WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

22:35 - Nota

No tinc temps a navegar molt, perqué m'ha posat a gravar DVD's com un condenat xDDDD... la veritat es que les coses sacumulen en el Disc dur per gossera a gravar-ho en el seu moment (damunt cada joc 3Gb de mitja xD). També estic tramitat el traslado del meu PC anterior al quarto de dormir (ací al costat meu ya en tinc 3...) pe sentir musica... posaré la torre en altaveus o això i au xDDD.. al programo p k sapague en X minuts.

22:28 - Web

Increible esta web, pots convertir multiples formats d'arxius en un altre de forma Online. Imatges so video text... tot lo que li tires... Pots manipular sols arxius de 100MB com a màxim, no wa provat, però es suposa que pujes larxiu i després al cap duna estona ja el tindras disponible per a baixar... (algo tonto si tens les ferramentes adequades per a fer-ho desde el teu PC).

22:22 - Imatge

WARNING! Imatges algo asquerosetes... .Al tio/tia este fa una foto a les seves cries de rata... :SSSS puaggg... fan tremolar.

19:29 - Software

Ja es parla de la pròxima versió del Navegador web de Microsoft. Parex ser que Internet Explorer 8 aplegarà més tart que Firefox 3.

15:58 - Formula 1

Impresionants els nous alerons efecte Dumbo alias Orelles d'Elefant que ens han mostrat els de Honda avuí en el circuit de Montmeló... Molts alerons rarets ultimament.. com el de Toyota, McLaren o Redbull..

14:58 - Dia

La plutja es descomunal sobre Pedreguer en aquestos moments.... impresionant.. les transmisions radiofoniques i de la red sufrixen breus interrupcions expontanees.. per a posar-se a tremolar. Aquest matí m'ha tocat ami assistir a ***s** per a lintercanvi de coneixemens sobre sistemes electronics de diagnosis, i la veritat es k man posat com un treballador més dalli en un lloc de treball k tava buit (fent la meva propia faena clar) i mha sorpres un poc la forma agresiva i poc afectiva de treballar (no per aixo la notat mes efectiva xDDD.. no pogut contar les desgracies i problems/enfados kls a passat entre ells mateixa en el rato kstat alli xDDD LoL cosa ks completament normal en tots els llocs). Tambe hi ha que dir que on estic jo treballant es més tot de hambit familiar.. i sit passa algo et passa a tu directament.. perono se... Lempresa k tic jo i aketa k comente sempre an tingut molt bones relacions i wa pogut comprovar avuí.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021