algú ha sentit parlar de la siesta del profesional?

15:04 - Nota

Recorda que aquest cap de setmana cambien l'hora. Les 03 del diumenge seràn les 02 unaltra vegada.

20:55 - Video

Yo no consumo nada sabes?!?!.

15:32 - Cine

Max Payne als cines. Un videojoc amb trama i guió perfecte per a una peli una autèntica Noir Love Story de luxe. Si, el nivell estava massa alt... naturalment el videojoc supera al llarmetratge que a creat la fox amb John Moore. Avera sigut senzill simplement no cambiar res del guió ni la forma de enfocar la narració respete al joc... li han llevat les veus en off on entravem dins del personatge de Max. No es pot dir que la peli siga incorrecta, respeta les bases i personatges i es coherent amb el videojoc (cosa que no es veu en totes les adaptacions d'aquest tipus), Max seguix siguent un autèntic antiheroi on sempre aplega tart als llocs o se li acaba morint a qui vol salvar abans d'hora... però esta mal enfocat, tindrien que hagut interiorisar-se més directament en el personatge.. amb els seus pensaments.. la seva paranoia.. amb el seu "dolor" diguem que aquest Payne no conseguix demostrar prou "pain" xDDD sentir-nos Max.

15:08 - Formula 1

La F1 abandona la China amb una demostració incontestable de Hamilton. Pole, bolta ràpida i victoria.. sense despeinar-se. Jaque de Hamilton al rey... el campió del món Kimi Raikkonen es deixava adelantar voluntariament (tal i com a afirmat ell mateix, per el bé del equip) per Felipe Massa. Lo de Ferrari i BMW s'ha aproximat a lo ridicul... tot el que necesitava McLaren, tranquilitat. Renault segeuix amb el seu humor i l'espiritu jove: "Fernando, pareix que Kimi te problemes ha baixat molt el ritme i va lent.. xafali!" .- Ingenier de Alonso amb mode ironic quant Kimi soltava laccelerador per a deixar passar a Massa. En MotoGP Rossi contiua diguent que ell es al campió.. sols estava en retras.

21:34 - Video

Es ell?!?!... si! es ell sense dubte.. no?

21:23 - Software

A estes altures ja saps que hi ha noves versións de les aplicacions web... Firefox 3.1 beta i Flash 10 Final. El navegador de Mozilla porta novetats com el nou motor javascript TraceMonkey que diuen que supera al de chrome (de moment hi ha que activar manualment el tracemonkey), millora del control de pestanyes i control+tab, i en la versio definitiva portara modo porno, visors pdf, millora en reproduccions de video, millores en les sessions, i retocs de linterficie. Flash 10 porta una gran millora de rendiment (no xupla tant com el 9) i novetats relacionades amb animacions 3d i no se quina polla (tindre que provar-ho).

21:42 - Web

Moviment en www.festesdepedreguer.com. Avuí s'ha presentat la beta de la web coincidint amb les exigències d'un cert usuari al forum. Noves seccions com l'agenda.. votacions.. i videos. Sense contingut de moment.

20:23 - Software

Encara que de fa uns dies es podia descarregar la nova versió suite d'ofimàtica Open Office, avuí s'ha fet l'anunci oficial de la versió 3.0 final. Diuen que té una llarga llista de novetats, però segueix igual de lent... desesperant. Que no sabem optimitzar??! 30 anys per executar al writer, vergonyós en este altures... menys mal que es gratuït i de qualitat xD.

20:13 - Games

Víctor Ballester envia: Al tio va pel cadillac i al tallarina aixina tot dur i avuí m'ha enviat un interessant joc anomenat The eyeballing game, on es tracta de fer les coses a "ull". Demostra la teva afinitat amb la vista i calcul visual/mental per intuició.

12:51 - Cine

Una peli de Dragon Ball no sonava ja gens bé de per si. Però el que han fet a sigut pijor!... la nova peli Dragon Ball es un maltrat e insult a la serie anime dels 80/90. Per què es diu Dragon Ball?!?!.. per que ix un tio que li diuen Goku amb pinta de gilipolla que besa apassionadament a Bulma?!...un cotxe tuning ?¿!?¿!¿? (falta que es transforme en robot)... Satanas cor petit? o Valdemor de Harrypotter??? ahh nooo es un sith dexos de Star Wars... deu meu el geni tortuga portava barba i ulleres de sol i tenia 89 anys. Açò pareix una peli de Street Figther alpha 6. A la foguera!

11:35 - Animalaes

Bé comencem el dia amb un poc de.... www.lalalalalalalalalalalalalalalalalala.com/

21:22 - Dia

Estem sufrint problemes electrics... plou molt, el vent es descomunal!

20:50 - Música

Fa uns dies apareixia un anunciat a la pàgina oficial de El Reno Renardo, on dia que estan preparant-se per a fer concerts en directe apartir de l'any que ve. De moment estan formant-se per a fer-ho i necesiten un guitarrista... ja que actualment la veu i el guitarrista eren la mateixa persona, Aniceto Zarzalejo AKA “Zarigüeya” (dona una ullada a la biografia del grup). Asseguren que no ho han fet abans per problemes amb el baixista que estava baix llibertat vigilada per repartir caramelos als xiquets.

20:41 - Video

The Best envia: És increible el que pot fer la gent en els típics càstings tipo "Factor X". Atenció aquest que ens aplega des de Amèrica .... I think he Can Dance !!. Com pot articular-se el cos humà. eh xD

15:35 - Video

Una vegada Groucho Marx en una de les seves pelis va di allr de: "Escolte! la pròxima vegada que et veja recordam que no et dirigisca la paraula". Sempre amb eixe humor caracteristic.. Estava mirant al youtube.com i recordant escenes com aquesta.

15:14 - Dia

Fernando Alonso Carnet B


Almenys 2 noves llicències més al Pedreguer aquesta setmana.
vop l'home ocell

22:29 - Animalaes

cada dia pense que este tio està més forrat.... Dubai.. nova york...temps lliure per a fer videos i web.. LoL!

15:06 - Animalaes

En microsiervos.com vist publicat informació sobre verdaders vídeos al youtube.com en HD. Si d'una forma rudimentària.. però es lo que hi ha.

15:02 - Web

Afegisc l'apartat "about" a la web. Pose una llista dels projectes en que he participat o que estic fent com a editor de vídeo i pàgines web

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021