WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

19:44 - Formula 1

Estava segur que Bernie no dexaria caure la F1 tan baix... I es que ja li ho deia jo ahir a l'Erades.. dudava molt de lo que passava. Ecclestone va anar a parlar amb lo president dels valencians.. no amb Paco Camps del PP... va anar a parlar amb un representant de nosaltres que posiblement d'ací 2 dies ja no siga la mateixa persona i per tant que no compartisca la mateixa idea de camps en organitzar un GP. Per tant Ecclestone mai va dir que no faria el GP sense camps, no hi ha cap imatge ni frase ni res que isca ell diguen eixa declaració.. tant sols va dir que es firmaria despres de les eleccions amb el president i persona que pertocara, ja que aquesta serà la que mane del dia 27 en avant.... Per tant una vegada mes els mitjans de comunicació mesclen coses que no son .. F1 en politica i propagandes politiques... els videojocs amb la violencia.. la gent es molt ignorant... moltissim... inclus jo reconec que avoltes en dexe portar per coses que no son. Per tant tant PP PEPA o PSOE PSOA .... neusen a la puta merda, a la F1 per molt de moda que estiga... ni tocarla... simplement sempre estara a unaltre nivell de vosaltres :P.. mai la superareu, ni en somnis la podreu igualar...

15:27 - La red

Algú sap com conseguir invitasions per a Joost ??. Joost es tracta dun sistema de distribució de continguts i programes de TV via P2P amb una bona qualitat d'imatge. El programa stat creat per els creadors de KaZaA i Skype. Si algú troba la forma de obtindre invitaions per a provar la beta del servici pos.. email a tonimengual@gmail.com

14:59 - Flash

Prepareuse, açò va enserio... nou repte... Tetris 1D. Versió de extrema dificultat del tradicional joc del tetris...

13:20 - Formula 1

Es confirma oficialment al GP F1 nocturn de Singapur per al 2008. Bernie Ecclestone i el govern de Sigapur an plegat a un acord total en oferir el proxim any una carrera noctura.. cosa unica en la F1.

11:28 - Video

i despres de jugar al Need For Speed... monem al poligon i...

10:18 - Video

El pianistes aumenten a Pedreguer, i més els de caracter improvisatori..emmm que dius: tocam la de la vida es una tombola i te toquen. Ara al Mikelo, que sense saber tocar al piano correctament mos deleita an 2 cançonetes. Let Me out mikelo pianoman i Soldadito Marinero Mikelo Pianoman... avore si amb açó els pro's es piken i mos penjen algo al youtube tmb!.

09:56 - Dia

Estem entrant al cap de setmana .. amb caloreta ja sabeu.. i amb imatges noves de la peli John Rambo, aquesta volta parex que nirà més malferit que de normal.... emmm bueno man dit que busque una peça per ací.. aixina que despres F5keje +, vaig al ETK.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021