WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

09:12 - Nota

Me'n vaig a comprar tabaco...

08:52 - Dia

BOn dia!, pareix que no, per passat un mes desde que va comenar el test previ beta de la web... no se si ser calidad como qualidad per si niagut constancia per part meva i hi ha que reconeixer que san mantingut les rpm (xddd que autotiraor de flors k soc...). Ara falta analitzar els resultats de la beta.

19:48 - Nota

Dem acaba el periode "beta".

09:58 - Societat

No magrada entrar en politica... gens. per es que aquest te molt d'humor el tio aquest.. encara no se si es broma o real.. (la sentit per la radio tmb) Jorge Juan El alcalde o Jorge Juan el visionario. Es tracta dun candidat a lalcaldia de Valncia que presenta propostes com: Carrers amb aire acondicionat, subvencionar gimnasios, Dos hores per a pedre el sol de per ley, multes als coches bruts, un ekip de F1, bancs papereres amb estil, que la gent pite amb estil i funcionaris ben vestits amb estil.... Tot un alcalde per a la ciutat de Monaco xDDDDDD... realment com diu ell es tot un visionari per que un politic apenes pot fer les faenes bsiques correctament dude que puga fer tot aixo de gratis per a tot el mon .. LoL. S'ha guanayt el meu vot.

09:46 - Software

Per que tingues les coses clares, avore com teu dic..mmm pos ac tens 10 raons per a NO usar Linux ... b pos tu mateixa..

09:44 - Dia

Pues ja som ac avore si es mante el sol durant tot el cap de setmana ... recorda avui la qualy del MotoGP i tot aix.. ui ara mateixa tinc una fam...o sed.. no se lo que es..

22:13 - Video

Mai tas preguntat.... i el embrague de Matias el humilde?? on est࿿!?! pues.. facilmente: Matias amb lo embrague cabat de comprar. Aquesta volta diu que al embrague es ceramic pur.. diu que nir a Montmelo a les proves de acceleracio.. avore si no es calfta tant al embrague. Ara no te lexcusa de uele a embrague xDDD.

11:31 - Dia

Bon dia!!! primers muimens en Lemans al MotoGP i una espectacular actuaci de Fonsi Nieto...xDDDD uisss.. magarrat pixera dw!

22:09 - Motor

Erades envia: Repas al motor Wankel... el motor rotatiu "Cilindresless" (lol).. de disposici algo complexa amb "una especie de cilidre unic" de forma ovalada i una pesa giratoria de 3 vertex dividint el "cilindre" en 3 cameres on es fan els temps de adminsio, compresio/explosio i escape i aket que espija al ciguenyal i fa que rode lasunt. Motor tipic de Mazda tambe utilitzat en varies motos.. pero que diuen que dona alguns problemes .. i san de cambiar cada no se molt certes juntes pe que allo no comense a desviar-se oli pe tots els costats i es mesclen els temps xDDDDd apart de que les peces valdran un wevo i part de laltre.

21:27 - Flash

Va, ara un minijoc per a passar el rato.. SuPuzzle... diuen que es de lo ms vell que hi ha per internet per... es tracata de instalar (dibuxant una linia amb el llapis) aigua, foc i llum en les 3 cases sense crusar tomes.

21:18 - TV

Els Simpson ja porten 400 capitols... impresionan aquesta serie americana de dibuixos animats ("per a majors") creada per Matt Groening. Sr C M Burns.. xDD

21:05 - Hardware

Samsung mos presenta les noves micro memories SD de 8GB... aseguren categoricament que substituiran les actuals miniSD i en 2010 podrien ser de us completament normal... el seu tamany fisic es molt ms reduit (De ai el seu nom) te ms memoria i inclus seran mes rpides amb 16MB/s de lectura i 8MB/s de escritura... simplement prou impresionan.. far por de pedre algo aixi entre les bujakes..

11:07 - Web

Primeres imatges sobre el nou Google? Hi ha que li diu Google 2.0 xDDDdd.. nose nose

11:04 - Cine

L'altre dia ja teniem unes imatges... per esta volta publiquen imatges oficials de John Rambo. Es tracta de les primeres imatges de forma oficial...segueix sense apareixer el coronel Truman.

