WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

15:44 - Esport

Segons tinc antes Espanya guanyat la eurocopa... trob

14:36 - Video

Pamplona es modernitza, questa vegada San Fermin amb Redbulls F1...pilotats per David Coulthard i Sebastien Bourdais. Els bous mecanics ja estàn ací!!... i després la entrà a la plaça incluida. Pura bravura.

17:08 - Games

[Gunman] envia: Estem en un acte de presentació de Blizzard on es parla sobre el nou llançament Starcraft 2 i novetats de WoW.. derrepen apareix un tio amb un guitarra acustica i es posa a tocar la cançó de la guitarreta de Tristam. Signigicava l'anunci de Diablo 3.. Blizzard ja ha creat una pagina apostes pe Diablo 3... y los cielos ..temblarán.

20:56 - Video

Pareix que aquesta xica soles sap fer batidos!!.... no asurstarse.

14:45 - Nota

I love you 82.194.62.227 ! xDDD

00:10 - Música

Senyoras i senyors!! de nou el Reno Renardo amb El Reno Renardo y la Cagalera de Bisbal. Ja disponible per a la descarrega!

14:59 - Nota

Estic pensant en posar-me un ventilador o algo per ací... comença a ser un poc imposible workejar amb condicions. Mesurare els graus que fa ací.

14:53 - Fotografia

Per a tot els interesats amb el mon de la fotografia, ací un "how to" de com fotografiar fum amb estil. Pareix prou bé el tutorial, esta nit al llegiré millor.. però es tracta de fer la foto amb unes condicions concretes del fum i al fondo i configuracions expecifiques de la càmera amb un iso molt baxet, enfoque manual i controlant lhistograma amb la posibilitat de retocar després amb el photoshopa.

15:42 - Motor

La Race of Champions d'aquest any es celebrarà de nou en l'estadi Wembley a ingleterra. La final de l'any passat de la ROC.

20:44 - Video

Buenafuente! mira açò..Primer obri un blog titulat Busco la Sombra i després mos puja un video destacat al youtube.com que molt pronte es coneixerà per: La xica del batido... Diu que te una calor estratofèrica i no sap que fer .. per tant fa un batido exotic i...em recorda molt a Jim Carrey..no sé perque. Hi ha que vore 2 vegades el video per aplegar a asimilar-ho i no quedar-se bloquejat.

18:00 - Disseny

Art amb rajos X... recorde que d'ací poc tinc una sessió de rajos X .. que passarà?!¿!

21:57 - Dia

Encara aplega llum del dia per la meva finestra, i es que avuí es diu que es la nit més curteta del any.. on la gent es posa dacord per a botar fogueres per damunt delles, reunir-se a la mar AKA Playa i mullar-se els peus i no se quina historia més.

Sant Joan

La questió es que aquesta nit apartir de les 00:00 es celebra la entrada al dia de Sant Joan. Felicitats a tots els Joans Juans Johns i la demes tropa.

Sant Joan

16:37 - Música

Earth in Danger!!!.. world hold ON!. Sempre que escolte està cançò o vec el videoclip em transmitix felicitat. Tal volta jo de menut també somiava en estes coses.. en construir un "cohet" a macasa i "viatjar per lespai" :D.. children of the sky xD

15:18 - Software

¡Bienvenidos humanos!

¡Venimos a visitaros en son de paz y con buena voluntad!

* Un robot no debe dañar a un ser humano o, por su inacción, dejar que un ser humano sufra daño.

* Los robots han visto cosas que vosotros no creeríais.

* Los robots son sus amigos de plástico con quien les gustará estar.

* Los robots tienen brillantes culos metálicos que no deben ser chupados.


...Y tienen un plan.


en Firefox 3 escriure direcció... about:robots

20:40 - Software

Fa 1h que es pot descarregar Firefox 3 Final !!!!!!!!!!!! wewewewe estreno mundial.. descarregatel avuí, la fundació Mozilla vol batir el record de descargues d'un software en 1 dia... sho mereixen.

