WW55
WW55
WW55
WW55
WW55
WW55

15:10 - Tecnologia

Ahir l'Erades mho va comentar. Al Monkeys Audio AKA .ape. Es tracta d'un format que comprimix audio sense pedre casi la qualitat del CD parlant en questions de bitrate (kbps). Es a dir.. el MP3 encara que a simple vista per a nosaltres no per calitat respecte al CD... si k ho fa tecnicament i molta gent experta en música ho nota (inclus jodiferencie els 128kbps i els 192kbps dels MP3). Es tracta d'un sol arxiu (.ape) que conté varies pistes d'audio en 1... i va acompanyat d'un fitxer d'informació (.apl) amb les dades de duració de cada pista d'audio i tota l'informació complementaria per a poder reproduir correctament l'arxiu. Es a dir!, es al RatDVD de la música. Ara, necesitem ajuda per a trobar un reproductor més o menys interesant per aquest format que de segur gastarem per a registrat obres sense pedre calitat CD.

15:00 - Imatge

Buscant imatges per Google.com ... trafficking fennel e...xDDD Tal i com dia l'atre dia Blai en el seu weblog, ja fa més d'un any que es va rodar aquest curt.. pareix que siga ahir.. :SSS.. recorde eixes vesprades acompanyant als maestros k treballaven dur i després el dia de la presentació que va ser molt emosionant.

13:43 - Disseny

Doncs ací teniu un How To per a fer el efecte de fotos en primer plà com si estagueren en el buit ( efecte gastat en l'anterior versió d'aquest blog en els grafics superiors aleatoris). Amb nua caixa 2 folios i una lampara podem conseguir iluminació perfecta per a fotos de alta kualtitat amb aket efecte (sempre amb el flash de la càmera apagat).

13:33 - Dia

Ja estem a divendres, festivitat de La Moreneta, la verge de Montserrat i tal i com diu la wiki.. dia mundial del disseny.. doncs cap de setmana per a tu (o no)... i arrancamos motores.

Continua llegint [Carrega altres dies]

From Pedreguer amb amor, WHF 2004-2021