10:59 - Dia

Com et va tot colegui?!! xDdd bon dia. Comencem el dia internacional d'internet amb lanunci de Google en anyadir un nou metode de busqueta anomenat... Busqueda universal (lol). Es tracta d'obtindre resultats de tots els tipus (text, imatge, video) tots junts en 1 sola pgina .

22:08 - Animalaes

[]MiL envia: Li donen llicncia d'armes a una criatura de 10 mesos... SAuelo li va comprar un arma als pocs dies de naixer .. i sompare pos en plan broma va rellenar un formulari per internet abonant 5 per a solicitar la llicencia.. i :O!!! li la van adjudicar!!. Estos USA... el pare asegura categoricament que fins els 14 anys no li pensa donar ninguna arma al xiquet.

21:35 - Bricolatge

Continue amb la WiFi xDDDD.. En esta web trobat com crear nosaltres mateixa un detector de reds Wifi... utilitzant com a base una espcie de mandet (small vibe motor) que no se b lo que es.... Si conseguixes ferne un at convide a sopar 2 dies! xDDD

21:17 - Web

Diuen que aquesta pot ser la URL "secreta" per a llevar publicitat de google. Naturalment ara tot el mon ja sap aquest metode.. aixina que no durar molt. Am personalment no em molesta per a res la publi adsense de google.. inclus moltes vegades es molt til. La veritat es que la meva vista i lesquema mental meu.. elimina de la meva percepcio automaticament tota la publi de google.. i es com si no estaguera.

20:46 - Hardware

Buscant ms cosetes de wifi per ai.. mm m'he trobat amb a: Un repetidor de senyal WiFi per soles 40.. cosa que en faltaria ami per a potenciar la senyal a la cotxera, k pert molt degut a les pareds. Amb aquest aparatet podras allargar la distancia de la senyal que llana el teu Router wifi... o el de cal costat.. xDDDDD

18:37 - Video

Fran envia: Pareix ser que ja han tret la can del verano... referent al ponte el cinturon!... Emmm i no es per a desperdiciar tampoc aket video, sempre hi ha que van de durs per la vida... LoL.

18:33 - Dia

Hallo hallo!!!... a falta d'un dia per el dia mundial d'INternet, comencem! Que avu porte un dia algo pensatiu... encara no ma sentat b que al Wake on LAN no es puga fer atraves de Wifi.. sigut un colp molt dur per ami :SS :((.

15:41 - TV

Mediapro conseguix els drets demisi de la Formula 1 del 2009 al 2013. La Sexta ser lencarregada de dur endavant les emisions de F1 apartir del 2009. Encara no es sap amb quin format ni amb quins presentadors.. sols que tenen els drets demisi d TV i internet d'Espanya sensera. F1 amb Tiki Taka tiki taka tiki takaaaahhtatatatat ?!!? xDDd.

14:56 - Software

El passat dia 13, es va llanar la versi v0.48 a de eMule amb motiu del seu 5t aniversari. Encara recorde fa 5 anys estaven ai a cal Jere all a la planta baxa comentat amb una revista davant que avia ixit un nou client P2P (en eixe moment esten.. KaZaA i eDonkey2000 com a ms famosos). Basa t en la red que utilitzava edonkey, al eMule era un client renovat que tenia una pinta prou brutal.. fea eixes grafiques.. eixa interface... xD

11:13 - Web

Utilitat per a crear Favicons Online. Selecciones una imatge del teu PC i es convertix en favico automaticament aixina online.

00:52 - Dia

Bona nit!, abans de gitar-nos anem a cantar un poc... "Cuntos de los que comparts cartel conmigo podis follarme en directo? Aunque mi nombre venga con letra ms pequea... Sonro? No te fes, puede que sea una contrasea... Pequea???!!, el tiempo me jode y me ensea, per yo sigo echando lea. El perro anda suelto.. Danger!!."

15:21 - Imatge

Perque mai res pareix lo que es o no es lo que pareix o nos parex a lo que parex o vol pareixer... per tant... Einstein??.. allunyat 3m...