11:24 - MotoGP

Impresionant l'accident que desencadena Alex Pons en 125 del CEV a Jerez. Primer cau i es veu rodejat de motos per darrere i opta correr cap a l'altre costat i amb la mala fortuna que apleguen més pilots que no el poden esquivar i... les imatges ja ho mostren.. una verdadera llastima.

11:12 - Animalaes

Si!,... tornen a agarrar al José Tomás...LoL! jo no entenc de bous.. pero és profesionalitat que agarrent tanta volta a un torero??.. crec que aquest any ja porta 5 o 6 agarrades amb varies cornades. Al tio ara ja està al hospital.. amb 3 cornades. Quin espectacle!

05:42 - General

a la altura del prado veo una cola interminable ahi de peña me acerco a ver lo que pasa y hay un cartel con unas letras grandes que pone...

Hay un nuevo curso gratuito vigente en la diputación
echa tu solicitud se llama bailes de salón,
clases de interpretación o ampliación de dones..
es instinto, no es distinto es competición.
3w.Bailesdesalon.com

Concentración, no tendrán problemas los que hayan mostrado dedicación
quien se quema es porque no tiene fondo
o no sirve para el baile de salón
de alta competición por eso no esta entre la crem

...pero profesor o alumno aventajado
profesional o aficionado muchos coinciden conmigo...
en que lo mejor, si practicas bailes de salón
es hacerlo por diversión y para hacer amigos.
y ya esta tio y ya esta.

15:54 - Pedreguer

Al Vicente al Cova manat posar un video de presentació Dels Coves (amb l'aparicio de estelar de David al cova). Pensar que aquest "complejo" està situat un pokiu més amunt apenes de on estic vivint ara pel barranc de la parra... i si baixaren un dia tots a la vegà?? acollonaria un poc vore 200 cara a tu ..imagina..:SSSS...

14:58 - Games

Despues dels retrasos del llançament de Metal Gear Solid 4 previst pel passat dia 12 de Juny degut a la famosa vaga amb actes violents i delits, no impedix que per la TV vegem el anunci de Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots... amb lo Bruce Willis de narrador. Una llastima que el joc no estiga doblat! (sempre mos keda el MGS de PSX). Per unaltre costat el joc Singstar de Playstation es convertirà en un programa de TVE presentat per Carlos Sobera...:O!

14:47 - Animalaes

Bé, no se si sanrrecordareu del xaval del R9 o al r11 no se que era.. o la de la xica del permanent xDDDDDDD (les buscaré). Però ara aplega el Xaval del DIN.A4. Es un "fail" en tota regla...

20:07 - Animalaes

La situació es molt grave.. on podem aplegar senyors...ací els camions i home amb foc que comentava abans. Atenció a les imatges: 1|2|3|4.. Açó pareix irak ja.

15:10 - Dia

Avui tocava secció estil "la guindilla" de Gonzalo Serrano dels diumenges per el matí, però no tinc ganes de escriure molt.. així que em limite a destacar la poca vergonya que te la gent de atrevir-se a anar tots aquest dies a buidar els supermercats i gasolineres amb vidons pack al maletero d'una forma massiva... però com si estiguerem locos!!! (locos de atar). Es aixina jo no necesite ara omplir la despensa fins als topes.. ni montarme un silo de combustible a macasa... però clar.. tot el món ho ha fet, jo també!!! (stupid borrego!)... que més dona omplir la gasolina que necessitem quant la necesitem??... o menjar el que gastem?!?.. es normal que no quede res, cregueu que algú tindria aquest stock tan gran per aquesta setmana sumant els problemes dels transports?!?!... sos superfluo ya.. pero fa pensar... Gent que fa welga nooo gent que obliga a fer welga... i prova a no obedir.. han botat foc a vehicles i persones.. punxat rodes.. matat persones etc... insults i retencions es lo que menys. Açó no es manifestarse... açó es sabotatge..... es una putada que ens fan els nostres amics...JO trobé bé que si no vols anar a treballar perque no estas dacord amb les condicions no vages.. no es obligat! però clar jo dic açó per que ami al taller meu regalen tot i mastic forran netamen!! totes les makines de diagnostic (obligatories per a reparar cotxes avuí en dia) que es fan obsoletes als 5 anys... axo ja wa amortiguat an 2 cotxes que han vingut!... pense que cada sector te uns problemes mes grans o més menuts (no hi ha res perfecte) i no es just que tots paguem lo de 1 soles no? Es que ni llegint les 10 claus per entendre la huelga.. es pot aplegar a botar foc a coses.. ni agredir a gent.. ni cremar-la... diuen que la policia està actuant, està clar que es cosa de 4 gats sobresaltats i no d'un sector en general. Ací el video de la retirada de camions on molts trasportistes demanen a la guardia civil que fagen algo. Espere que els transportistes solucionen tots els inconveninents del gastos de combustible i puguen seguir treballant com totes les persones.

