WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

15:44 - Esport

Segons tinc antes Espanya guanyat la eurocopa... trob

14:36 - Video

Pamplona es modernitza, questa vegada San Fermin amb Redbulls F1...pilotats per David Coulthard i Sebastien Bourdais. Els bous mecanics ja estn ac!!... i desprs la entr a la plaa incluida. Pura bravura.

17:08 - Games

[Gunman] envia: Estem en un acte de presentaci de Blizzard on es parla sobre el nou llanament Starcraft 2 i novetats de WoW.. derrepen apareix un tio amb un guitarra acustica i es posa a tocar la can de la guitarreta de Tristam. Signigicava l'anunci de Diablo 3.. Blizzard ja ha creat una pagina apostes pe Diablo 3... y los cielos ..temblarn.

20:56 - Video

Pareix que aquesta xica soles sap fer batidos!!.... no asurstarse.

14:45 - Nota

I love you 82.194.62.227 ! xDDD

00:10 - Msica

Senyoras i senyors!! de nou el Reno Renardo amb El Reno Renardo y la Cagalera de Bisbal. Ja disponible per a la descarrega!

14:59 - Nota

Estic pensant en posar-me un ventilador o algo per ac... comena a ser un poc imposible workejar amb condicions. Mesurare els graus que fa ac.

14:53 - Fotografia

Per a tot els interesats amb el mon de la fotografia, ac un "how to" de com fotografiar fum amb estil. Pareix prou b el tutorial, esta nit al llegir millor.. per es tracta de fer la foto amb unes condicions concretes del fum i al fondo i configuracions expecifiques de la cmera amb un iso molt baxet, enfoque manual i controlant lhistograma amb la posibilitat de retocar desprs amb el photoshopa.

15:42 - Motor

La Race of Champions d'aquest any es celebrar de nou en l'estadi Wembley a ingleterra. La final de l'any passat de la ROC.

20:44 - Video

Buenafuente! mira a..Primer obri un blog titulat Busco la Sombra i desprs mos puja un video destacat al youtube.com que molt pronte es coneixer per: La xica del batido... Diu que te una calor estratofrica i no sap que fer .. per tant fa un batido exotic i...em recorda molt a Jim Carrey..no s perque. Hi ha que vore 2 vegades el video per aplegar a asimilar-ho i no quedar-se bloquejat.

18:00 - Disseny

Art amb rajos X... recorde que d'ac poc tinc una sessi de rajos X .. que passar?!!

21:57 - Dia

Encara aplega llum del dia per la meva finestra, i es que avu es diu que es la nit ms curteta del any.. on la gent es posa dacord per a botar fogueres per damunt delles, reunir-se a la mar AKA Playa i mullar-se els peus i no se quina historia ms.

Sant Joan

La questi es que aquesta nit apartir de les 00:00 es celebra la entrada al dia de Sant Joan. Felicitats a tots els Joans Juans Johns i la demes tropa.

Sant Joan

16:37 - Msica

Earth in Danger!!!.. world hold ON!. Sempre que escolte est can o vec el videoclip em transmitix felicitat. Tal volta jo de menut tamb somiava en estes coses.. en construir un "cohet" a macasa i "viatjar per lespai" :D.. children of the sky xD

15:18 - Software

Bienvenidos humanos!

Venimos a visitaros en son de paz y con buena voluntad!

* Un robot no debe daar a un ser humano o, por su inaccin, dejar que un ser humano sufra dao.

* Los robots han visto cosas que vosotros no creerais.

* Los robots son sus amigos de plstico con quien les gustar estar.

* Los robots tienen brillantes culos metlicos que no deben ser chupados.


...Y tienen un plan.


en Firefox 3 escriure direcci... about:robots

20:40 - Software

Fa 1h que es pot descarregar Firefox 3 Final !!!!!!!!!!!! wewewewe estreno mundial.. descarregatel avu, la fundaci Mozilla vol batir el record de descargues d'un software en 1 dia... sho mereixen.