11:21 - La red

Finalment Vodafone compra Ya.com superant loferta e orange i desta forma entra en loferta de servicis dacces a internet que fins ara pertenexia a Deutsche telekom.

11:17 - Imatge

Que com anem de Photoshopa??! xDDD... Classes de Cambio radical via Photoshop. Per a que vegueu que aix de.. mmm spera que ara an faig una foto i telenvie... no es tan fiable sempre..

11:06 - Dia

Bon dia.. com estas?. Aquest cap de setmana GP de Francia de MotoGP en el circuit nou de Lemans (al curt). Mundial de motociclisme liderat per Stoner.. amb un Rossi que de segur voldr venjar-se de lo de Xina en aquest circuit que no te tanta recta per a la velocitat punta de la Ducati. Tamb dir que Fonsi Nieto (actualment en Superbikes) substituir a olivier Jacques degut a la seva lesi.

13:55 - Dia

tornem a comenar!!!:
Algunos con gorra, otros con sombrero... algunos con zorras, otros son pajeros...Polis contra cacos, bandidos contra vaqueros, Private o p*rno casero... botella de ron o alcohol de Romero.
Esperant el GP del Montmel :). (trob que hi ha comunions a pedregu).

13:53 - Nota

Parex que ja se que es.. crec que no es pot escriure la paraula p*orno .. de lo contrari es bloquetja la base de dades i tens que entrar en ella manualment per a reparar-la xDDD.

13:50 - Dia

Parex ser que la base de dades no em dexa posar 2 cosetes que vull posar... i ultimament hi ha problemos amb la MySQL

21:50 - Nota

Avu era el dia que via de anunciar el fi de la beta i evaluar com anat la cosa... pero veguen com sta la situaci ... el periode akest sallarga un temps ms.

21:19 - Nota

Juer.. si que an tardat poc en eliminar el video anterior.. xDDDd.. b a estat durant uns minuts!

21:18 - Video

.... emmm... LoL!!!

18:46 - Dia

Weeeeii no pots dir que no, avu fa un bon dia pe pegar boltes... jo ho estava fent pero en mitat ruta planejada tingut que pegar mitja volta urgentment... mirat al nivell de la gaso i.. juas!... no gens... pero per bax la ralleta (mai la vista aixina) i damunt no portava dines.. es a dir que tingut que nar de casi finals de les Marines fins a macasa... ara garrare dines i nir a la gaso resant p k no sapare .. per que tampoc tinc cap marraxa per aci :SSS avorem.

19:44 - Formula 1

Estava segur que Bernie no dexaria caure la F1 tan baix... I es que ja li ho deia jo ahir a l'Erades.. dudava molt de lo que passava. Ecclestone va anar a parlar amb lo president dels valencians.. no amb Paco Camps del PP... va anar a parlar amb un representant de nosaltres que posiblement d'ac 2 dies ja no siga la mateixa persona i per tant que no compartisca la mateixa idea de camps en organitzar un GP. Per tant Ecclestone mai va dir que no faria el GP sense camps, no hi ha cap imatge ni frase ni res que isca ell diguen eixa declaraci.. tant sols va dir que es firmaria despres de les eleccions amb el president i persona que pertocara, ja que aquesta ser la que mane del dia 27 en avant.... Per tant una vegada mes els mitjans de comunicaci mesclen coses que no son .. F1 en politica i propagandes politiques... els videojocs amb la violencia.. la gent es molt ignorant... moltissim... inclus jo reconec que avoltes en dexe portar per coses que no son. Per tant tant PP PEPA o PSOE PSOA .... neusen a la puta merda, a la F1 per molt de moda que estiga... ni tocarla... simplement sempre estara a unaltre nivell de vosaltres :P.. mai la superareu, ni en somnis la podreu igualar...

15:27 - La red

Alg sap com conseguir invitasions per a Joost ??. Joost es tracta dun sistema de distribuci de continguts i programes de TV via P2P amb una bona qualitat d'imatge. El programa stat creat per els creadors de KaZaA i Skype. Si alg troba la forma de obtindre invitaions per a provar la beta del servici pos.. email a tonimengual@gmail.com

14:59 - Flash

Prepareuse, a va enserio... nou repte... Tetris 1D. Versi de extrema dificultat del tradicional joc del tetris...

