WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

17:12 - Frase

"En la vida, lo más triste, no es ser del todo desgraciado, es que nos falte muy poco para ser felices y no podamos conseguirlo".- Jacinto Benavente

16:46 - Pedreguer

Novetats al foro de pedregueros.com, ara sha creat un ranking de bolos on tot el mon pot participar enviant una foto amb el seu resultat als bolos i aixo poder lluitar en puntuacions amb els demes al ranking oficial.. de moment pacotu pegat una gran palissa a tot lo mon conseguit una impresionant jugada :OOO .. tu eres capaç de superar-ho?.. ja saps k fer..

16:24 - Flash

1 2 i ...3! Badger Badger Badger... Mushroom Mushroom!!! ooouuuhh the sanaaaakkeeee... ¬¬

16:22 - Dia

Dies sense F5kejar al Warning Weblog..com això de estava ocupat?... Busque motivacions per fer-ho!. Sant Nestor i toquem quasi els ultims dies de mes... aquest 2008 passa molt ràpid.

02:09 - Video

Avoltes no prestem atenció ni dedicament a eixes coses que no tenen importancia, segurament es pedre el temps...nosltres estem molt ocupats... avoltes les coses no son lo que pareixen i amb una xicoteta dedicacio es poden mirar pel costat dolç i poden ser molt agradoses.

01:59 - Web

Jejeje si estas ací segurament ja ho avoras fet, però passat pel Forat de Cuc... ultimament han fet un sprint fort de contingut amb coses variades i interessants que poder discutir.

01:52 - Nota

Actualitzada la llista de "webs amigues" on es recopilen les webs dels meus amics (qui diu amics diu amigues tmb, algo nia), familiars i algun que altre conegut... aniré anyadint més si això.

01:45 - Frase

La frase d'avuí diu: "No llores porque ya se termino, sonríe porque sucedió".- Gabriel Garcia Marques

01:37 - Dia

Buff es pronte o tart?... ja estem a Dilluns i la rutina torna a començar ... bueno estic apunt de anarmen a dormir, pero no se: Dia de nuestra senyora de Lourdes, portem 7 setmanes de lany 2008 i ens espera el dia dels enamorats ...mmm si es que asta les festes comercials tenen sentimiento xDDD.

15:49 - Video

Sylvester Stallone volia que aquest home participara com a unitat de apoyo en John Rambo... pero finalment no va poder ser, pues existien alguns problemes en poder encuadrar a ell i a Stallone a la vega i es va descartar.

15:39 - Dia

diu: "El que un hombre haya mordido a un hombre, no es ninguna noticia; una noticia es el que un hombre haya mordido a un perro". -Charles A. Dana. Per als despistats dir que avuí es dijous 7 de Febrer de lany 2008 Sta Juliana.. an pasat els carnavals on cada persona a tret el seu interior a fora. Impresioant avuí la coa que s'ha format en la entrada sur de Ondara degut a un emposament de la rotonda que esta dalt del pont (la que dona al centre comercial i al poligon) as veu que alguns camions an volgut passar i han obstruit el trafic per culpa dels cotxes que estan estacionats a la cuneta dela carretera (aci ca uno aparca on vol i els punts soles es lleven a la velocitat?)... Finalment aplegat la guardia civil..adelantat per la esquerra i posat ordre dirigintnos als pobres ignorants conductors, finalment apelgat al taller (pensa que no ho faria).

15:22 - Cine

Ara li toca el torn a Rambo IV..que es pot esperar?..mm una peli de tirs on Rambo es carrega a mig mon y la posibilitat de vore a stallone en una peli que dirigix i escriu ell mateix.. res mes... Blai envia: i ja sha fet un estudi estadistic de tota la saga de rambo .. es a dir: en cada pelicula que passa rambo es carrega a mes gent... desde la Acorralado (rambo 1, la bona) on sols es carrega a 1 persona (i per accident involuntari, que despres es caga en 10 i demana perdo) fins a Rambo IV que calculen que será de 83 persones.. está clar que les 3 ultimes parts estan ambientades en les guerrilles (on es mata a gent xDD) mentres que la 1a está ambientada en 1 poble on rambo te un problemeta amb un policia i la societat.

15:16 - MotoGP

Estava repasant i... moltes caigues/lesions en el motociclisme ultimament no?, i això que son tests :S samples: 1|2|3|4|5|6

14:52 - Dia

Avuí comencem amb els rumors de que Microsoft proposat oficialment a Yahoo la seva compra per 29.950 millons de euros!. Es 1 de Febrer comencem lultim mes de fred fort y la F1 es troba en Barcelona testejant mentres que al MotoGP ho está fent en el Philip Island (amb les gavines), la ducati els treu 1 segon a la Yamaha i Honda... encara que com ja sabem tu i jo: aixo no signigica res.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021