WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

09:27 - Nota

Bon dia!, en estos moments pareix que vaja a caure una mini tormenteta sobre Pedreguer...avore que passa recordar que avu son les trobades a Beniarbeig amb els concerts de la nit i les motos classiques a Dnia.

22:12 - TV

MATV aka Canal 37. Aquestos tramen algo... s'han comprat una berlingo i un C1 nou!!! i estan decorats amb l'imatge corporativa renovada!. Quant estiguen disponibles en TDT ja parlem. Unaltre dia parle de la TV aquesta xDDDDDDDd, tinc que sopar.

22:08 - Web

ZZzZzZZ avu un poc cansat. Els de Google no estan quetets mai!!!... que ara volen transportar el Google Earth al nostres navegador web aixina feeling 3D... no s si xuplar molta ram o que... per pareix bona idea. es pot provar ac.. jo no provat encara, rumoregen que soles es pot en windows i no se que ms.

20:03 - Animalaes

Mones que controlen protesis de braos amb la ment?!!!. Nintento Wii 2?!!! jjejeje no, es trata de estudis americans sobre lavantatge que seria l'aplicaci a persones invalides que necesiten una protesi. i aix poder controlar-les amb la ment.

19:54 - General

Llamps i trons descomunals sobre la costa blanca. Es presenta plutja espontanea.. encara que es pronostica ms aquest cap de setmana. Estic sufrint talls de connexi... la tormenta est asegurada!
PD: Les meves cames tornen a estar actives!

17:33 - Nota

Com aquell que tentra it diu: "Buenas tardes doctor, ver... , vena por.. este dolor... que ser-ser??? no ser el motor?". Si encara puc caminar!... estic ac a casa reposant un poc. La veritat es que quant em recupere far un adaptament progresiu de les foraes de footing. Es que jo no s..entre que soc verge i no faig ni fet mai gens gens de sport (com a molt un poc de bicileta per anar al poble i algun que altre capitol en nataci) pos la veritat es que soles em falta que faja barbaritats i au pague mal. mastic aburrint menvaig al sof un rato. Ahh Xiquilicuatre 16e!!!! wewewe al millor resultat desde 2003 :D. Eurofans digueu lo que digueu que vos folle un focamonge!!! hohoho (ejem perd) xDDD

00:37 - Nota

Anit ja tenia dificultat en caminar... pues tenia una agujetes de por. El Dissabte per la vesprada em vaig proposar a fer un poc desport i seguir el ritme del meu amic Erades. 14km segons google maps. Pufff ara estic completament pols, no puc caminar correctament i em costa molt fer-ho. Tic bax els efectes del paracetamol i un poc de Reflex per a poder fer la carrera al rfactor al GP de Monaco, 2 mangues 1 de 11 voltes i 1 de 22 amb parada a box fet 3er i 4t :). Per dec millorar amb el footing la veritat es k sense cansar-me sols vaig aguantar 2.4 km despus anava morintme.

23:16 - Motor

Recordar que el dissabte d'aquesta setmana que ve es cellebrar el Classic Racing Revival a Dnia, es a dir l'exposici de motos clasiques. Aquest any 2 amics meus collaboraran.. prximament + info.

20:23 - Societat

Com si es tratara d'una pellicula d'acci o de la mateixa vida real a America. Ahir a Valncia es va protagonitzar una espectacular persecucio de 25 cotxes de policia a un conductor de un Seat Altea. Va comenar desde una poblaci vena de la ciutat i va acabar per els carrers de Valencia degut a que el conductor va rebre un dispar al ull i va xocar contra una palmera... Es va saltar un control policial a 190km/h.... policia local.. nacional.. guardia civil.. staven apunt de cridar a les forces especials geo.

14:54 - Video


Europa Romaneasca sa traiasca!

20:16 - Msica

Com a hores d'ara ja sabras:...Estaven assajant i fent un concert de cmara en l'edifici de la Filarmonica de de Berlin i derrepen es bota foc tot!!!... :S. Els bombers estan tratan de controlar lasun i tratar de que es puga recuperar l'estroctura i tot el posible. El circo de Karajan.. com es coneix a l'anfiteatre per all, es tracta d'una de les obres arquitectoniques ms bonica de la seva familia. Encara no saben la causa del focus del incendi, per es sospita que sigut un accident laboral d'uns ansoldaors que estaven dal de la teulada metalica operant.

