WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:15 - Video

Ey, un video del youtube que crec que no es deu dexar sense vore... recomanat 100% xDDDD... Recopilació de 500 pelis en 7 minuts. Et sonaran moltes moltes moltissimes xDDD. Està fet per no se kin professional del cine i recull pelis fins el 94... amb la labor dificil de seleccionar el moment clau de cadascuna delles per a que siga facilment reconeguda.

20:57 - Pedreguer

Els de barcelona han enviat un saludo ami i als del canal #pedreguer (estem al PaNCRaSio i jo, es a dir.. estic jo asoles :P). Pareix ser que allà volen saber més que ací sobre rumors al Pedreguer... dale tiempo al rumor... es el ciclo de la semilla i el fruto.. rumor o trola ambas se lanzan al aire... xD.
[21:27] * the_***** has joined #pedreguer
[21:27] * CHaN sets mode: +v the_*****
[21:28] [Warning]
[21:28] som als barceonins
[21:28] xDDDDDDD
[21:28] és veuritat lo del ****?
[21:28] niagut redà?
[21:29] buenu monamen al teatre
[21:29] dw!!!

Un saludo als que estan ara en Barcelona.. clar que sii!!

20:53 - Nota

mmm de moment anat tot el dia an camisola interior per ai.. menos 12 minuts k parat a la plaça... xDDDDDDDDDD.. mmm :( sufrisc crisis psicologiques.

14:38 - Motor

Cada dia inventen coses noves per a la seguretat en els cotxes.. per molt xorraes k pareguen. Com aket Espillet retrovisor per a evitar l'angle mort. Be en realitat el que fa es que tavisa que hi ha algo en angle mort kuant intentes cambiar de carril.. algo paregut als sensor de parking. La veritat es que ami latre dia casi mentra un Peugeot dins del cotxe... vaig sentir el seu ABS trrrr dins de les orelles... i va ser per culpa daso.. per que el vaig vore vindre derrepen per laspillet, tipo aparició i ens vam fugir, la veritat es que lesglai no vam poder evitar, després li vaig demanar perdó.. doncs per molt de intermintent que pose jo, ell te preferencia. (hi ha k dir que el conductor era algo pakete).

14:29 - Animalaes

QUe?'?.. avuí no fa una nit clara?... doncs ací tens un simulador llunar, així tindras sempre k vulgues i a l'hora que vulgues una romantica lluna plena que apartde anxonate amb la parella pot servir per inspirate... p k no..

11:30 - Motor

Finalment ja sabem el motiu de la visita del Manager de la F1 a Turkia, Bernie Ecclestone compra al circuit del Instambul. Molts rumors indicaven que era per a relacionar-se amb Rossi i no se quantes xorrades amb la vinculació a la Formula 1.. pero finalment em vist que no es així.

10:11 - Dia

Bona dia!!.. a simple vista unaltre dia avorrit... :SSS asoles en casa fins la nit i aixo casi tots de viatge.. i als atres.. pos tame com si estagueren de viatge (lol).

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021