WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

21:34 - Dia

seguisc viu...

22:48 - Games

Fa temps que es rumoreja que Call Of Duty 4: Modern Warfare serà basat en l'epoca "moderna" en ves de la segona guerra mundial, k ja cansava (aseguren categoricament que apart dels grafics, de la segona entrega a la 3a no cambiava res d res). Ara tenim ací el trailer de Call Of Duty 4, americans contra una especie de orient mig i russo mesclat.. sobre als 80/90.

22:17 - Nota

Crec que demà al final faig pont ^^!.

22:16 - La red

Efectivament niavia algo que impedia aquesta vesprada conectar-se amb normalitat a la red...Segons llisc al meneame pareix ser que han caigut uns kuants servers DNS de Telefonica... xDDD tot a fer la mà i au. Ami desde fa unes hores que pareix que vaja b.

22:00 - Disseny

Abans estava mirant un poc de photoshop i m'ha trobat amb aquest efecte: HDR (Hight Dinamic range). No se bé com explicar-ho, però a simple vista es fer una mescla de copies de la mateixa imatges amb sobreexposició i subexposició i normal, creant un efecte de pel·licula.. il·luminació quasi magica. Prenc nota com un efecte que nia que provar (kuan trobe un ratet).. el tutorial està en Photoshop CS2 que porta una ferramenta per a dur a cap correctament aquest efecte. Definicio HDR en Wikipedia (mirar apartat fotografia).

21:46 - Flash

Mmm com que em note un poc aixina alergic avuí... podriem motar una orquestra a base de xiquets acatarrats... k no?

21:37 - Formula 1

Nick heidfeld a rodat amb un F1 en Nordschleife , l'antic Nurburgring.. el que es diu l'infern verd. Es tracta d'una pista classica, extremandament llarga i recurvada amb combinació de llarguisimes rectes.. eutilitzat un F1 amb un setup i neumatics molt especials per a les condicions aketes.

21:22 - Dia

Ja estem ací.. més que mai tu i jo i la madre que nos parió!.... Dime quien va i quien llegaah.. desde los xiqueros siempre fuertes 2000 ..k vienen para traerte candela... avuí el 29 d'abril del 2007 simplement si mai as sufrit colapsos o crisis emocionals cambia de pàgina so gillopolla! kuan estigues preparat torna i en mostres els teus .exp.

Bé encara porte el pijama (de goofy??!¿) xD... despres dels intents frustrats dahir de er_**j* en conquistar les pistes exkurridores del browling a nivell internacional i dalguna que altra sessió OFF-ROAD 100% eXtrem em.. pues k: ::DDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! xD.

14:32 - Games

Jo quant era menut magradava molt (ancara una miqueta) construir coses an peces de joguet... Ara tens Building houses .. un joc java online per a contruir figures 3D amb blocs. Apart de passar el rato pot servir per entrenament de dibuix tècninc per als xiquets ja que tens que constuir els objectes apartir de les 3 vistes en representacions 2D sobre paper. (seria al reves).

12:13 - Dia

Bon dia i això, sóc BiPadrí xDDDDD. Dissabte aparentment com acabe de vore per la finestra amb sol.. però la plutja i el nuvol no son gens de descartar en estos dies. Vaig a posar un poc de musica i a canviar-me que vaig en pijama.

15:10 - Tecnologia

Ahir l'Erades mho va comentar. Al Monkeys Audio AKA .ape. Es tracta d'un format que comprimix audio sense pedre casi la qualitat del CD parlant en questions de bitrate (kbps). Es a dir.. el MP3 encara que a simple vista per a nosaltres no per calitat respecte al CD... si k ho fa tecnicament i molta gent experta en música ho nota (inclus jodiferencie els 128kbps i els 192kbps dels MP3). Es tracta d'un sol arxiu (.ape) que conté varies pistes d'audio en 1... i va acompanyat d'un fitxer d'informació (.apl) amb les dades de duració de cada pista d'audio i tota l'informació complementaria per a poder reproduir correctament l'arxiu. Es a dir!, es al RatDVD de la música. Ara, necesitem ajuda per a trobar un reproductor més o menys interesant per aquest format que de segur gastarem per a registrat obres sense pedre calitat CD.

15:00 - Imatge

Buscant imatges per Google.com ... trafficking fennel e...xDDD Tal i com dia l'atre dia Blai en el seu weblog, ja fa més d'un any que es va rodar aquest curt.. pareix que siga ahir.. :SSS.. recorde eixes vesprades acompanyant als maestros k treballaven dur i després el dia de la presentació que va ser molt emosionant.

