WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:22 - General

La polemica s'ha obert al voltant d'un cert sector de la blogosfera pedreguera. Avoltes anem per ai caminant i pensem mal de coses que vegem.. llegim o mos diuen. Hi ha molts mal entesos... avoltes poden dir-te una cosa sen cap anim de ofendret ni res per lestil per tu ho entens com a un colp clar a la nuca... per en realitat no es aix lintenci que es proposava donar.te lemisor... depres el critiques si.. clar... per lo bo es que laltre ho agarra com a una ofensa en ves de una rectificaci i es un autentic set de tenis... d'un costat a l'altre va la bola.... i es que esta clar que estes 2 persones sestimen com els que ms... pero avoltes tens que cabrejate per a ferli compedre al atre que no te les mateixes formes que tu dexpresio jajaj i sascapa de les mans. PD sobre lopinio de larticle incial de joan: sinserament: dude k les dones de la neteja de microsoft sabien programar... (hi ha una posibilitat molt baxa k passe)... Pense que aix no es maxista ni res per lestil...no se...es una frase feta... com akell que diu mos han donat gat per llebre. Ara... sagarren a discutir massa i es passen a temes personals, que poc tenen a vore amb el tema i es trastoca tot. Quant rebem una critica dalg o llegim una opinio dalgu... no mos au preguem a mal de primeres.. o no anem a cap lloc. Un video dedicat a ells!!!

16:31 - Motor

Carlos Sainz torna a l'acci!!!, ms fort que mai. Aquesta vegada Carlos atropellat al co-pilot del seu rival Hiroshi Masuoka, el francs Pascal Maimon que corren en la competencia, Mitsubishi. Bueno com es suposa a sigut un accident involuntari xD.

15:46 - Dia

En la pgina principal de google.com o youtube.com ho diu, per jo wa sentit a la M80 radio. Avu es al dia de la terra!! ... ejem...XAanNxaXaaann!!!.

22:29 - Motor

L'altre dia vam anar a vore al Rally de la Vila, prova puntuable per al nacional de Rallys. Aquest cap de setmana s'ha celebrat la seguent prova el rally de Canaries. ha estat molt accidentat!!!... mira la foto que vaig fer del Fiat Grande Punto de Miguel Fuster, guanyador del Rally de la Vila.... mira ara com acabat Miguel Fuster al rally canaries. Mira la foto que vaig fer al Ferrari de Bassols... i mira com acabat Bessols en canaries. Pareix mentira... kuan els vaig vore per ultima volta ... oohh :'(

22:01 - General

Pim pam, pim pam!! i es que no fa falta que ho diga, la galeria de fotos seguix actualitzan-se periodicament!!.

21:43 - Msica

Estic sentit el "programa" de Jos Coll i .... te una web!! al josep cuello te web. www.josecoll.com.

21:38 - MotoGP

VOP envia: Beautiful 46 moments! No es pot negar cap de manera que la forma de conduir de rossi es una de les ms boniques i impactants...no es per fer la pilota, fa coses molt boniques amb la moto. Ahhh i recordar tmb els duelos a mort entre Crivill i Doohan... sempre ells davant a 1 metre de distancia.

21:55 - Motor

Pareix que es confirma el rumor, aseguren categoricament que Carlos Sainz estar a les 24h de Nurburgring. Segurament amb Golf V de "gasoi".

21:46 - General

Ja disponible la llista oficial de inscrits al V Rallysprint de Bernia que es celebra aquest dissabte Xal amun. + info web MC Bernia i Sobrevirats.

14:56 - Dia

Si fueras una luz en el sielo.. dejarias en el paro al sol!! i si fueras para tooooda la viiida!! yo seria la persona ms feliiiiiiiiisss!! xDDDD :D

11:16 - Societat

Es Albert Noguera i en el seu blog comenta el que seria pera ell el cotxe del futur, no seb molt al xic encara que li falta que valga un preu a prova de bujaques netes. Est clar que si es disminuira la velocitat mxima i aumentaren la seguritat amb un habitacle indestructible al 150% de la velocitat que pot agarrar.

