WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

23:48 - Cine

Mentres que Peter Jackson anuncia que Guillermo del Toro será el director de la pel·licula "El Hobbit".. aquesta setmana sestrena John Rambo amb un Sylvester Stallone de 61 anys... Rambo sona com a acció/americanà 100%, tal volta ho es si mires pelis com Rambo 3 o Rambo 2, però que dius de Acorralado(Rambo 1) ? per ami es una molt bona peli de obligada visió.. trata sobre el despreci que van tindre els militars que van anar a vietnam al tornar a america...explica que no sels va rebre be.. diguentlos que eren assasins..marginantlos..abandonantlos en el camp de batalla..amb insults inclos i que tal volta ells no tenien al culpa de tot el que va passar, ells feen el seu treball, lo que els van manar certes perosones que estaven al cap.
Lescena final es molt dramatica per part de John Rambo amb el discurs que fa, on es veu que viu completament atormentat y amb confusió.

23:02 - Dia

UIss ja està, ja tinc la triple S feta per mi "artesanalment" (coste 0) xDD en perfecte estat de funcionament. Es tracta duna maquina de programació dunitats de mando de BMW completament necesaria per a les ultimes actualitzacions de sofware del GT1, daquesta forma es 100% compatible amb les noves series. Aquesta ultima setmana estat ocupat en els ultims preparatius que necesitava y estos 2 ultims dies an sigut molt intensos, però ara ja estic content p k la fet funcionar :DDDDD!

12:30 - Dia

Dia 28 de Gener, festivitat de San Lesmes (conegut en Burgos). Ara fa un any, tal dia com avuí es posa a la venta el Windows Vista, nou SO de Microsoft substitut del Windows eXPerience ("ekispé" per als amics). Apart de tot axo Google ens recorda que avuí es el 50 aniversari de Lego amb aquest logo.

23:54 - Frase

La dita davuí es: "Los traicioneros son siempre desconfiados" J.R.R. Tolkien

23:18 - Formula 1

Sant Vicent a ajudat que en Xest sacumularen 37.000 persones per a vore un simple test de F1 al Alonso.... numero més que importat ja que es supera mundialment a qualsevol test de F1 que sha fet en tot lo mon :OO... Si, ja sé que la gent va a vore al Alonso.. que si no estaguera al Alonso niriem els 4 frikis que ens agrada aquest deport desde menuts (tota la vida la F1 sigut un deport minoritori en aquest pais.. com allò de .. "de culto"). Pero que passa?!? a Silverstone també sentrena... acas no anat gent a vore Hill (pare i fill).. a Button.. a vore David Coulthard.. Hamilton.. inclus irvine... En italia també santrena en Monza...Maranello... Tifosis ferrari... trulli.. fisichella.. May passat una cosa com akesta ... on gent va a vore el seu idol... Tal volta en la vida no han fet una sessio de test en un dia festiu com el davui??, pot ser.

Tant es alonso?... tan poc es la F1?... la F1 fa un anys era un deport que no interesava... absurde, la gent soles podia vore en ell.. dines.. dines publicitat de tabac...i bolids cremant gasolina..... la F1 de veritat es tan simple com el que la gent pensa i creu veure a simple vista?. Desde el meu punt de vista Alonso.. com pedrosa ... com nadal o ferrer.. ultimament estan fent molt per als respectius deports.. son personatges que la premsa els eleva mes amun de leverest, tal volta massa... pero estic completament segur que per lo menos un 10% de tota la gent que seguix a aquest herois a entes i vol seguir aprenent dels deports.... Segur que gracies a aquestes estrelles part de gent de la nostra societat a sabut vore la part bona i no sols la polemica Alonso esta de moda perque guanya... bueno, sempre nia gent per a tot (inclos sha aplegat a mesclar politica amb els deports)... xD.