13:43 - Disseny

Doncs ací teniu un How To per a fer el efecte de fotos en primer plà com si estagueren en el buit ( efecte gastat en l'anterior versió d'aquest blog en els grafics superiors aleatoris). Amb nua caixa 2 folios i una lampara podem conseguir iluminació perfecta per a fotos de alta kualtitat amb aket efecte (sempre amb el flash de la càmera apagat).

13:33 - Dia

Ja estem a divendres, festivitat de La Moreneta, la verge de Montserrat i tal i com diu la wiki.. dia mundial del disseny.. doncs cap de setmana per a tu (o no)... i arrancamos motores.

21:11 - Animalaes

:O!!!! És sap que els gats pos saparellen entre germanas i tal i k tenen 7 vides.. però gats de 2 cares?!¿. Aquest aseguren categoricament que acaba de naxer fa unes horetes en Badajoz.. No se!! que no m'ho cabe de creure.. photoshopa?!?¿!?.

20:18 - Animalaes

Es que mira.. si ..bé, estes coses també passen...i en l'universitat... Però no se la gent per que saltera tant.. avore!.. una persona que no sap algo necesita que la comprenguen i que li expliquen les coses una miqueta i liu fagen vore.. i... de segur que tu tambe (igual k jo) an tingut una duda una volta i ..

20:07 - Animalaes

Arsf! ua ´sw^¨io -áwe ¨'·S ddqaaaaaaaaaaaaaaaa* V a.A úá vú,j u. V.M <1M ... ARGS!!!! AFG AFG!!!! >_

15:57 - Animalaes

Pues si, un traficant de barrio de pacotilla..anuciava els seus productes amb leslogan costo del güeno.. repartia folletos amb el que es tenia que fer per a poder conseguir tot allò que venia inclus un croquis (que portava a sacasa) i tot que va ser el que va gastar la poli per atrapar-lo...

11:23 - Motor

Valentino Rossi l'alte dia va donar la seva opinió sobre els que trobava millors deportistes d'algunes especialitats... Jordad en basket, Federer en Tenis.. Maradona en futbol... Schumacher en F1, però un dato curios es en Rallyes que encara que afirme que ell era seguidor de Colin McRae, per a ell el millor era Carlos Sainz, per que segons ell tenia molta més qualitat i dedicava molt de temps en el treball per a fer-lo correctament i diu que es una persona a la que li te molt de respete i viceversa.

11:13 - Dia

Bona dia com va tot?!, pos si avuí me alsat.. i vist la plutja sobre Pedreguer.. (després vingut a Ondara ací al taller i també plutja). Estem a dijous.. a un dia per al cap de setmana, de segur una bona noticia per a molts.

23:29 - Actualitat

Al que era alcalde de Pego... a la presor. Carlos Pascual condemnat a 6 anys de presó per delit de danys contra la naturalesa apart d'una multa. La Generalitat demana una indemnització.

23:07 - General

Sempre magrada recordar allò de Alpha, Bravo, Charlie... bravo eco sierra eco tango sierra!

15:56 - Animalaes

Aquest tio deu estar ara tremolant per a que no li passe res estes hores... Un home apunt de cobrar casi 40.000 € despres de apostar que aplegaria als 100 anys. En 1997 av fer laposta i ara afirma categoricament que tornarà a fer unaltra aposta per als 110 anys.

11:18 - Web

Ara, per a que comproves que jo també en pegue alguna volta que altra un tirnet d'orelles. N ls wblgs s 10 scriure b. Es tracta d'una campanya que d'u a cap una asociació en contra del llenguatge SMS en la red amb l¡'eslogan "Esto es un blog, no un puto Móvil". Bé tu ja saps que esta especie de weblog en forma de links recopilatoris sascriu en una combinació de pedreguero/valencià.. perdó!! si molesta però la meva escritura fluida és així (ja que de normal no ho faig dunaltra forma :SS).. però bé hi ha que tinder en compte que és part de l'ecència d'aqueta web que està pensada i dirigida a un xicotet xicotet nombre de persones (una o ninguna, no manrrecorde)..que a més, conec perfectament i entre mosatros pos parlem un poc axina nose simantens. ale vaig baix que tinc faena ací al taller DW!

11:01 - Motor

Finalment la concentracio de Cotxes fantasticos 2007 va apareixer per TV. El passat dissabte es va produir en Benidorm la concentracio 2007 dels cotxes Fantastics (lamentablement no vaig poder asistir) amb l'asistencia de Michael Night inclosa.

