WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55


00:38 - Pedreguer

Incendi Pedreguer Gata Lliber. De moment el foc aplega al monte.pedreguer. Hi ha desallotjats, van cap al rockodrom de Pedreguer.

19:55 - Fotografia

Vicent Erades estrena tumbrl amb la primera foto pública de la seva nova etapa fotogràfica.

15:51 - Formula 1

BBC opina que Alonso està siguen el millor pilot de temporada. Si fos Hamilton, la premsa d'ací diria el mateix?. També coincideixen en que la millor carrera va ser el GP d'Europa a València i al equip Lotus y Redbull com els millors. Les màximes decepcions Massa i Button. Aposten principalment per Hamilton per a campió del món i alguns Vettel i altres Alonso. Crec que estic d'acord en tot, però a més, basant-se per els resultats i estadístiques del 2012 crec que tot açò coincideix amb un punt de vista objectiu (de moment).

20:23 - Motor

Ha mort Sergio Pininfarina (el pare). Famós dissenyador de carrosseria de molts cotxes coneguts, inclòs un dels meus cotxes favorits: el F40.

14:52 - Pedreguer

Se que no fa falta ni comentar-ho però la pujada que estem sofrint aquest matí es digna de mencionar! 41ºC a l'obra cavallers!.
20120628-temperatura_pedreguer_28-6-2012.png

08:48 - Video

El nostre amic Matt Harding, torna a viatjar per tot arreu del món i elabora un nou vídeo. Where the hell is Matt!?!? 2012. Aquesta vegada compta amb més participació que mai!

12:35 - La red

Molts pensaven que estava acabat, però Kimble torna de nou amb el futur llançament de Megabox. Aquesta vegada el 90% dels ingressos es destinaran als autors. No compta amb el suport de les discogràfiques i pensa derrotar-les.

22:37 - Curiositat

El diccionari RAE actualitza. Llevant de les ja famoses matrimonio, sociata, pepero, friki, acojonante, party... lo que més m'ha agradat es que inclogueren la paraula "raid" en referencia a les proves del món del motor o parafinar també relacionada amb la F1.

16:19 - Música

Speedy Gonzalez i el seu negoci Pizzarriba!.

11:20 - Video

Molts asseguren que es tracta de la millor partida de Paintball de la història. Però el que es ta clar es que compta amb un nivell de epicitat molt alt!.

11:32 - Motor

Recorda que avui a les 15h comencen les 24h LeMans! Es podrà seguir en directe per internet, video stream & live timing.

09:17 - Actualitat

Aquest matí hem comprovat com les cendres de l'incendi de Llocnou de Sant Jeroni han aplegat fins a Pedreguer.

12:39 - Lectura

Llunes de carn nou poemari de Vicent Erades. Ja pots comprar l'edició impresa.

01:25 - Video

Vídeo del Verdolaga per Konstan Marno. Recordeu que al dia 8 obri les portes.

10:54 - Pedreguer

Ja podem llegir de nou La Sala de Pedreguer. Ah! i escriure també!

13:53 - Formula 1

Quan algú diu: "carrera de F1", pensa amb el Gran Premi de Mònaco. El circuit que va inventar Anthonny Noghès es tracta del més icònic del mundial. La sensació de velocitat es multiplica per 3. Cada curva te nom: Santa devota, la curva de la casino, la zona de piscina, rascasse, el tunel, loews etc... Diuen que es al GP amb més glamur amb els seus megavaixells, però no te caixó de podi.

01:07 - La Marina

Ací el vídeo per si te ho has perdut: El poble del costat - Pedreguer VS Ondara.

00:30 - Cine

Un nou curtmetratge: Apocalipsis Montgó, el "Resident Evil" de la Marina. Mal Roïn ha treballat amb aquest curt.

11:38 - La Marina

Andrés envia: Avui Pedreguer VS Ondara en el poble del costat de Canal 9 a les 22h.

12:39 - Motor

Avui a partir de les 15h: Comencen les 24h de Nurburgring. Live streaming. Ací està el PDF amb el llistat de participants d'aquest any.

<< Entrades anteriors | Entrades posteriors >>

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021