WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

23:41 - Motor

Asseguren categòricament que encara no s'ha rellançat la carrera de la IndyCar. Els pilots estan plorant al pitlane de Las Vegas 300. Dan Wheldon, pilot més greu de l'accident, si guanyava avui, s'aportava 5 milions de dòlars. El Britànic es el guanyador de les 500 Milles d'Indianapolis del 2011 (prestigiosa prova comparable a LeMans, GPMonaco i Rally Montecarlo).

23:14 - MotoGP

I finalment es veia vindre, Casey Stoner campió del món de MotoGP. Pot ser tinguera un míssil de moto, però no sols es suficient això per a poder guanyar en la categoria reina del motociclisme. Casey es l'home del dia al MotoGP!. Victòria a la "Casey's Island" Australia en el dia del seu aniversari. També campions mundials de constructors: Honda HRC en MotoGP i RedBull Racing en F1. Com diu la cançó "I was built to be the best, number one and nothing less" Stand Up for the Champions!.

23:02 - Motor

Imatges impactants. Avui s'ha produït un desastrós accident de la IndyCar Americana al oval Las Vegas 300. Múltiples implicats, però el més greu és el Britànic Dan Wheldon. Un altra perspectiva de l'accident.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021