10:44 - TV

Cada vegada els simpson es modernitzen més i més. Aquesta vegada els podem vore provant una nova tecnologia de la red com es la de Google earth.

10:40 - Dia

Pos diuen que això.. avuí 300 anys de la batalla d'almansa (no recordes? xd)... ia un any desde que Zidenine Zidan anunciara que sarretirava... concretament de l'empresa de Marketing anomenada Real Madrid Club de Futbol o algo aixina (espere no enganyarme, que jo de futbol...NPI). Molt bé comensemos, que passes Bon dia!

23:36 - Animalaes

[ErAdEs] envia: Un tipo es lliura de la presor.. encara que li clavara una pata de cadira al ull de uno. Al tio es va escapar i després entregar... 400 dies de treball social a lajuntament del seu poble..

21:47 - Video

Visió Obligatoria. Acabe de vore un curtmetratge, que al meu mode de vore està molt ben fet, molt professional.. l'interpretació dels actors 10/10 (deuen ser pros).. i es una autèntica apologia al mon dels Frikis.. s'anomena "DVD" .. un curt on demostra que als frikis no son sempre eixa gent que es disfrasa abans de anar a vore StarWars, Gent que descontrola la seva passió per un Hobby o tematica en concret.

21:15 - La red

Crec que encara aplegues a hora!!... avuí Skype regala 10 minuts gratis per a SkypeOUT. D'aquesta forma podras cridar a telefons fijos i mobils durant 10 minuts gratuitament.

16:05 - General

Un sector de la politècnica provat artilugis per a tirar ous a l'aire i que no es trenquen. Es tracta de inventar sistemes que amortiguen perfectament una caiguda lliure i per tant protegisca el ou del impacte. M'ha recordat molt al video aket del citroen 2CV del motorpasion.

15:57 - TV

Finalment un jutge impedix que es tanque el repetidor que emitia senyal de TV3 a la Comunitat Valenciana. El tancament de l¡emisió d'aquest repetidor estava prevista per a demà 25d'abril coincidint amb 300 anys de la batalla d'Almansa.

15:13 - Games

Encara que sone a xiste un grup de programadors aficionats an decidit que DirectX 10 siga compatible amb WinXP, Linux i MacOS X. I ja tenen una versió beta per a cadascun dels sistemes operatius... si ja es un poc paranoic conseguir instalar crrectament la targeta grafica en Linux.. acoplar-li el directx10..mmm ejem.. xD. El que està clar es que la nova generació de jocs venen amb el DirectX 10.

14:55 - Motor

Navegant aquest matí al Motorpasion... m'ha trobat amb aquest video dedicat a tots aquells que no porten el cinturó quant van en cotxe. La colisió es produeix amb el cotxea 0 km/h i l'altre vehicle a uns 60km/h+/- ... al feeling és molt desagradable.. imagineuse 2 vehicles a 110 km/h frontalment :SSS. Segons es veu.. parex un video preparat pe rally regional.. però per lamor de 10... els k anaven dalt no tenien ni puta idea de rally... el rally porta cinturons.. porta casc.. i el rally no es boten stops de vies publiques...

14:50 - Dia

Bona vesprada... allà nem... 24 d'abril, dia dels trons, i com ja avoras notat fa una temps totalment estival.. perfecte pera anar un ratet a pedre el sol.. al ki pot clar..

23:31 - Actualitat

Fer memoria que avuí ha mort el expresident ruso Boris Yeltsin, a causa de una fallamenta al cor. Totes les autoritats de Rusia no an tardat en elogiar al home aket.

23:23 - Animalaes

[]MiL envia: Un tio que saburrix més que al Warning xDDD. Penja un video al youtube diguent el seu numero de telefon i asegurant categoricament que atendra a totes les cridades.. al tio rebut molt més de 5000 trucades telefoniques i es que no te treball i viu asoles amb sompare.

14:09 - La red

Pues de moment no es delit connectar-se a internet amb la wifi del veí... En el moment que aquest no posa password i comparteix connexio santen que dona persmis a compartir i per tant no es delit.. axina que ja saps si utilitzes wifi aixina pots tindre la ment tranquila :P.

14:01 - Animalaes

Colta, eres "un amigo informatico" ?... En aquest video igual trobs com fastidiar al tipic tio que et crida el domenge per la nit per a k li arregles el PC (perque una volta li vas actualitzar el Nero per a que et gravara un CD) i no se li obri el MSN pero que ell ho preta bé... però que al final resulta que es k te al PC ple de merda i et toca fer un granao.. per que si no ho fas, després, com que eres un mala persona...

