WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

19:55 - Animalaes

Amb l'excusa de les festes no puc F5kejar....... [ErAdEs] envia: Animals marins que mai veres imaginat i estan solts per ai... alguns més wapets que atres (piranyes vomitant servells?) caragols de disseny i morenes agresives.. :SSS Parexen trets de la ment del S.Spielberg.

08:51 - Nota

weee no mivec, allà voy! :)

09:33 - La Marina

Entren a robar i roben al centre comercial de Ondara Portal de la Marina.. Als lladres han entrat esta matinà a les 4 del matí i agafat 70.000€ de la joieria Montenegro. Estava tot estudiat i planificat i els 2 guardies de seguretat amb porra poc han fet.

11:43 - Pedreguer

ja estás ací unaltra vegada. Les festes patronals de Pedreguer, Sant Bonaventura i el seu programa de festes. Tots un dies de festa per davant al poble, una volta passats ja podem dir que acabat l'estiu...fete conte xD (es un dir, no fages cas).

22:13 - Video

Avegades el nostre amic iceman protagonitza situacions comprometedores per culpa del seu caracter peculiar. Famos per les seves juergues de borraxera i camorrista total... jejeje... cosa k li taxen un poc el seu sobrenom. Kimi Raikkonen tomba anterra a Paul-Henri Cahier un famos i conegut fotograf de F1 abans de leixida delpassat GP de Silverstone. Sobre tot a lepoca de McLaren quant abandonava tmb li pegava per espijar i cridar a comisaris que anaven atendrel ...coses que posen en duda el seu caracter d'home de gel... Però sense dubte que es per ami el millor pilot daquesta temporada... ha marcat voltes rapides de carrera en totes les carreres d'aquest any menos 3 i 5 delles conesecutives.. cosa que demostra lo ràpid que es pilotant.

16:41 - Imatge

Al Jorge mos envia les primeres imatges desde Escocia... i 2 videos on camina per els parages d'aquella zona.. incluides zones no entry! jajajjaa. Molt bonics els paissatges d'alli :D, res avore amb els nostres. PD: don treuen eixos castells??!

11:21 - Web

Avuí estar atentos a blaiserver.net ... pot estrenar novetats en la web en qualsevol moment.

13:43 - Nota

Blai capta una fotografia d'un helicopter especial de extinció de focs sobre volant la zona Solana/la xara-campell-rafalet/castellet de locaive.

02:21 - Pedreguer

Fonts anonimes exteriors aseguren categoricament que els poets shan botat foc esta nit. Anat personalment a comprovar-ho però no notat res extrany. Demà una patrulla de brigadiers privats escalaran els poets en busca dalguna novetat. Seguirem informant, permaneix a lescolta.

09:03 - Nota

Jordi B licensed tmb!!!! aprovat sobre el circuit d'alacant. Aquest dimecres a estat productiu per al Jordi i al Blai xDDD.

01:06 - Video

Xica! més batidos?...mmm cansina!

01:05 - Motor

Coincidint amb el pròxim GP de Alemanya, BMW resusitara la M1 Procar durant eixe cap de setmana. La M1 Procar, espectacle por todo lo alto.. era la competició monomarca més famosa dels anys 79/80 on 15 pilots privars feen posible els seus somnis i competien contra els 5 pilots de F1 que conseguien ser més ràpids els divendres.

14:29 - Nota

Apartarse! Blai B Licensed.

11:24 - Animalaes

Pesadilles amb BMW's.... Alerons, pegatines de M3, de M... faldons.. rodes...si fan mal pel mon.

23:55 - Nota

:(. No mhan agradat les radiografies ..gens :S. Bueno.. avore el metge que diu que es al que ho anten.

11:23 - Nota

Avuí estic esmorsant amb retras. pk¿?!?¿!.. ahhhh xD

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021