WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

15:31 - Formula 1

Ron Dennis ha anunciat la seva dimisió com a cap de McLaren F1 Team. El nou màxim responsable de l'escuderia es Martin Whitmarsh que abans era director principal. Desde 1981 que Ron estava en el màxim lloc de McLaren... un autèntic jefe veterà de la F1. Seguirà treballant en McLaren intensament i intentant asistir al maxim nombre de carreres posibles.

14:46 - Societat

POrque yo no soy tonto no?.. jajjajaja Ara entenc la cançó aquella que dia "--he visto muchos tontos en el Mediamarket.." Gent que espera de les 4 del matí per a comprar el producte estrella d'oferta a un preu d'orgasme... si.. un TV de 32" per 379€.. la que menos va fer una cola de 50 minuts en la tenda mentre els dependets anaven traguent palets i palets de TV's... tremendo. Però al eixir de la tendra, sorpresa el presentador del programa de TV descobreix que en la tenda del costat està el mateix producte, més barat i sense cues!!!..(no molt més barat, però ja es!.. i el temps perdut de la cua conta) quina cara de retonta se li queda a la xica... crec que l'orgasme li ha passat xDDDDDDDd. Si anem a comprar barat la principal cosas que tenim que tindre es paciencia i averiguar en tots els llocs el que ens ofereixen (qualitat etc...,) i per molt.

13:12 - Formula 1

Fa uns minuts s'ha presentat el McLaren MP4/24 per a la F1 2009. Més o menys tots els cotxes estan seguit la mateixa linia en lo que portem de presentacions, apart de detalls concrets soles cambien les pegatines per dir-ho dalguna forma. Comparacio de MP4-23 i al MP4-24.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021