19:55 - Dia

Avuí ja és 40 de Mayo.. per tant entre avuí i demà i aixó nia k kitarse al sayo.... i es que esta ploguen mecaguen10... :SSS no sé perque però ...vindrà unaltre estiu com el del l'any passat o que?

17:19 - MotoGP

Y tanto fue el cantaro a la fuente... Pareix ser que Lorenzo s'ha plantejat no correr un GP.. després de les numeroses caigudes que porta protagonitzant en cada sessió. Açò vingut motivat per una caiguda que sufrit en la primera tanda lliure del GP de montmelo on s'ha destroçat practicament i als metges lin prohibit totalment que correga.... i es que amb els turmells trencats... on vas... necesites recuperacio, no fatiga... ancara te poc. Em recorda al torero eixe que ix ara.. José Tomás que soles al treuen per la TV quant el tupen.... p k per altra cosa..

15:57 - Video

Tal com ho va anunciar l'altre dia (d'una forma molt detallada, per a que quede tot clar)... Toni A. Martinez torna amb un nou videoclip!!!! Si aquesta vegada amb Operación Salida!

08:57 - Video

I l'aparició de Steve Ballmer en la MIX 2008 amb Developers!. Aquesta vega Web Developers... algún directiu més alocat que aquest?!?

08:34 - Games

Estic mig dormit... Mario kart en Javascript. xDDDDD açò supera en quant a friki al RC Music Mario?.

08:16 - Software

Firefox 3 Release Candidate 2, en tots els idiomes... Volem la versió final 3 ja!!!... :( ..desde la beta 4 o 5 està comprovat que li pega 50.000 pataes a la versió 2. Fa un any o dos que li peguen amb la versió 3 amb betes i vergues y ja hi ha intentos de prealphes del 4 xD.

00:22 - Video

Es la hora del matarife... molt gràfic.

14:56 - Games

Blai envia: Aquesta vegada trobem en 86400.es una breu exposició dels jocs per ordinador de l'any 1984 (quant jo tenia -1 anys) feta per Alex, el mateix autor del blog. Es impresionant el que feen els ordinadors en aquella epoca. Alex diu que està content de pertenir a la nostra generació (canvi de segle XX al XXI) perque segons ells diu que li han agradat molt les evolisions tecnologiques que han passat... es que en 1984 ningú imaginava parlar amb tros de plastic a lorella i poder comunicarnos estaguerem on estaguerem amb els amics.

08:40 - Web

Es l'ultim projecte de ErAdEs.... : : Melmelada de maduixa : : ... aplega fresquet, que estas apunt?

23:07 - Dia

Seguixc ací!... ja hem passat el cap de setmana amb la seva inestabilitat meteorologica que porta fent de sovint... i que seguirà un poc segons diuen. Espectacular l'exibició de les moto classiques de carrera al dissabte passat a Dénia.... amb loo victor amb la mobilette xDDDDD. I el domenge... juas!! un DTM camuflat va irroprer els carrers de Pedreguer amb un soroll atronador... testigs aseguren categoricament que va sorgir per la zona del rastro i a altes hores de la nit anava fent una simulació de prova conometrà. La policia declarat que no sap res.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021