19:43 - Societat

No se com pot existir tan de "niaato de valencia" per al mn. Atenci a la ultima d'aquest niato de Madrid cap uns comerciants Xinesos... una autntica vergonya per a la societat humana... simplement patetic; com diria els Violadores del Verso: Garrarlos "Y engancharle un gancho a los huevos,Tirar de l con una cadena atada a un Patrol,Y desgarrarle la bolsa escrotal hasta or sus llantos..."

15:09 - Cincia

Extranyes imatges que sobservaven a China 30 minuts abans del passat terratremol a 400km de distancia. Nuvols de colorins estilo arco iris. Estant trobant-li avore si te relaci amb la catastrofe dels ultims dies.. aquestes nubes sismicas que estan diguent.

20:49 - General

Parex que Xabeli tornat amb novetats!

16:33 - Nota

Aparent accident greu a les ventes de Pedreguer... lixidor direcci Gata/Alacant. Punt negre construit fa excasos anys (bax l'aprovaci de la DGT)... amb lexcusa de modificar el punt negre de les ventes de Pedreguer de tota la vida. DGT... no se, Igual si poseu algun radar per alli...ninots.

15:55 - MotoGP

Estava a Valncia mirant la WTCC al circuit, cosa que no va impedir que anarem a un bar a vore al MotoGP... tota una carrera per a les yamaha plena de remontades i un ritme de Rossi impresionant... per al final va hi haure sorpresa i va ser quant va vindre... Angel nieto (amb lo seu casco pero integral aixina modern i al mono) i li va donar a Valentino una bandera amb "90+90" i varen pujar dalt de la M1 a pegar una bolta dhonor... volia dir que Rossi igualava la trajectoria en victories de Nieto..180 victories dalt de la yamaha.. la veritat es que va ser tot un detall de Angel cap a Valentino.. molt emotiu sense cap dubte :D. video. Ara valentino es 1er al mundial 2008.

15:39 - General

No s una bona entrada aquesta...Una baixa ms al forat de cuc.

15:06 - Motor

Michael Schumacher AKA Marcel Niederhausen... nick que utilitz apartir de ja en la Superbikes alemanya (IDM) amb el dorsal 77 i una Honda CBR 1000 de les bones. El conegut Kaiser... el bar roig de la Formula 1 porta ja 1 any en el mon de la moto i ara entra en un campionat. Ell diu que ho fa per afici i divertiment. La veritat es que ganes no li falten... jo si fora ell tamb em divertiria en lo que magrada, fa molt b.

15:59 - General

Recalque algo que va apareixer ahir en molts blogs made in Costa Blanca [exemples: Blai, Xavi, Oscar i los dems]. Sestrena un forum sobre la Marina Alta de tematica general referent a ella... gent..festes...costums cultura..pobles etc.. Tota una ferramenta per a estar ms junts els de la Marina en la red. No dudes en collaborar ;).
Marina Alta

15:54 - General

Que?? que tal els examens??.. el treball... la faena en general??. La gasolina puja sense limit de preu i ning diu res!!!.. abans pujava 1 centim i anseguida la TV au dia.. ara ning diu res.. b de totes, no fa falta ni que ho diguen perque ja ho vegem de primera m...

14:52 - Games

Ja fa uns anyets que va l'historia del mon dels videojocs, i es que de segur tanduras uns quants flashos a la ment sobre records amb jocs que estaven en la teva infacia... bonics records els de l'infancia no?.

15:17 - Imatge

Parlem dels phothoshops.BMW treu un photoshop per a mostrar un Cotxe conceptual basat en un mitic model historic. Avu treuen un presunte photoshop del photoshop (mmm magrada aquest :P). Per es que ara diuen que la foto tipica del sovietic amb la bandera dalt de la casa a berlin es tamb un presunte photoshop... el primer photoshop de l'historia... !?!

15:01 - General

Muy buenas... tornem a la "web"... durant aquest pont stat un poc desconnectat del mon del blog. I es que asta al Joan publicat el seu projecte que portava fent sobre el Numero Bacon.. dir que aquest numero es sobre el grau de separaci que hi ha entre un actor qualsevol i Kevin Bacon en quant a participacions compartides amb ell o amb tercers actors que ho han fet. (costa un poc d'explicar ac, per en la web queda clarissim). Anem!

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021