WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:16 - Música

Com a hores d'ara ja sabras:...Estaven assajant i fent un concert de càmara en l'edifici de la Filarmonica de de Berlin i derrepen es bota foc tot!!!... :S. Els bombers estan tratan de controlar lasun i tratar de que es puga recuperar l'estroctura i tot el posible. El circo de Karajan.. com es coneix a l'anfiteatre per allí, es tracta d'una de les obres arquitectoniques més bonica de la seva familia. Encara no saben la causa del focus del incendi, però es sospita que sigut un accident laboral d'uns ansoldaors que estaven dal de la teulada metalica operant.

19:43 - Societat

No se com pot existir tan de "niñaato de valencia" per al món. Atenció a la ultima d'aquest niñato de Madrid cap uns comerciants Xinesos... una autèntica vergonya per a la societat humana... simplement patetic; com diria els Violadores del Verso: Garrarlos "Y engancharle un gancho a los huevos,Tirar de él con una cadena atada a un Patrol,Y desgarrarle la bolsa escrotal hasta oír sus llantos..."

15:09 - Ciència

Extranyes imatges que sobservaven a China 30 minuts abans del passat terratremol a 400km de distancia. Nuvols de colorins estilo arco iris. Estant trobant-li avore si te relació amb la catastrofe dels ultims dies.. aquestes nubes sismicas que estan diguent.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021