13:39 - Formula 1

L'equip McLaren provarà en l'aeroclub de Menorca els pròxims dies 25/26 d'abril. Els homes de Ron Dennis volen fer el tipic test aerodinàmic que portaven fent fins ara a anglaterra en les illes Balears. Al volant de l'únic McLaren Mercedes és rumoreja que estarà el pilot provador Gary Paffet.

13:31 - Dia

Doncs avuí dia del llibre (ahir de la terra)... Celebracio de Sant Jordi en Catalunya.. tot el mon a regalar-se llibres (Compreu malditos compreu!!) com si sols es veren de comprar avuí... i siga obligat xDDD. Bueno.. es tipo tradició aixina k esta ben vist i es cosa d'agrair.

22:00 - Imatge

L'altre dia passejant mireu amb kin supercotxe en vaig trobar... al amo es passejava per el costat tot satisfet ell.. caminan recte 100% ben plantat amb mirada i expresio seriosa com si fora lamo del mon i part de laltre.

20:41 - Video

[]MiL envia: Mes cosiues del youtube pe variar jeje: Espectaculars efectes locos que fan al tio este i els amics de pis... nia prou brutals com el reno etc.. segons es veu ells veuen al efecte en temps real i es mouen segons locasio.

20:13 - Video

Unaltre video per arxivar... aiiiisss quant era xicotiu a ca mawela va matia li bota fuck a la minicadena i posa La Lambada i ja tenia la festaa ^^!! ... emm :SS.. trob k vaig a plorar..

19:34 - Video

:OOOO 302, als Espartanos apleguen a Pedreguer!!!.. Un video nou a la col·lecció del youtube sobre Pedreguer, aquesta vegada una parodia de 300 (atencio al vestuari i larmamenta).

15:47 - MotoGP

Pareix ser que Rossi està a l'espera de cumplir 30 anys per a passar-se a les 4 rodes.. i no es que ho diga jo.. ni un periodista de la TV o diari, és que ho ha dit ell matexa i segurament serà en rallyes que parex que sadaptat molt millor que en F1. Recordem que va disputar el rally de anglaterra a lany 2002 i el de Nova Zelanda a finals de Novembre del 2006.. ací uns videos que jo no avia vist per que tava ocupat en atres coses en eixos moments... Rascà de spoiler delanter + intents de burnout. I com no.. els problemes tipics.. punxà de roda incluida. I per últim video recopilatori.

13:01 - Video

Pos m'ha trobat al trailer de Les Tortugues Ninja 1 xDDD aixo que ix al Sreder (o com sescriga) amb la bolsa de basura fent de capa..jajaj brutal. Adore el constant humor i simpatia de les tortugues en les lluites llevanlos el toc de violencia dura i desagraida.

12:20 - MP3

[JuaN] envia: Pren un grapaet de recopilacions de música sense copyright. Es tracta de seleccions que anat ajuntant l'emisora de radio 87.5 100% amb llicència creative commons.

03:53 - Imatge

Vinga va no pareu, moviemnt moviment!!. Espectacular .gif...uhhahhhhhuuouh ...mmm ssssson! menvaig a dormir, Bona niiit!! ..

03:29 - Dia

Pos jo diria que ara nomes entrava a casa ..el gall fea kikiriki.. i els pardalets xiulaven...la veritat es k son molt matiners... avui un poc massa matí no?. Ara dormiré un poc.. però d'ací no res MotoGP i hi ha que estar ai al tanto .. avore al GP del Instambul!

21:15 - Video

Ey, un video del youtube que crec que no es deu dexar sense vore... recomanat 100% xDDDD... Recopilació de 500 pelis en 7 minuts. Et sonaran moltes moltes moltissimes xDDD. Està fet per no se kin professional del cine i recull pelis fins el 94... amb la labor dificil de seleccionar el moment clau de cadascuna delles per a que siga facilment reconeguda.

20:57 - Pedreguer

Els de barcelona han enviat un saludo ami i als del canal #pedreguer (estem al PaNCRaSio i jo, es a dir.. estic jo asoles :P). Pareix ser que allà volen saber més que ací sobre rumors al Pedreguer... dale tiempo al rumor... es el ciclo de la semilla i el fruto.. rumor o trola ambas se lanzan al aire... xD.
[21:27] * the_***** has joined #pedreguer
[21:27] * CHaN sets mode: +v the_*****
[21:28] [Warning]
[21:28] som als barceonins
[21:28] xDDDDDDD
[21:28] és veuritat lo del ****?
[21:28] niagut redà?
[21:29] buenu monamen al teatre
[21:29] dw!!!

