WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:50 - General

Tinc algo d'alrgia als cars, si eixos cuquets que es camuflen junt a la pols i estan per tota la casa.. i per tot .. per tot vamos.. que si els veguerem amb els ulls mos moririem del asco que fa aix xDDDDD. El nivell meu dalergia es molt poc, per suficient per a que si entre en un lloc que hi ha pols... o en el cas meu de laltre dia que vaig aspirar i despres desmontar una aspiradora sense filtre amb la bolsa rebent pleneta de pols i coses rares k nat aspirant de per ai ... an va pegar de pleno i vaig estornudar... desde ai comena la moquita i tot lo demes... i despres pos en vaig refredar :S.
acarossssss

22:34 - Dia

Es diumenge, uf, ja em trobe un poc millor, ahir fea un poc de risa... no se si va ser la baf de pols k vaig garrar al treure la aspiradora que em va ajudar a que les defenses em baixare i despres em refredar o ks lo que va passar... Falta poc per a sopar, estic mirant una carrera de F1 que tinc gravada jejeje i au, avu en familia com pertoca.

19:49 - Dia

Uisss nomes malat no mancontrava gens be, trob que vaig a dormir un poc avore si em recupere... :SSS uis.

16:58 - Animalaes

Davant de tu, tens el joc ms dificil de tota lhistoria del videojoc. NO, no es cap broma es diu Syobon Action i pots comprovar per tu mateixa que es el joc ms complicat que de segur has vist fins ara...

16:53 - Dia

mmm ...
Inocente

23:33 - Imatge

Spam per Nadal

...

12:36 - Video

Est clar que avoltes ens fem algo lio als tunel de llavat... alguns es dexen lantena de la radio..el freno de m llevat...ventanilles obertes..portes.. per al tio este es al puto amo del autollavat...xDDD

12:32 - Dia

Doncs me alat del llit i em pensava que era al dia eixe dels inocents... jo k se, desprs posat la radio i sentit que a la Pedrera han operat a un home del genoll i resulta que al tenia b..i pense mmm pos menuda broma no??!.. per no de broma no te res p k al dia de les bromes es dem. I es que algo aixina via de passar al hospital... a mamare que esta alli en tratament ja li han fet varies coses sense caldre (proves, analisis, radiografies) .. noms cambiats coses rares... i es que no se.. all pareix Telefonica ja, cada segon parles amb una persona diferent.

21:59 - Actualitat

Jos Luis Moreno ja ixit del Hospital on es trobava, nomes ixit fet 2 saludos aixina. Pareix que es troba "be".

18:10 - Video

I es que al youtube.com (iutubepuntocom per als amics) sanix al Nadal!! i es que aixo es lo que toca fer ara, divertir-se.. Tenim a la Xaranga Garanxa amb pregoner inclos...per lalatre costat La fiebre del Sabado noche.. la gent au cellebra por todo lo alto.. Als guiris per unatre costat visitant al castellet de locaive i la cova de les miqueles.. Al Oscar Carri mos brinda una prensetaci.. uiiisss Alguna cosa msS!?

17:43 - Societat

Et creus molt innocent no?... k no has fet res mal.. i de segur que et creus molt inteligent...els altres son uns necis k joves xD. Estas implicat, Crimenes de Lucindo.

17:31 - Dia

Si, pereix que els nuvols ja estan ac unaltra volta.. estic escoltant New limit - lies xDDD se que no li va molt a la situaci per mira...de paso prove els auricular que mha portat el pare noel. 2007 te els dies completament contats.. Now he's not there, always on the run and do you want to scream?

18:48 - La Marina

Impresionan lespectacle de llums que vaig vore lalatre dia per al youtube.com...Festive lights Pedreguer, situat a l'alberca en Pedreguer... els responsables aseguren que es tracta de la millor decoraci de llum de casa privada de tot el terme de Pedreguer i posiblement de la provincia dalcant, inclus mos a convidat de passar un dia per all a visitar-ho.

17:38 - Video

No pensava...Bon Nadal!!!... 25 ya es Navidad..xDDD.

17:30 - Web

Un grup d'amics i jo estem publicant una web sobre tot relacionat amb el motor i Pedreguer www.picabiela.com, aixina que et podries animar a fer una vista o collaborar amb nosaltres.. tens les portes obertes ;).

17:25 - Dia

Que millor dia per escriure al weblog que el dia de nadal com dia la can: "Ja esta ac el ndal..amaguem la tristor son dies de pau WE! Ara estem contents cantant i ballan son dies de festa, dies de nadal.." etc..xDDD. El Rey!! saltando por encima de la ley.. el REy simpatic... aixo air va parlar al rey.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021