WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:06 - Video

Ací el video on es veu com l'alero del Virgin Racing es trenca. Moments abans de la desintegració es pot observar que es debilita i els extrems arrastren per terra. Una posible conseqüència de no testejar el cotxe en tunel de vent ni condicions reals per a la seva construcció. primer FAIL per a Virgin amb el seu CFD.

15:27 - Formula 1

Pensava que era broma quan ahir alguns enviats especials a Jerez asseguraven categòricament que el monopalaça de Virgin perdia peces per el pitlane. Avuí s'ha confirmat!!! Aquest matí Timo Glock a vist com perdia l'aleró delanter del Virgin Racing en mitat recta, així perquè si...s'ha trencat. Ahir no volien rodar en banyat per temor a provocar danys al cotxe, ja que no tenen recanvis. Pareix ser que el primer F1 creat 100% integralment amb ordinador CFD, no començat en bon peu ni donat bons resultats. De moment abandonen els test a l'espera de que aplegue un aleró nou i les peces perdudes.

15:14 - Video

I d'Argentina aplega l'heroi del tren!. Baixa de la moto per a salvar un matrimoni que anava en furgoneta i estava apunt de ser atropellat pel tren.

14:58 - Web

Suposava que no tardaria molt en aplegar, perquè es tractava d'un FAIL total per part de Google. Proposen un filtre per a evitar que els missatges Buzz apareguen en l'apartat Inbox (safata d'entrada) de Gmail.com.

14:50 - Formula 1

Jaume envia: Cada vegada són més estrafalaris els rumors al voltant de Campos Meta. Ara asseguren categòricament que Adrián està completament apartat del projecte i el futur de l'equip Meta recau sobre VolksWagen. Segons as.com eixes serien les declaracions de Carabante, principal inversor de l'equip. Aplegue a punt que amb tant de rumor, comence a dudar si aquest equip estarà finalment d'ací un mes en Bahrain.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021