WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:22 - Nota

Doncs laltre dia vaig començar i aquest matí continuat un poc, ací vos deixe una screen .... k es?.. ammmm no se xD. Ayudo a mis vecinas con el carro de la compra...mi estilo es Jardcore...!!!

22:09 - La Marina

[Gunman] envia: Pròxim dia 25 d'aquest mes "El Sifoner" a Jesus Pobre. Lluis al Sifoner farà (tal i com asegura categoricament el programa de festes) pregó de les festes i actuació en Jesus Pobre... per a obrir una nit de Disco Mòbil... curiosa combinació.

21:58 - Video

[]MiL envia: Ara, un "me sobra el dinero" (o la xatarra). Efecte dominó amb 86 PC's. Lo que es divertix la gent ai fent al muntatge gravanto i pujanto al youtube ^^ xD.

21:53 - Dia

Bwaahhhh, ara macabe de despertar de la becaeta que pegat esta vesprada (xDDDD).. avuí stat ai a pie al canyon a la carrera del MotoGP que aquesta vegada talvolta tingut un final massa precipitat, però que a estat desde un principi an constants canvis de posició. Tan com en Qatar com aci en Xangai les ducati a les rectes pegaven bona nyespra... i eixos 10km/h i pico de més en una carrera son crusials, pues es un circuit molt tècnic amb curves molt tancades i rectes brutals que tinguen eixos km/h extra tasegures que no tadelanten.. lo únic que es guanyarien en lintent es una passada de frenada (encara que siga amb estil i les peripecies de Rossi) que es lo que passat.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021