WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:08 - Animalaes

[]MiL envia: Li donen llicència d'armes a una criatura de 10 mesos... SAuelo li va comprar un arma als pocs dies de naixer .. i sompare pos en plan broma va rellenar un formulari per internet abonant 5€ per a solicitar la llicencia.. i :O!!! li la van adjudicar!!. Estos USA... el pare asegura categoricament que fins els 14 anys no li pensa donar ninguna arma al xiquet.

21:35 - Bricolatge

Continue amb la WiFi xDDDD.. En esta web trobat com crear nosaltres mateixa un detector de reds Wifi... utilitzant com a base una espècie de mandet (small vibe motor) que no se bé lo que es.... Si conseguixes ferne un at convide a sopar 2 dies! xDDD

21:17 - Web

Diuen que aquesta pot ser la URL "secreta" per a llevar publicitat de google. Naturalment ara tot el mon ja sap aquest metode.. aixina que no durarà molt. Amí personalment no em molesta per a res la publi adsense de google.. inclus moltes vegades es molt útil. La veritat es que la meva vista i lesquema mental meu.. elimina de la meva percepcio automaticament tota la publi de google.. i es com si no estaguera.

20:46 - Hardware

Buscant més cosetes de wifi per ai.. mm m'he trobat amb açó: Un repetidor de senyal WiFi per soles 40€.. cosa que en faltaria ami per a potenciar la senyal a la cotxera, k pert molt degut a les pareds. Amb aquest aparatet podras allargar la distancia de la senyal que llança el teu Router wifi... o el de cal costat.. xDDDDD

18:37 - Video

Fran envia: Pareix ser que ja han tret la cançó del verano... referent al ponte el cinturon!... Emmm i no es per a desperdiciar tampoc aket video, sempre hi ha que van de durs per la vida... LoL.

18:33 - Dia

Hallo hallo!!!... a falta d'un dia per el dia mundial d'INternet, comencem! Que avuí porte un dia algo pensatiu... encara no ma sentat b que al Wake on LAN no es puga fer atraves de Wifi.. sigut un colp molt dur per ami :SS :((.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021