11:24 - MotoGP

Impresionant l'accident que desencadena Alex Pons en 125 del CEV a Jerez. Primer cau i es veu rodejat de motos per darrere i opta correr cap a l'altre costat i amb la mala fortuna que apleguen ms pilots que no el poden esquivar i... les imatges ja ho mostren.. una verdadera llastima.

11:12 - Animalaes

Si!,... tornen a agarrar al Jos Toms...LoL! jo no entenc de bous.. pero s profesionalitat que agarrent tanta volta a un torero??.. crec que aquest any ja porta 5 o 6 agarrades amb varies cornades. Al tio ara ja est al hospital.. amb 3 cornades. Quin espectacle!

05:42 - General

a la altura del prado veo una cola interminable ahi de pea me acerco a ver lo que pasa y hay un cartel con unas letras grandes que pone...

Hay un nuevo curso gratuito vigente en la diputacin
echa tu solicitud se llama bailes de saln,
clases de interpretacin o ampliacin de dones..
es instinto, no es distinto es competicin.
3w.Bailesdesalon.com

Concentracin, no tendrn problemas los que hayan mostrado dedicacin
quien se quema es porque no tiene fondo
o no sirve para el baile de saln
de alta competicin por eso no esta entre la crem

...pero profesor o alumno aventajado
profesional o aficionado muchos coinciden conmigo...
en que lo mejor, si practicas bailes de saln
es hacerlo por diversin y para hacer amigos.
y ya esta tio y ya esta.

15:54 - Pedreguer

Al Vicente al Cova manat posar un video de presentaci Dels Coves (amb l'aparicio de estelar de David al cova). Pensar que aquest "complejo" est situat un pokiu ms amunt apenes de on estic vivint ara pel barranc de la parra... i si baixaren un dia tots a la veg?? acollonaria un poc vore 200 cara a tu ..imagina..:SSSS...

14:58 - Games

Despues dels retrasos del llanament de Metal Gear Solid 4 previst pel passat dia 12 de Juny degut a la famosa vaga amb actes violents i delits, no impedix que per la TV vegem el anunci de Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots... amb lo Bruce Willis de narrador. Una llastima que el joc no estiga doblat! (sempre mos keda el MGS de PSX). Per unaltre costat el joc Singstar de Playstation es convertir en un programa de TVE presentat per Carlos Sobera...:O!

14:47 - Animalaes

B, no se si sanrrecordareu del xaval del R9 o al r11 no se que era.. o la de la xica del permanent xDDDDDDD (les buscar). Per ara aplega el Xaval del DIN.A4. Es un "fail" en tota regla...

20:07 - Animalaes

La situaci es molt grave.. on podem aplegar senyors...ac els camions i home amb foc que comentava abans. Atenci a les imatges: 1|2|3|4.. A pareix irak ja.

15:10 - Dia

Avui tocava secci estil "la guindilla" de Gonzalo Serrano dels diumenges per el mat, per no tinc ganes de escriure molt.. aix que em limite a destacar la poca vergonya que te la gent de atrevir-se a anar tots aquest dies a buidar els supermercats i gasolineres amb vidons pack al maletero d'una forma massiva... per com si estiguerem locos!!! (locos de atar). Es aixina jo no necesite ara omplir la despensa fins als topes.. ni montarme un silo de combustible a macasa... per clar.. tot el mn ho ha fet, jo tamb!!! (stupid borrego!)... que ms dona omplir la gasolina que necessitem quant la necesitem??... o menjar el que gastem?!?.. es normal que no quede res, cregueu que alg tindria aquest stock tan gran per aquesta setmana sumant els problemes dels transports?!?!... sos superfluo ya.. pero fa pensar... Gent que fa welga nooo gent que obliga a fer welga... i prova a no obedir.. han botat foc a vehicles i persones.. punxat rodes.. matat persones etc... insults i retencions es lo que menys. A no es manifestarse... a es sabotatge..... es una putada que ens fan els nostres amics...JO trob b que si no vols anar a treballar perque no estas dacord amb les condicions no vages.. no es obligat! per clar jo dic a per que ami al taller meu regalen tot i mastic forran netamen!! totes les makines de diagnostic (obligatories per a reparar cotxes avu en dia) que es fan obsoletes als 5 anys... axo ja wa amortiguat an 2 cotxes que han vingut!... pense que cada sector te uns problemes mes grans o ms menuts (no hi ha res perfecte) i no es just que tots paguem lo de 1 soles no? Es que ni llegint les 10 claus per entendre la huelga.. es pot aplegar a botar foc a coses.. ni agredir a gent.. ni cremar-la... diuen que la policia est actuant, est clar que es cosa de 4 gats sobresaltats i no d'un sector en general. Ac el video de la retirada de camions on molts trasportistes demanen a la guardia civil que fagen algo. Espere que els transportistes solucionen tots els inconveninents del gastos de combustible i puguen seguir treballant com totes les persones.

