WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:11 - Animalaes

:O!!!! És sap que els gats pos saparellen entre germanas i tal i k tenen 7 vides.. però gats de 2 cares?!¿. Aquest aseguren categoricament que acaba de naxer fa unes horetes en Badajoz.. No se!! que no m'ho cabe de creure.. photoshopa?!?¿!?.

20:18 - Animalaes

Es que mira.. si ..bé, estes coses també passen...i en l'universitat... Però no se la gent per que saltera tant.. avore!.. una persona que no sap algo necesita que la comprenguen i que li expliquen les coses una miqueta i liu fagen vore.. i... de segur que tu tambe (igual k jo) an tingut una duda una volta i ..

20:07 - Animalaes

Arsf! ua ´sw^¨io -áwe ¨'·S ddqaaaaaaaaaaaaaaaa* V a.A úá vú,j u. V.M <1M ... ARGS!!!! AFG AFG!!!! >_

15:57 - Animalaes

Pues si, un traficant de barrio de pacotilla..anuciava els seus productes amb leslogan costo del güeno.. repartia folletos amb el que es tenia que fer per a poder conseguir tot allò que venia inclus un croquis (que portava a sacasa) i tot que va ser el que va gastar la poli per atrapar-lo...

11:23 - Motor

Valentino Rossi l'alte dia va donar la seva opinió sobre els que trobava millors deportistes d'algunes especialitats... Jordad en basket, Federer en Tenis.. Maradona en futbol... Schumacher en F1, però un dato curios es en Rallyes que encara que afirme que ell era seguidor de Colin McRae, per a ell el millor era Carlos Sainz, per que segons ell tenia molta més qualitat i dedicava molt de temps en el treball per a fer-lo correctament i diu que es una persona a la que li te molt de respete i viceversa.

11:13 - Dia

Bona dia com va tot?!, pos si avuí me alsat.. i vist la plutja sobre Pedreguer.. (després vingut a Ondara ací al taller i també plutja). Estem a dijous.. a un dia per al cap de setmana, de segur una bona noticia per a molts.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021