Ami peronalment magrada la F1 i al Motogp.. son deports que porte seguint desde menut... Motogp per que al mirava monpare i em va agradar molt (aquells noms capirossi.. walkman?! jajaj despres creville Doohan...roberts ..biaggi ..Valentino..pedrosa.. Stoner.) i F1.. va ixir de mi, avoltes vea images ala TV2 o no se quin canal era allo... despres la mort de Senna (es va fer molta propaganda), va ixir per tot el mon... vaig vore el perill de tal deport .. que passava??!.. em va pareixer una cosa que no voldria fer mai en la vida... puff conduir un F1, pots matarte.. morir.. Vaig tindre curiositat i vaig mirar unes carreres... en el lloc de Senna es va sentar David Coulthard amb el Williams junt a Hill.. li vaig agarrar un sentiment brutal a lescuderia Williams i vaig vore com aquella gent guanyava carreres i estaven vius... despres Frank Williams va dir: "Williams puede sustituir a Senna, la F1 no". Despres vingueren els pikes Hill/Schumacher (molt bonics) pero com era menut no entenia be del tot el deport, em limitava a vore la lluita per la victoria... apartir del 99 o 2000 es quan comence a vore la part tecnica.. a entendre lo mes posible la filosofia.. per que passen les coses que podia vore en TV.. els papers dels ingeniers.. que quant guanya uno, no es sols per que te mes bon cotxe o es mes bon pilot... la labor dequip...estrategia..normatives.. la logistica de les carreres.... la enorme quantitat de variables que te la F1 la fa molt complexa.. encara no lantenc be del tot... es mon on si es treca un xicotet engranatge del capanar, pot anarsen tot a fer la mà, sempre hi ha algo nou per descobrir i entendre per que es aixina i no dunaltra forma.

23:05 - Dia

Dia 22 de Gener.. festivitat de Sant Vicent Màrtir, la ciutat de Valencia treu fulgor. Pufff.. no se, estava ai gravant uns DVD's...mmm tinc molt de projecte per ai aparcat (en parkin reservado xD) i fa la sensació eixa de que no va cap avant com forme toca... massa variables per manipular (com si anares avant, pero això que tens al freno de mà posat i fa risa més que altra cosa). Per lo demes, seguix igual de 8 a 19:30 soles em preocupe de esmorzar, treballar i dinar (75% del dia al clot) despres... sopar i un mes que agrait temps lliure (minuscul al costat de les 16h del dia dactivitat)... bé, supose que per a tu es més o menys igual.. o pijor, qui sap... Estic preparant tramits per a fer el superior.

09:34 - Dia

Fa un rato fea una niebla que 10...mmm osti al patricio está presentat el Abrazo cosmico... fins després. [Avuí rinol estrena el R28 xD].. espacio temporààààl!!

21:21 - Dia

Avuí sigut un dia primaveral, sense cap dubte. Gran part dels k fomen la empresa one stic jo, avui estavem a Alacant (niava que mirar una maquina del taller de gasos i no se quina cosa més), aixina que jo aprofitat per a fer un Saturday at the Sea...

21:30 - Dia

Sigut avuí un dia primaveral ?.. demà serà un dia primaveral?

22:03 - Frase

Avuí la frase es: "Una vez terminado el juego, el rey y el peón vuelven a la misma caja". Proverbio Italiano

22:39 - Animalaes

Ramoncin a sigut testic de fenomens paranormals, bueno en la SGAE segur que veu fenomens daquest tipo asiduament (le echaron droja.. en el colacao).

22:35 - Frase

La frase davui es: "Lo difícil no es estar con los amigos cuando tienen razon, sino cuando se equivocan". Andre Malraux

22:33 - Societat

Ara diuen que els biocarburants contaminen.... que algún carburant no contamina?!! ... uff politics..xDDDDDD segur k la mitat te inclus menos idea k jo. ONly €€€€€€ O_O!

21:00 - Dia

Juas, laltre dia em van donar un gall dexos potents (bueno ami no, a monpare) al vaig tirar ai al corral de les gallines i k fa kikirikiiii i tot.. mm porta uns matins ai dale que te pego, i com no estic acostumbrat em desperte!!!, es util la veritat aixina vas despejante mentres aplega lhora dalçar-se.

20:04 - Flash

Mira aquest capitol 3 de la tercera temporada del Calico Electronico anomenat, "Los Pelusos carambanales". Està bastat en un comic de Super Lopez que es diu "Los Petisos Carambanales", on Juan(superlopez) tindrá que detindre la espectacular plaga dels petisos..

20:01 - Frase

La dita davuí es: "El mal no está en tener faltas, sino en no tratar de enmendarlas". -Confuncio

19:56 - Dia

13 de gener, San Hilario.. (LoL) mmm: Les rebaixes... ara sastila aixó, es k cony... si al final niaurà que anar i tot!!, vaig a buscar-me un dia en lagenda.

12:23 - La red

Va, una ferramenta online... un Google d'arxius. Per a buscar arxius que es troben en la red com .rar.. .mp3.. megaupload easyshare etc..

12:15 - Dia

'¡Viva España! Cantemos todos juntos con distinta voz y un solo corazón' Será lestribillo de la lletra del himne español..xDDddDd Al Placido Domingo cantara daci poc i mos demostrará com sona i au. Divendres, comença el cap de setmana... no? xD

23:30 - Pedreguer

Comença a niaure muiment en la web de Festes de Pedreguer 2008. Un poc massa tart en comparació amb lany passat que seu van pedre més fort.. però encara hi ha temps per a contar coses sobre el tema!

