WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

23:10 - La red

Brutal recopilació de quasi tots els programes de Redes amb Eduard Punset per TVE2 ..desde l'any 2001 fins lactualitat. Es tracta de un llistat amb els e-links per a poder baxar-se els programes complets en DivX.

22:35 - Nota

juer.. kin mal a lesquena.. :SSSS makabe de fer al rFactor una carrera an distancia real..xDDDD 60 i pico laps ...LoL.. puffff vaig sense camisa ni re!!! ... ahhh algú te la PS3 i conseguit connectar-la a internet gastan wifi??... solucions o propostes a tonimengual@gmail.com

15:23 - Imatge

Pues com amí magrà furgar un poc massa les coses.. tava navegant per ací i m'ha trobat amb aquest lloc amb una curiosa senyal de prohibit aparcar.... es a dir que si no ambafes cristal at poden armar la de dios allí!

15:11 - MotoGP

Alex crivillé dia ahir en el blog de TVE que els temps aquest any en MotoGP estaven molt apretats degut en gran part al control de tracció, que permitix quasi donar gas a tope en les ixides de curva i dexar un poc de costat el domini del "tacte amb el gas" que punga tindre un pilot. Però es que no se que pensar.... este matí Rossi mos a tret 800 milesimes de segon a Hopkins que sigut 2n... la veritat es que sigut una bolta impresionant d'un altre planeta.

09:01 - Dia

Ei Bon dia, acaba de disputar-se la prova calificatoria oficial del GP de la Xina del MotoGP on Valentino Rossi sandut la Poleposition rodant més ràpid al circuit de Xanghai amb 1:58:424 seguit de Hopkins (a casi 1 segon).. Edwards i Stoner.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021