13:20 - Formula 1

Es confirma oficialment al GP F1 nocturn de Singapur per al 2008. Bernie Ecclestone i el govern de Sigapur an plegat a un acord total en oferir el proxim any una carrera noctura.. cosa unica en la F1.

11:28 - Video

i despres de jugar al Need For Speed... monem al poligon i...

10:18 - Video

El pianistes aumenten a Pedreguer, i ms els de caracter improvisatori..emmm que dius: tocam la de la vida es una tombola i te toquen. Ara al Mikelo, que sense saber tocar al piano correctament mos deleita an 2 canonetes. Let Me out mikelo pianoman i Soldadito Marinero Mikelo Pianoman... avore si amb a els pro's es piken i mos penjen algo al youtube tmb!.

09:56 - Dia

Estem entrant al cap de setmana .. amb caloreta ja sabeu.. i amb imatges noves de la peli John Rambo, aquesta volta parex que nir ms malferit que de normal.... emmm bueno man dit que busque una pea per ac.. aixina que despres F5keje +, vaig al ETK.

23:33 - Web

El guanyador final dels premis de 20Minutos.es als weblogs de la red, sigut per a... Ni libre ni ocupado (poema versin diesel)... un weblog d'un taxista de Madridz.

15:09 - Software

Nova versi del programa de telefonia P2P dels creadors de KaZaA. Skype 3.2 per a Windows. Varies novetats com la intercalaci de Paypal o la compatibilitat de comptes yahoo hotmail o gmail.

11:22 - Dia

A pocs minus que Bernie Ecclestone i Paco camps anuncien el GP de F1 a Valencia per als prxims anys, jo seguisc ac an manega curta morinme de calor pero prou brutalment.... les temperatures acabarn aix durant esta setmana i la setamana k ve es prev una baxada amb mximes de 25 (que tampoc es fred)

22:23 - Hardware

[]MiL envia: Microsoft portava investigant fa temps aket prototipo de PC del futur paregut a la pantalla multitactil de apple, 2 screens tactils... sense scaner, ni teclat.. ni ratoli.. etc.. es diu Digidesk i valdr molts diners i vindr amb SO de Microsoft preinstalat si ix a la venta algun dia.

20:11 - Software

Alguna vegada spensat en susbtituir al explorer.exe del Windows per unaltre alternatiu?. En aquesta pgina estaven comentant sobre Xplorer2.. per mirant els comentaris en trob tamb en altres alternatives com XYplorer. Avore si tanimes i provem algun avore si xupla menos que al de Microsoft.. es ms dinamic.. mes segur.. etc... avore com es comporta i si dona problemos ;).

18:54 - Formula 1

Els ultims rumors aseguren categoricament el GP del Mediterrani de F1 en Valncia per el 2008. Passar per la ciutat de les cincies i el nou port... Asseguren que dem La Generalitat anunciar la noticia junt a bernie Ecclestone. b pos jo no estic molt content d'a .. p k dexem de costat un circuit que tenim fet i que es podria millorar... encara que per unaltre costat malegre per tindre un GP de F1 ms aprop.

17:49 - General

Acariciem els 30C :).

16:00 - Motor

S'han lliurat els premis als millors motors de l'any 2007... Per el millor motor del mon de l'any al BMW 335i Twin Turbo.. per lo curios es k si mires la llista tot son BMW i fabricants alemans menos algun k atre toyota... BMW amb els seus V10's, Twin turbos i 2500. VolksWagen amb els TFSI i TSI, Porsche amb lanimalot 3.6T del 911, Toyota amb els motors xicotius bax consum i BMW-PSA amb el motor 1.6 sobrealimentat que posar als Minis i al Peugeot 207.

