WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:49 - Video

Video camera onboard del Corsa GSI al Coll de Rates el dissabte passat. Atenci a l'ultima curva on en el gir a esquerres tanca massa langle de direcci per a contrarrestar el subviratje i a l'hora que torna el grip a les rodes delanteres... mmm no hi ha temps a reacci. Millor comprovar el desenlla mirant el video.

15:07 - Animalaes

Que es a?

11:07 - Video

Impresora d'aigua, imprimeix sobre l'aire.

21:57 - Msica

Torna Enigma, aquesta vega en el seu nou album titulat ENIGMA 7 Seven Lives Many Faces. No lascoltat complet, per sentit els seu 2 primers singles: "Seven Lives" (on mescla els bruts sonidos Hip Hop amb la puresa de l'orquesta sinfonica de Londres) i "La puerta del cielo".... la Sorpresa ve quant aquest ultim no ve ni amb els tipics cants gregorians..mongolos...llatins..francesos ni anglesos tipics aquesta vegada porta cants mallorquins, si Enigma amb mallorqu... xDDDDDD. Es tracta d'una adaptaci d'una can popular d'eivissa i la musica estat inspirada en una zona de la mateixa illa anomenada Ses portes del Cel, molt a prop de on viu Michael Cretu (Enigma).

19:50 - Video

Primer video sobre al making of del Mesmerising, l'ultim curt de Fox dirigit per Vicent Erades.

19:47 - Video

Anyadirem "&fmt=18" al final del link del video youtube.com per a pujar la resoluci del video (tampoc es gran cosa). Sols funciona amb videos que an sigut pujats amb mes de 320x240px. Exemple amb lo Mesmerising.

19:44 - Web

Avu fent una revisi rutinaria, mhe trobat en que hi ha novetats a www.festesdepedreguer.com. S'ha modificat el foro i estan preparant la nova pgina. Aquestos seguixen sense senyal digital ni web ... LoL.. als tios shan comprat als 2 cotxes i la furgoneta nova i au.

02:34 - Dia

Quina decepci per a qui pensava que havia mort. I es que aquest "weblog" seguix encara fort i senser. Done per passats els meus problemes de connexio a internet. El tcnics de telefonica cambiaren el cable l'altre dia... tot el cable fins a la carretera... Desprs de quasi 2 mesos sense una correcta activitat en la red, puc dir que ja estic amb normalitat, torne a tindre el control. La vida es molt inestable. Melmelada de maduixa a caigut... les nostres forces es debiliten pero seguim en peu.

11:31 - La Marina

Ahir es donava a lloc un incendi a la Solana en Pedreguer, just enfront de l'entrada de lurbanitzacio. Avu el torn a Lliber.Tal i com vam comprovar ahir personalment en la nostra visita a la "zona 0", lincendi te moltes posibilitats de estar provocat degut a que tenia 2 focos de foc completament diferents. No sols Pedreguer, en les ultimes hores incendis en Lliber Alcalali ondara etc... Es rumoreja que tots an sigut clarament intencionats... piroman a la marina?? coincidncia i accidents eventuals amb l'ajuda de les condicions del clima en tants pocs dies??

16:26 - Software

La red sensera espera el navegador Made in Google. Chrome. Avu ser el dia de la primera release (beta?) un comic filtrat a donat lalrma.. de moment la pgina clau dona fallo.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021