11:09 - Dia

Bon dia senyores!!! tots als adosados ivsta mar/montanya venuts. La semana que ve ve liberdrola.

10:57 - Web

Anem a filtrar info!!. Hi ha moviments desde Hic et nunc dirigits per Blai Server. Aquesta vegada les novetats apleguen en forma d'un nou blog parallel anomenat Fotografia Hic et nunc http://fotografia.blaiserver.net. Est apenes estrat i amb fase de proves. Vorem moltes novetats proximament.

10:48 - Cine

L'ultima ampolla de Vodka

I per ltim unaltre curt del Toca-la Sam AKA Niunduro produccions. apartir de ara SPOILERS!!: Fa molt de temps que va per ai "L'ultima ampolla de Vodka" i es que trob que es el meu curt favorit... no se, magrada molt lestil que mostren la trama de una forma senzilla, els dialegs, els actors... la msica es simplement brutal tamb creada per ells. Conta L'historia d'un grup d'amics que reben noticies d'un traficant que passa Vodka a Txecoslovaquia i tenen que anar all a per ella. I com diuen ells "ahi hi ha que portar pistola" quant es claven en la mafia avoltes no tot ix com vols. La vestimenta i el decorat est tmb molt acertada.. pareix que estigam uns anys ms arrere est aconseguit!. Hi ha un moment que es desplacen seguint al traficant amb la sidecar i entren en una fabrica de paraiges, la perfecta tapadera...es un curt de 100% obligada visi.

21:41 - Cine

Venenum

Unaltre curt que van posar l'altre dia al cine va ser Venenum. ATENCIO!! SPOILERS!!! Segur que las vist ja. Dels creadors de Mortal Molinet este curt bonissim sobre la tematica dels efectes de les drogues i la precarietat que pot aplegar. En Venenum el protagonista es posa baix lefecte de les drogues i sufrix paranoies en forma de mania persecutoria i tot lo demes. Ell es pensa que est perseguit per molts homes de trage negre (que son molt malefics i ruins) i volen matar-lo. Curt on podem vore tot el que passa per la ment en eixos moments al prota. La msica i els efectes estan a un nivell altissim, els paissatges impresionants i adecuats, es brutal. Com dit antes, un nivell molt alt.. per lo menos per ami.

14:50 - Cine

PREvisions

3er curt de la nit, aquest pareix tret de un videopost dun menda. SPOILERS!: Es titula PREvisions (km rectifiquen si no es correcte), i segons ants es un homenatge/record a Vicente Pons Fornes que fa 10 anys que s'ha mort. El curt es molt paranoic i a primera vista costa trobar-li el sentit. El espectador es pregunta en tot moment que est passant all!. Msica, efectes especials y veus de fondo molt ben montats donen el ritme...destacar l'aparici de fragments de pelis com la Chaqueta Metalica etc... Un curt que aplega a ser molt cid en certs moments.. massa!!... lescenari principal es el cementeri.. encara que te daltres tetrics tmb.

08:17 - Pedreguer

Si no ho has fet, pegali una ull al vocabulari del Valenci de la terra - Castell que est publicat al forat de cuc. Est prou complet, i es pot anar ampliant... tens alguna proposta?. Recorda als valores verga de Pedreguer.

08:45 - Cine

Contra les cordes

El segon projectat el domenge al cine de Pedreguer va ser Contra les Cordes de Josep Marqus. ATENCIO!... mode SPOILER ON. Una dinamica historia on el protagonista es Dinamita Pons, un fuster amant de fusta, de lentrament fisic i el combat. Ser aquesta ultima vocacio la que menejara l'acci en aquest curt. Dinamita participa en un torneig on es veu envoltat de les mafies i el famos constructor de la comunitat valenciana, que de segur no volen res bo dell. En la peli hi ha un cotxe, una pistola i la xica de la peli... ingredients totalment necesaris per a donar el toc americ al assunt. Acci que no para mai.. el gui no pega baix en cap moment. El podeu vore al youtube part1 i part 2.