15:59 - Dia

Mares estos ultims dies saguanta al temps... que nirem a la mar o k?... bwa :). Laltre dia vaig cabar de compilar al servidor per al L2 Interlude i ara lexecutat i tic fent els primers test.. si tens l'interlude (dili C6) i te idea de crackejar la carpeta system del l2 amb lo l2.ini i cambiar la direcci a warnharms.sytes.net (tampoc est 24h Online xD) .. lol

21:42 - MotoGP

Lo que no sabia es que al dissabte passat es va morir al cos de Nicky Haiden. Es tracta d'un xiquet de 10 anys que corria en una carrera americana de motos Dirt Track... :SSS

21:30 - Motor

The_Best envia: Desprs de la desgracia de la Gumball, aquest dissabte comena la Bullrun 2007.. un clon de la tradicional Gumball 300 per a estats units. En ella participen tamb gent famosa com Paris Hilton.

21:23 - Societat

Dades curioses sobre per on es circula i per on es circulava el transit segons els paisos del mon. Es veu que abans a Madrid (abans del 1930) la norma de circulaci era anar per l'esquerra ... cosa que no sabia i seguix pareguenme raro... ai an carro per lesquerra?!?!...LoL.

20:56 - Imatge

Unaltre servici tipo flickr, per sense limit d'espai... contakme. Ultimament estan ploguent els clons tipo flickr o tipo youtube... la veritat es que no se que farem amb tanta varietat de lo mateix xD.

13:51 - Nota

Pues ja soc ac...emm al final no man matat cap de nervi :).. avorem si funciona xd

08:01 - Dia

Emm.. aplega lhora danarsen al dentista :SSS .. menvoy... adeu!... espere tornar en vida.

23:49 - La red

El prxim dimecres Conferncia a l'universitat politecnica de Valencia sobre la nova llei d'Internet. Carlos Sanches Almeida far una conferencia aixina en exclusiva en la facultat dinformatica per a fer una exposici de lo que ser la nova reforma de LSSI i com afectar a la red. A les 4 de la vespr a la facultat dinformatica.. pot asistir kualkiera.

21:58 - Motor

+ info sobre l'accident de la Gumball 2007 que va causar 1 mort i va proclamar per anulat el event.

15:14 - Bricolatge

Avegades me wan preguntat i me wa preguntat jo tmb... Existeixen tcniques caseres per a intentar reparar CDs. En aquest post gasten pasta de dents, que no se asta quin punt pot servir.. lo millor seria gastar algun tipus de pulimen o algo (jo abans gastava pronto dels mobles, i funcionava un ratet en els CD's de la PSX)... per provar no costa re, a ms tinc un CD per ai que ta mix pols que fa temps que vull llegir-lo i no puc... provar amb aket..avore si per lo menos an dexa crear una imatge i poder fer una copia nova.

14:48 - La red

Planetges obrir una web??.. no estas segur i vols algo gratuit per a comenar?... Ac tens els 5 millors Host gratuits de la red... El primer de la llista te un nom algo curios, niaur que provar-lo

14:40 - Bricolatge

Pegat una bolta per LifeHacker m'ha trobat amb aquesta guia rpida de tipus de nucs.... per a pegar-se aixina una miradeta .. per si en algun moment ix un imprevist i necesitem practicar-ne algun.

11:21 - Dia

B pos ja passat el dia de la marei ja qkipats en bateries noves per afrontar una nova setmana .. comencem... uis ara recorde que dem em toca anar al dentista :SSSS...xDDD i aquesta vegada ser lop pijor.. pensen matar-me un nervi i no se k mes d'un kexal, que no passe res! :S.

22:22 - Nota

Doncs laltre dia vaig comenar i aquest mat continuat un poc, ac vos deixe una screen .... k es?.. ammmm no se xD. Ayudo a mis vecinas con el carro de la compra...mi estilo es Jardcore...!!!

22:09 - La Marina

[Gunman] envia: Prxim dia 25 d'aquest mes "El Sifoner" a Jesus Pobre. Lluis al Sifoner far (tal i com asegura categoricament el programa de festes) preg de les festes i actuaci en Jesus Pobre... per a obrir una nit de Disco Mbil... curiosa combinaci.

21:58 - Video

[]MiL envia: Ara, un "me sobra el dinero" (o la xatarra). Efecte domin amb 86 PC's. Lo que es divertix la gent ai fent al muntatge gravanto i pujanto al youtube ^^ xD.

