WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:09 - Animalaes

Nou escandol en la F1.. i com no, la FIA esta implicada. Max Mosley principal dirigent de la FIA sigut protagonista d'un escandol sexual de distribucui de Videos on apareix ell mateixa en una orgia amb 5 dones ms amb motius Nazis... tots els diaris online distribuien imatges per an sigut completament sensurades i shan arretirat...

19:39 - Dia

Que tal la pasqua? Avu Sant Vicent i dem a la rutina travolta... rutina que ens portar a lestiu. La temperatura anir pujant i ens vorem obligats anar amb maniga curta i prendre algun bany que altre a la piscina o a la mar (squia..bassa..ejem) durant un bon rato. B per tranquilitat per aixo encara falta..simplement comencem el cam cap a ell...ser "llarg" per som forts, que ning o dubte..estarem tots gunts all :)..no?...

01:15 - Nota

Tingut que canviar la pgina de host... minstale al picabiela.com... por que yo lo valgo... Nooohhh xDDDDD es que les base de dades del awardspace van com al cul.

21:19 - Dia

lalalalala. Hi ha cert descontrol... i dem es divendres Wah Yeah!

16:16 - Frase

Que alg vist mai al perfil d'elefant que te el montg amb aquesta prespectiva?.. i elefant que va avui la dita: "Cuando los elefantes luchan, la hierba es la que sufre".- Proverbio Africano.

15:07 - Dia

Desperte del meu estat de coma en que em trobava ultimament... sigut gran la gripada que pegat. Encara tinc restos de costipat per ara ja vaig un poc avant. Tal volta lanada a la cova les miqueles i al cap de Sant Antoni va estar massa precipitada, fea un airet que rascava i via dormit hores k es poden contar amb una m i Wii-Mote!!!. Estic de nou ac en el cockpit amb les mantes al neumatics esperant la senyal deixida desdel mur de box.

17:45 - Video

1994 - Enigma - The Cross Of Changes - Return to Innocence
Un video de la musica que ms magrada
amb.. Spanish Subtitles

23:37 - Games

Estava en vidaextra.com quant he vist un minireportatge del inicis de la saga Grand Thef Auto que man portat records daquells jocs en 2D amb la vista cenital... 100% GTA. Recordar que GTA1 i GTA2 es poden baixar lliurement de la red. Tamb mha trobat un joc de motos classiques que acaben de treure, que esta molt b, es super senzill.. xupla poc i ocupa poc. El nom es algo raro xDD, Mofa Racer. Ac el torrent.

15:44 - Dia

Mmmm no ho pareix, gens.. Es que avu entrem en Primavera, el hivern quedat arrere. Intente actualitzar la web tot el que puc.. per sempre sense ser forat o obligat. jejeje Abans tenia un ritme diari..me fet major? dec arretirarme? jejje no se, talvolta no tinc res a dir ni motius. Estic ac donant el 100% que puc donar.

21:07 - Dia

People always tell me...If you truely believe in something, that something will finally come to you...pim pam pim pam pim pam (8). I es que fa calor i ojo!! Al gasoi li pegat una xicoteta igualda/superaci al preu de la gasolina.. diuen que durara fins lastiu.. avorem Diseeelllllll.

04:30 - Dia

Dont smoke cigarrettes, dont take any drugs, dont go out at the night, just....

23:53 - Nota

!!!! osti, les 23:50 ja!! vaig a fer noninoni... k tinc molta falta.. :S

23:45 - Web

No oblides passar-te per pedregueros.com a competir amb els jocs Arcade... Avore si eres capa de superar al personal. Les puntuacions als diferents jocs flash arcade es queden gravades i entren en un raking general. De moment guanya al Boleta.. la part negra del foro.

23:41 - Dia

Que an pensava que avu era dimecres... wa discutit amb mamare i tot i efectivament avu es dijous.. dia de tocar ous. I bueno... fa un fred que rasca... esperat el motogp aquest cap de setmana. Ki vulga vore la qualy amb companyia est totalment convidat a macasa el dissabte. C u!

20:43 - Software

Avu es el dia de les versions beta dels navegadors... Per un costat tenim la primera beta que publica Microsoft del seu futur producte Internet Explorer 8 beta 1 (diuen que respeta els standars al 100%, no la provat). Per unaltre costat Mozilla mos treu una nova beta amb carrec de release candidate .. Firefox 3 beta 4 RC1. Tot amb angles.

20:35 - Video

[ErAdEs] envia: Aix que diuen que els xinos estan explotats... pos vegent aquest imatges nose.. igual si ajajja La xiqueta que toca el teclat ... damun fa una posta en escena que no te res denviar a qualsevol artista adult. Es pot dir que aquesta xica est superdotada, la capacitat de sincronitzaci tant forta no es normal a eixa edad trob jo..

20:09 - Actualitat

Mor Gary Gygax, co-creador del prestigios joc de rol Dungeons & Dragons... portava damun varies maralties i al final no pugut aguantar als 69 anys. Familiars aseguraven que ell continuava ultimament organitzant partides setmanals amb els coneguts al joc de rol.

20:06 - Dia

Weyyy!! al vent que fa avu es descomunal.. inclus aplegat a provocar danys en el circuit de Xest... caigut varies finestres damunt del padock i niagut ferits lleus i danys materials... per intentarem seguir ac al peu del canyo..sense cap dupte.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021