WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:58 - TV

Jose Antonio Maldonado es despedix del public desprs de 23 anys donant el temps a TVE. Diu que aix s "llei de vida" (literalment), i per culpa d'una llei de regulaci de no se quin ostia ja no pot seguir treballant ms amb el crrec que tenia. adu Maldonado, et trobarem en falta :'( (bueno diuen que van a posar una tia de sustituci, alo millor est bona).

21:54 - Nota

El futuro depara Visa y a la de Avis la tenemos loca. Slo queremos alquilar un coche rubia!!!. Por qu lanzis excusas en forma de lluvia? No ves que hay fuera diluvia? Hay guerra de chcharos. Yo ser de los fichados cantando bajo la alubia.

20:51 - Lectura

Dracula... que saps de dracula??.. jejej si, saps molt daquest personatge fantastic que tots coneixem. Quant tindria 14 anys o aix un dia dic..mmm vaig a llegir la novella Dracula, la de Bram Stoker (hi ha altra??), volia comprovar si podia ser veritat aix de que un tio amb capa i dents llargs que li fan fastig als alls i les creus podia fer por o tindre un mnim de trellat xD. I b, vaig descobrir que era a la meva forma de vore una historia molt brutal per am... enganxava (ami no m'enganxaven molts llibres i ms a eixa edad xD). La veritat es que la forma en que presenta els personatges, paissatges ..els descriu i porta avant lhistoria a base de anotacions dels propis personatges en forma de diaris, documents o notes personals est molt ben feta. Es una historia fantastica clar est.

09:29 - Dia

Al Google mavisat que avu es la Tomatina a Bunyol...els carrers i persones es tintaran de roig.

21:51 - Imatge

Ja comencen a estar disponibles al flickr les primeres fotos del viatge a Italia 2008 fetes pel Blai.

21:49 - Motor

Al Jorge estat a la TT Isla de Man i ens publica al Picabiela.com com li anat. 1a part de la Isla de Man. Tamb un video muntatge inclos.

21:40 - Cine

Ja publicat originalment en Melmelada de Maduixa, cosa que ja vors vist de segur... de la m de Fox Pedreguer aplega Mesmerising un curtmetratge elaborat durant els mesos de Juliol i Agost del 2008 dins del genere Dark/Noir. Pots veurel al Vimeo o recomane descarregar-lo amb qualitat HD 720i al teu PC per a reporduir-lo amb ms qualitat (pretar el bot dret del ratol sobre el link i Guardar Como/Save as/Desar com etc...).

21:07 - General

20 dies desprs. Visitat Italia aquestos dies i est molt b. Els meus companys Joan i Blai comenten el viatge en els seus resprectius blogs personals. Comuniquen molt b com a estat el viatge. Magradat molt... inclus tornaria anar, sense cap dubte.

15:49 - Nota

Mala noticia la d'avu...Lliber en flames!. tot el mon d'ac prop deuria collaborar a apagar el foc. Ms de 50 cases estan en posible perill.

00:57 - Dia

Quina millor forma de tornar a estar amb tu a l'activitat del blog.. desprs de festes.. lan i problemes tcnics que obligaven a estar ac allat, que dedicar aquest video a tots els defoliadors i lapidadors (niauran?? xDDD) d'aquest tros de folio mal escrit de web.. mmm amb carinyo ;) El representat al video es l'autntic sentiment daquest blog... bueno significa vore lo positiu de les coses i les ganes de lluitar.

My dream is to fly...over the rainbow so high!

11:13 - Nota

Espere que aplegue aquest missatge a la web, sigut enviat d'una forma algo maganxa.... Estic sufrint desde fa prou dies problemes de connexi a la red mare i no puc actualitzar :'(. Escric el missatge per a cagarme amb la puta amb Telefonica...bueno no tinc ms temps, espere voret en breu.. tanyore tant...

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021