WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

20:43 - Software

Avuí es el dia de les versions beta dels navegadors... Per un costat tenim la primera beta que publica Microsoft del seu futur producte Internet Explorer 8 beta 1 (diuen que respeta els standars al 100%, no la provat). Per unaltre costat Mozilla mos treu una nova beta amb carrec de release candidate .. Firefox 3 beta 4 RC1. Tot amb angles.

20:35 - Video

[ErAdEs] envia: Això que diuen que els xinos estan explotats... pos vegent aquest imatges nose.. igual si ajajja La xiqueta que toca el teclat ... damun fa una posta en escena que no te res denviar a qualsevol artista adult. Es pot dir que aquesta xica està superdotada, la capacitat de sincronització tant forta no es normal a eixa edad trob jo..

20:09 - Actualitat

Mor Gary Gygax, co-creador del prestigios joc de rol Dungeons & Dragons... portava damun varies maralties i al final no pugut aguantar als 69 anys. Familiars aseguraven que ell continuava ultimament organitzant partides setmanals amb els coneguts al joc de rol.

20:06 - Dia

Weyyy!! al vent que fa avuí es descomunal.. inclus aplegat a provocar danys en el circuit de Xest... caigut varies finestres damunt del padock i niagut ferits lleus i danys materials... però intentarem seguir ací al peu del canyo..sense cap dupte.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021