08:40 - Dia

Hallo hallo bon dia, avui navegant per ai en un comentari trobat al video del a Rambo no le gusta la guerra, a rambo le gusta bailar xDDDDDDDDDD. Lavien borrat del youtube ik no al trobava, pero as veu que lan tornat a pujar o algo LoL!!!. Bé endavant comencem el dia.

16:15 - Video

Als morets invadixen Mallorca.. i an fet un trailer avore que passa.. (mirau, es Impresionant la qualitat de doblatge)

16:13 - Dia

A 8 de Gener de lany 2008, festivitat (a saber a on) de Sant Severino. Dia com avui va morir Galileo o naixer al Elvis Presley.. no se avuí que acabara de passar... sta nuvols aixina.. nose xD la dita davui es: "Lo mucho se vuelve poco con desear otro poco más" .- Francisco Quevedo

23:36 - Formula 1

Que fa Bernie Ecclestone en una foto oficial dels principals components de lequip McLaren en la presenacio?¿¿¿!?... es un vip pero jo k se..xDDDD Forma part de lstaff Mclata?

23:32 - Animalaes

Estic al 20minutos.es i derrpent... el titular: "Médicos chinos operarán de nuevo al 'hombre elefante'" .... tipic titular sensacionalista que caracterisa a aquest periodic online xDDD.. pero jo k se k mha kedat pillat :OOOOOOOOOO. Comprovau per tu mateixa.

12:31 - Dia

Ja estem ací cap a la feana, com a bon dilluns que es.. bueno que millor forma per a començar que pegant un respir amb aquest joc: El joc dels 10 cursors, es tracta dun joc on hi ha 10 cursors (jajajaj) si.. i tenen una vida limitada que va baixant segons el temps, una vegada es consumeix uno, pos laltre..pero tornem arrere amb el temps i podem vore el cursor que controlaven abans :SS!!! parex facil però no ho es.

23:57 - Societat

MmM tal volta eres un Cibermaleducat... si en les noves formes de comunicació parex ser que també exiteixen les normes i compostures a lhora de demostrar respete a la persona o persones que et dirigeixes... Els Mòbils que toquen quan no deuen, i que damun et passes 10 min parlant interrupint una conversacio o event que estaves participant en eixe moment.. Internet, missatges sense contestar.. majuscules... emails cadena/spam.. jejej una autèntica llista de coses que deurien ser cuidades.

23:36 - Cine

Ell fet moltes pelis, en referisc a Sir Alfred Hitchcock... si, dirigit molt de peli i tal encara que ne vist poques dell... però asseguren que hi han de tipiques dexes que es tenen que vore i axo. Pos el tio en les seves pelis fea aparicions expontanes en escenes concretes aixina de fondo. Blog de Cine mos posa un video del youtube que recopila tots o quasi tots els "Cameos" de Hitchcock... axina de fondo... impresionant aquest home.

23:27 - Dia

Bona nit, madre mia ja han aplegat els reis... bueno fa un ratet que han racat a corre per ai, però de segur que continuen makinavan amb la seva màgia i tot allò tu ja saps.

12:26 - Dia

Que mastic gelant..bbrrrrrrr tremole aixina LoL. Diuen que daci cosa de mesos obriran el centre comercial ací a Ondara... aixina podrem anar a vore pelis amb bici aixina a lestiu!!!! (LoL). Tinc ganes de vore quins comerços obrin i quins llocs dentreteniment niaurà.-. no se, mentrat curiositat.

19:54 - Societat

I Need Diazepam!!!

15:56 - Nota

Ya vienen los reyes!!! por los arenales!!! i le traen al niño muy ricos panyales..pam pam higos verdes ojas de limon. la virgen Maria madre del senyor xd.. Que no tens el regal?!?! aiiii sempre ens trobem en regals curiosos.. per eixos ingeniers aiss que estudien asta en el llitet. Bé no dexen de ser algo classics... pero funciona? :!

15:46 - Dia

Diuen que; anyo nuevo, vida nueva... No se si serà això veritat... xDDDD Però de segur que es pot aprofitar per a posar un marcador als projectes que tenim per a fer... EY! com has passat al cap d'any?... mmm al dilluns per la nit niava una geladeta en els cotxes que te cagas... dona gust anar tocant tetxos per ai. Escasos minuts que sagarrat a ploure... sensacional.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021