21:53 - Dia

Bwaahhhh, ara macabe de despertar de la becaeta que pegat esta vesprada (xDDDD).. avu stat ai a pie al canyon a la carrera del MotoGP que aquesta vegada talvolta tingut un final massa precipitat, per que a estat desde un principi an constants canvis de posici. Tan com en Qatar com aci en Xangai les ducati a les rectes pegaven bona nyespra... i eixos 10km/h i pico de ms en una carrera son crusials, pues es un circuit molt tcnic amb curves molt tancades i rectes brutals que tinguen eixos km/h extra tasegures que no tadelanten.. lo nic que es guanyarien en lintent es una passada de frenada (encara que siga amb estil i les peripecies de Rossi) que es lo que passat.

23:10 - La red

Brutal recopilaci de quasi tots els programes de Redes amb Eduard Punset per TVE2 ..desde l'any 2001 fins lactualitat. Es tracta de un llistat amb els e-links per a poder baxar-se els programes complets en DivX.

22:35 - Nota

juer.. kin mal a lesquena.. :SSSS makabe de fer al rFactor una carrera an distancia real..xDDDD 60 i pico laps ...LoL.. puffff vaig sense camisa ni re!!! ... ahhh alg te la PS3 i conseguit connectar-la a internet gastan wifi??... solucions o propostes a tonimengual@gmail.com

15:23 - Imatge

Pues com am magr furgar un poc massa les coses.. tava navegant per ac i m'ha trobat amb aquest lloc amb una curiosa senyal de prohibit aparcar.... es a dir que si no ambafes cristal at poden armar la de dios all!

15:11 - MotoGP

Alex crivill dia ahir en el blog de TVE que els temps aquest any en MotoGP estaven molt apretats degut en gran part al control de tracci, que permitix quasi donar gas a tope en les ixides de curva i dexar un poc de costat el domini del "tacte amb el gas" que punga tindre un pilot. Per es que no se que pensar.... este mat Rossi mos a tret 800 milesimes de segon a Hopkins que sigut 2n... la veritat es que sigut una bolta impresionant d'un altre planeta.

09:01 - Dia

Ei Bon dia, acaba de disputar-se la prova calificatoria oficial del GP de la Xina del MotoGP on Valentino Rossi sandut la Poleposition rodant ms rpid al circuit de Xanghai amb 1:58:424 seguit de Hopkins (a casi 1 segon).. Edwards i Stoner.

15:25 - Games

Anotem esta web de PS3 amb info interesant, sobre tot en els seus foros.

15:19 - Imatge

En aquesta web, tutifruti de les imatges ms impactants d'internet xDD Polsar F5 per a passar d'imatge.

Foto per al record

11:00 - Actualitat

Pues quan casi es donava per acabada la edici d'enguany de la Gumball... apleguen males noticies, la primera victima mortal de la Gumball 3000. I per desgracia es tractava d'una persona que per a res estava relacionada amb el rally, un ciutad de Macedonia. Team Polizei anunciava larretirada del "Rally" i poc ms tart es suspenia completament ledici daquest any.

10:53 - Dia

Doncs bon dia!... sacabat la setmana curta, Divendres avu apart de fer una miqueta de sol i ixir la peli del Spiderman 3 aplega lhora de fer un pause en la rutina laboral, i ax sempre es d'agrair... aixina que tots preparats per al GP de Xina de MotoGP desdel Shanghai!!!

22:35 - Nota

No tinc temps a navegar molt, perqu m'ha posat a gravar DVD's com un condenat xDDDD... la veritat es que les coses sacumulen en el Disc dur per gossera a gravar-ho en el seu moment (damunt cada joc 3Gb de mitja xD). Tamb estic tramitat el traslado del meu PC anterior al quarto de dormir (ac al costat meu ya en tinc 3...) pe sentir musica... posar la torre en altaveus o aix i au xDDD.. al programo p k sapague en X minuts.