19:55 - Dia

Avu ja s 40 de Mayo.. per tant entre avu i dem i aix nia k kitarse al sayo.... i es que esta ploguen mecaguen10... :SSS no s perque per ...vindr unaltre estiu com el del l'any passat o que?

17:19 - MotoGP

Y tanto fue el cantaro a la fuente... Pareix ser que Lorenzo s'ha plantejat no correr un GP.. desprs de les numeroses caigudes que porta protagonitzant en cada sessi. A vingut motivat per una caiguda que sufrit en la primera tanda lliure del GP de montmelo on s'ha destroat practicament i als metges lin prohibit totalment que correga.... i es que amb els turmells trencats... on vas... necesites recuperacio, no fatiga... ancara te poc. Em recorda al torero eixe que ix ara.. Jos Toms que soles al treuen per la TV quant el tupen.... p k per altra cosa..

15:57 - Video

Tal com ho va anunciar l'altre dia (d'una forma molt detallada, per a que quede tot clar)... Toni A. Martinez torna amb un nou videoclip!!!! Si aquesta vegada amb Operacin Salida!

08:57 - Video

I l'aparici de Steve Ballmer en la MIX 2008 amb Developers!. Aquesta vega Web Developers... algn directiu ms alocat que aquest?!?

08:34 - Games

Estic mig dormit... Mario kart en Javascript. xDDDDD a supera en quant a friki al RC Music Mario?.

08:16 - Software

Firefox 3 Release Candidate 2, en tots els idiomes... Volem la versi final 3 ja!!!... :( ..desde la beta 4 o 5 est comprovat que li pega 50.000 pataes a la versi 2. Fa un any o dos que li peguen amb la versi 3 amb betes i vergues y ja hi ha intentos de prealphes del 4 xD.

00:22 - Video

Es la hora del matarife... molt grfic.

14:56 - Games

Blai envia: Aquesta vegada trobem en 86400.es una breu exposici dels jocs per ordinador de l'any 1984 (quant jo tenia -1 anys) feta per Alex, el mateix autor del blog. Es impresionant el que feen els ordinadors en aquella epoca. Alex diu que est content de pertenir a la nostra generaci (canvi de segle XX al XXI) perque segons ells diu que li han agradat molt les evolisions tecnologiques que han passat... es que en 1984 ning imaginava parlar amb tros de plastic a lorella i poder comunicarnos estaguerem on estaguerem amb els amics.

08:40 - Web

Es l'ultim projecte de ErAdEs.... : : Melmelada de maduixa : : ... aplega fresquet, que estas apunt?

23:07 - Dia

Seguixc ac!... ja hem passat el cap de setmana amb la seva inestabilitat meteorologica que porta fent de sovint... i que seguir un poc segons diuen. Espectacular l'exibici de les moto classiques de carrera al dissabte passat a Dnia.... amb loo victor amb la mobilette xDDDDD. I el domenge... juas!! un DTM camuflat va irroprer els carrers de Pedreguer amb un soroll atronador... testigs aseguren categoricament que va sorgir per la zona del rastro i a altes hores de la nit anava fent una simulaci de prova conometr. La policia declarat que no sap res.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021