WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

23:57 - Societat

MmM tal volta eres un Cibermaleducat... si en les noves formes de comunicació parex ser que també exiteixen les normes i compostures a lhora de demostrar respete a la persona o persones que et dirigeixes... Els Mòbils que toquen quan no deuen, i que damun et passes 10 min parlant interrupint una conversacio o event que estaves participant en eixe moment.. Internet, missatges sense contestar.. majuscules... emails cadena/spam.. jejej una autèntica llista de coses que deurien ser cuidades.

23:36 - Cine

Ell fet moltes pelis, en referisc a Sir Alfred Hitchcock... si, dirigit molt de peli i tal encara que ne vist poques dell... però asseguren que hi han de tipiques dexes que es tenen que vore i axo. Pos el tio en les seves pelis fea aparicions expontanes en escenes concretes aixina de fondo. Blog de Cine mos posa un video del youtube que recopila tots o quasi tots els "Cameos" de Hitchcock... axina de fondo... impresionant aquest home.

23:27 - Dia

Bona nit, madre mia ja han aplegat els reis... bueno fa un ratet que han racat a corre per ai, però de segur que continuen makinavan amb la seva màgia i tot allò tu ja saps.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021