22:28 - Web

Increible esta web, pots convertir multiples formats d'arxius en un altre de forma Online. Imatges so video text... tot lo que li tires... Pots manipular sols arxius de 100MB com a mxim, no wa provat, per es suposa que pujes larxiu i desprs al cap duna estona ja el tindras disponible per a baixar... (algo tonto si tens les ferramentes adequades per a fer-ho desde el teu PC).

22:22 - Imatge

WARNING! Imatges algo asquerosetes... .Al tio/tia este fa una foto a les seves cries de rata... :SSSS puaggg... fan tremolar.

19:29 - Software

Ja es parla de la prxima versi del Navegador web de Microsoft. Parex ser que Internet Explorer 8 aplegar ms tart que Firefox 3.

15:58 - Formula 1

Impresionants els nous alerons efecte Dumbo alias Orelles d'Elefant que ens han mostrat els de Honda avu en el circuit de Montmel... Molts alerons rarets ultimament.. com el de Toyota, McLaren o Redbull..

14:58 - Dia

La plutja es descomunal sobre Pedreguer en aquestos moments.... impresionant.. les transmisions radiofoniques i de la red sufrixen breus interrupcions expontanees.. per a posar-se a tremolar. Aquest mat m'ha tocat ami assistir a ***s** per a lintercanvi de coneixemens sobre sistemes electronics de diagnosis, i la veritat es k man posat com un treballador ms dalli en un lloc de treball k tava buit (fent la meva propia faena clar) i mha sorpres un poc la forma agresiva i poc afectiva de treballar (no per aixo la notat mes efectiva xDDD.. no pogut contar les desgracies i problems/enfados kls a passat entre ells mateixa en el rato kstat alli xDDD LoL cosa ks completament normal en tots els llocs). Tambe hi ha que dir que on estic jo treballant es ms tot de hambit familiar.. i sit passa algo et passa a tu directament.. perono se... Lempresa k tic jo i aketa k comente sempre an tingut molt bones relacions i wa pogut comprovar avu.

14:43 - Flash

Xabeli envia: Nou repte, trata de superar fins el final aquest joc JavaScript. Help the Red Beetle to exit. 4 nivells de dificultat dividits en 12 proves.. tens un parking ple de cotxes i tens que treure el teu.. els moviments son molt limitats aixina..k combina la pacincia i l'estrategia lgica. Jo latre dia...All levels cleared.

11:46 - Motor

El divendres passat va comensar la Gumball 3000 edici 2007. El famos rally de supercotxes (i no tant supercotxes) que recorren racons del mon durant uns dies per carreteres obertes al trafic. Aquesta vegada el Team Polizei (Alex Roy participant favorit meu al no estar al KIM ks al puto amo xD) torna amb el seu M5 Polizia Italiana.. sempre tot ple d'artilugis dignes de policia per a evitar policia.

11:41 - Dia

Hola, que tal?... Tornem a la rutina, encara que aquesta siga una setmana curta, no per aix amb menys intensitat.. aix que nim que ning ens pare... per a res... mai!...

14:34 - Web

Un blog recopilatori de addons per al Firefox on es comenta cada un el que fa .. i per a que servix.. xd

13:54 - La red

Un membre de somosfrikis.com asegura categoricament que te una recopilaci de tot lo millor d'internet segons ell dins d'un DVD. Es a dir, les pagines estan ordenades alfabeticament per domini i es poden navegar localment sense necesitat de connexio a la red.. diu que ell tanvia al DVD a casa si vols (?!??=?! la gent no sap k fer!!!).

13:47 - Friki

La dobladora original de Pikachu en persona... Per a comprovar que no es cap veu manipulada ni res per l'estil.

13:21 - Games

Pues asta an tret un videojoc de la Copa America a Valencia xDDDDDD... mmm ocupa 4Gb i pico (ja no saben fer jocs) i est en multilaguage. No se be com es jugara, pero igual ix la Rita pel mig aixina an la bandera a quadros xDDDD.

13:13 - Dia

Muy bien!, b pareix ser que el sol s'ha posat estable desprs de lanuvol daket mat. Avu pos mig diumenge mig dimarts.. mig no saps lo que es.. 1 de Maig dia del treballador, estrenem mes..

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021