WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:09 - Motor

Erades envia: Repas al motor Wankel... el motor rotatiu "Cilindresless" (lol).. de disposició algo complexa amb "una especie de cilidre unic" de forma ovalada i una pesa giratoria de 3 vertex dividint el "cilindre" en 3 cameres on es fan els temps de adminsio, compresio/explosio i escape i aket que espija al ciguenyal i fa que rode lasunt. Motor tipic de Mazda tambe utilitzat en varies motos.. pero que diuen que dona alguns problemes .. i san de cambiar cada no se molt certes juntes pe que allo no comense a desviar-se oli pe tots els costats i es mesclen els temps xDDDDd apart de que les peces valdran un wevo i part de laltre.

21:27 - Flash

Va, ara un minijoc per a passar el rato.. SuPuzzle... diuen que es de lo més vell que hi ha per internet però... es tracata de instalar (dibuxant una linia amb el llapis) aigua, foc i llum en les 3 cases sense crusar tomes.

21:18 - TV

Els Simpson ja porten 400 capitols... impresionan aquesta serie americana de dibuixos animats ("per a majors") creada per Matt Groening. Sr C M Burns.. xDD

21:05 - Hardware

Samsung mos presenta les noves micro memories SD de 8GB... aseguren categoricament que substituiran les actuals miniSD i en 2010 podrien ser de us completament normal... el seu tamany fisic es molt més reduit (De ai el seu nom) te més memoria i inclus seran mes ràpides amb 16MB/s de lectura i 8MB/s de escritura... simplement prou impresionan.. farà por de pedre algo aixi entre les bujakes..

11:07 - Web

Primeres imatges sobre el nou Google? Hi ha que li diu Google 2.0 xDDDdd.. nose nose

11:04 - Cine

L'altre dia ja teniem unes imatges... però esta volta publiquen imatges oficials de John Rambo. Es tracta de les primeres imatges de forma oficial...segueix sense apareixer el coronel Truman.

10:59 - Dia

Com et va tot colegui?!! xDdd bon dia. Comencem el dia internacional d'internet amb lanunci de Google en anyadir un nou metode de busqueta anomenat... Busqueda universal (lol). Es tracta d'obtindre resultats de tots els tipus (text, imatge, video) tots junts en 1 sola pàgina .

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021