08:27 - Imatge

I que et parex aquest mapa del mon segons les fonts de petroli que te cada pais i molt consumix cada uno segons al color... esta algo desfigurat si.

15:22 - Cine

4Metratge

Avore a no es cap d'analisis tcnic del curt ni critica ni res... simplement un comentari de lo que vist.ATENCIO! apartir de ara SPOILERS!! El primer curt de lexposici d'ahir va ser "QuatreMetratge", rodat al pub quatre de Pedreguer i dirigit pel Guitarrer. En ell es mostra la vida que es passa al pub Quatre i la gent que habita per all... en la barra, en els sofas.. al futbol.. laseo etc.. Destacar l'animaci Flash feta per Eltakataka exclusivament per al curt, em va impresionar prou. La bona msica acompanya durant quasi tot el metratge. Bueno b... mostra la gent (ix un wevo de gent, i que coneixes) i el bon rollo que habita al quatre en Pedreguer, per res ms.. o no sigut capa de voreu. Els crdits son molt originals, on el director va vegent discos i passantlos i simprimixen sobre ells.

01:30 - Dia

Kubixa podio!. Aquesta vesprada garrat la mobilette i anat a vore una sessio de "curtmetratges pedregueros" al cine (centre cultural) de pedreguer. Dir que tots els tenia vists ja menys 2... dem vore si puc posar 2 screenshots de lo que vea desde el meu asiento i un comentari sobre les pelis. Hi ha molts grups diferents que creen curts en aquesta localitat.

15:17 - La red

El passat dia 1 d'Abril va ser el Aprils Fool day, es a dir.. el dia de les bromes per als americans. I es que fa 4 anys Google en aquest dia va anunciar GMail, all que pareixia ser una broma tipica de Aprils fools va acabar siguent veritat. Aixo si que va ser bona per part de google.. com la broma era diro per a que la gent es pensara que era en plan broma pero que va acabr siguent veritat.. ZzzZzzz -.-.

14:56 - Flash

Es tracta d'un joc flash... un dels ms dificils que hi hagut per ac ultimament. Es un RPG i el seu nom es "The Quest for the Crown" (En busca de la corona). Endavant avore si eres capa de aplegar al final i completar aquest repte!.

14:03 - Dia

Diviernesssssssssssss!!! i fa una calor prou confortable amb un poc daire apenes... Que toca aquest cap de setmana?

15:14 - Animalaes

Hi ha poca gent que respeta els conductors que porten la "L". I que com b senyala lindicatiu que est posat en la lluneta trasera pos estan ensenyant-se a conduir, son novatos i avegades poden cometre algn error.. apart de les limitacions que tenen. Hi ha gent que quant veu aquest tipos de conductors novels es posen amb los 5 sentits a esperar avore quin error fan per a comenar un autntic bombardeig amb lo claxon... insults... queixes.. aparta de ai!!.. que fas!!! gestos bruscos amb los braos. Est clar que estos farrucos que normalment tampoc respeten ni un ceda al paso ni pas cebra (per voluntat dells, no per que no es donen conte) igual "van naixer sense L".

15:05 - Frase

La dita d'avu es: "Ms vale vergenza en el rostro que mancha en el corazn.". Miguel de Cervantes.

15:56 - Video

Impresionant la reaccio de Youzhny en el partit de tenis de laltre dia contra Almagro en el Masters Series al pedre un punt. El jugador va pedre els nervis i es va pegar tres o quatre raquetades a ell mateixa i va acabar amb la cara plena de sang... Ac es veu la tensi que es pot acumular... i lo que pot passar si la canalitzes mal. Sempre tens que recordar que es un joc.

14:32 - Dia


Ella fa tant b el videos aquests! ^^ Malevolia...

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021