Un saludo als que estan ara en Barcelona.. clar que sii!!

20:53 - Nota

mmm de moment anat tot el dia an camisola interior per ai.. menos 12 minuts k parat a la plaça... xDDDDDDDDDD.. mmm :( sufrisc crisis psicologiques.

14:38 - Motor

Cada dia inventen coses noves per a la seguretat en els cotxes.. per molt xorraes k pareguen. Com aket Espillet retrovisor per a evitar l'angle mort. Be en realitat el que fa es que tavisa que hi ha algo en angle mort kuant intentes cambiar de carril.. algo paregut als sensor de parking. La veritat es que ami latre dia casi mentra un Peugeot dins del cotxe... vaig sentir el seu ABS trrrr dins de les orelles... i va ser per culpa daso.. per que el vaig vore vindre derrepen per laspillet, tipo aparició i ens vam fugir, la veritat es que lesglai no vam poder evitar, després li vaig demanar perdó.. doncs per molt de intermintent que pose jo, ell te preferencia. (hi ha k dir que el conductor era algo pakete).

14:29 - Animalaes

QUe?'?.. avuí no fa una nit clara?... doncs ací tens un simulador llunar, així tindras sempre k vulgues i a l'hora que vulgues una romantica lluna plena que apartde anxonate amb la parella pot servir per inspirate... p k no..

11:30 - Motor

Finalment ja sabem el motiu de la visita del Manager de la F1 a Turkia, Bernie Ecclestone compra al circuit del Instambul. Molts rumors indicaven que era per a relacionar-se amb Rossi i no se quantes xorrades amb la vinculació a la Formula 1.. pero finalment em vist que no es així.

10:11 - Dia

Bona dia!!.. a simple vista unaltre dia avorrit... :SSS asoles en casa fins la nit i aixo casi tots de viatge.. i als atres.. pos tame com si estagueren de viatge (lol).

18:47 - Web

Ara... GodTube, el youtube dels cristians... aleluya!!!.

16:19 - Flash

Vinga tots a jugar al Bubble Bobble Gooooooo!!!! Goooo!!!!.

14:21 - Games

Pues... Creadors del Counter Strike: Source + Survival Horror = Left 4 Dead. Aquet any en aplega un joc de Turtule Rock tipo Resident Evil amb el motor grafic del Half Life 2... per a PC.

13:56 - SGAE

Proposen que el próxim dia 28 d'Abril es faja una Manifestació en contra de la SGAE, per tant eixe dia res de comprar CD's and DVD's relacionats amb els repartidors SGAE AKA Ladrones ;) xDD.

13:20 - MotoGP

Mentres ja comencen els primers resultats de Motogp a instambul dels seus entrenaments privats, pareix ser que hi ha un convidad sorpresa... Bernie Ecclestone visita al MotoGP al Instambul Park!! ..cuidao.

10:31 - Motor

BMW prepara el CS, posible nou Serie 8. La marca alemana està treballant en el disseny de un nou model, i de moment tenen creat un conceptcar anomentat BMW CS.. un coupe ultra llarg de 5,1 metres.

10:24 - Tecnologia

Parex ser que lempresa Dell tornarà a incorporar Windows XP en les seves computadores... l'empresa actualment montava la versió Vista de Windows, però degut als resultats de enquestes als usuaris s'ha tingut que tornar al eXPerience. (LoL i avan).

10:18 - Dia

Bé avuí ja és divendres i això.. aixina que anem a ello... comencem d'una forma o atra el que serà el test previ que si es supera donarà lloc a la nova arrancada del weblog. Welcome Mr marshal... letgo.

15:39 - Nota

Els dies i tal apareixen en anglés... el servidor on tinc la web no permet unaltre idioma amb la manera que funciona aket blog (es lo k hay). xD.

15:35 - Dia

Inclus puc actualitzar aixina facilmente desde al taller i això... :P

21:39 - Web

Vaig avore si puc posar un link i tal S:SSS pufff allà vaig per exemple al WEblog del Blai --- avore si so va correctament

21:25 - Dia

Avui es sant Vicent i això.. i no se.. per fi a ixit el sol i tal xd :P mmm no recorde com es posaven ací els links... :SSSSS LoL

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021